تکنولوژی

چرا باید پایتون یاد بگیریم؟

چرا باید پایتون یاد بگیریم؟ این سوالی است که احتمالا ذهن بسیاری از فعالین حوزه تکنولوژی را به خود مشغول کرده و هنوز در تصمیم برای انتخاب یک زبان برنامه‌نویسی پرکاربرد و کارآمد دچار تردید هستند. در این مقاله قصد داریم با بیان مزیت‌های این زبان برنامه‌نویسی به شما در تصمیم‌گیری بهتر کمک کنیم.

مزایای آموزش برنامه نویسی

  • برنامه نویسی جهانیست: با توجه به اینکه دانش برنامه نویسی لزوما در تمام ابعاد علمی جهان همچون تجارت، پزشکی، مهندسی عمران، بانکداری، مدیریت اقتصاد و… کاربرد روزافزونی دارد و استاندارد‌های این دانش در کشورهای مختلف بسیار نزدیک بهم میباشد میتوانید در مقیاس جهانی شغل آینده خود را تضمین نمایید
  • دورکاری (فریلنسینگ): با توجه به کمبود متخصص برنامه نویس و مهاجرت کثیر برنامه نویسان به خارج از کشور بسیاری از شرکتها پروژه‌های خود را بصورت برونسپاری در اختیار برنامه نویسان از سراسر کشور قرار میدهند و بازار فریلنسینگ بازار چند صد میلیارد تومانی در کشور ما را در اختیار دارد
  • برنامه نویسی پلی به سمت مهاجرت شغلی: یکی از روشهای مطمئن کم هزینه و پردرآمد برای مهاجرت به خارج از کشور مهاجرت از طرف شغل (job offer) میباشد آموزش برنامه نویسی یکراه هوشمندانه برای مهاجرت میباشد
  • برنامه نویسی و شغل دوم: بسیاری از کسانی که برنامه نویسند برای شغل دوم خود کارهای پروژه‌ای و پاره وقت برنامه نویسی را انتخاب مینمایند که گاها درآمد بسیار بالاتری از شغل پایه اول دارد
  • برنامه نویسی و درآمد دلاری: با یکی از روشهای زیر میتوانید به استخدام شرکتهای خارجی از داخل ایران شوید
  • پروفایل قدرتمند لینکدین و معرفی توانایهایتان
  • بسیاری از شرکتهای خارجی که بخشی از آنها را کارمندان ایرانی تشکیل میدهند برای کاهش هزینه‌های تولید خود اقدام به جذب برنامه نویس دورکار (البته با سابقه کار) از داخل ایران مینماید. تجربه نشان داده که حقوق این شرکتها ده‌ها برابر شرکتهای داخلی میباشند و رزومه خوبی برای ساخت آینده شماست.
  • کسب درآمد از طریق سایتهای فریلنسینگ خارجی: چنانچه شما دارای آشنا یا فامیلی خارج از کشورباشید میتوانید پروژه‌هایی را با اکانت ایشان بگیرید و پس از انجام و تسویه حساب آشنای شما پول دریافتی را با یکی از روشهای paypal یا صرافیهای دیگر یا ارزهای دیجیتال به شما تحویل دهد

چرا پایتون محبوب است؟

ده‌ها زبان برنامه نویسی محبوب و معروف وجود دارد اما چرا باید پایتون را برای یادگیری انتخاب کنیم من به شدت معتقدم که هر شخصی که می‌خواهد برنامه‌نویسی را یاد بگیرد حتماً باید با پایتون شروع کند و همه کسانی که برای اولین بار میخواهند وارد دنیای کد نویسی شوند توصیه اکید دارم حتما پایتون را انتخاب کند حتی آنهایی هم که به سایر زبان‌های برنامه نویسی مسلط هستند توصیه می‌کنم پایتون رو یاد بگیرند اما چرا؟

  • پایتون راحت و آسان است.

برخلاف زبان‌های برنامه نویسی قدیمی که باید سینتکس‌ها و تئوری‌های زیادی را قبل از نوشتن اولین برنامه یاد بگیرید پایتون خیلی سر راست و آسان است. یادگیری سینتکس پایتون خیلی آسان است و به راحتی تو ذهن میماند چیز زیادی برای به خاطر سپرده ندارد برای افراد مبتدی و کسانی که قبلا برنامه نویسی نکرده‌اند بهترین زبان برای یادگیری پایتون است حتی برای کودکان نیز بهترین زبان است پایتون برای برنامه نویسان حرفه‌ای نیز بهترین است زیرا با صرف زمان و انرژی خیلی کمتری نسبت به بقیه زبان‌ها برنامه‌های خیلی پیشرفته‌ای می‌توانند ایجاد کنند.

  • هر کاری را با پایتون می‌توان انجام داد.

به خاطر آسان بودن پایتون آن را دست کم نگیرید پایتون در تمام زمینه‌ها کاربرد دارد از طراحی آزمایشات روانشناسی گرفته تا نرم افزار‌های تحت وب، تحت ویندوز، Desktop و کاربردهای هوش مصنوعی را می‌توان با پایتون انجام داد

خود پایتون قدرتمند است و کتابخانه‌ها و پکیج‌هایی که برای آن وجود دارند پایتون را قدرتمند‌تر کرده اند. می‌توانید با  Turtle کارهای گرافیکی انجام دهید، برنامه‌های تحت وب و دسکتاپ زیبایی با Tkinter ایجاد کنید، بازی‌های حرفه‌ای با pygame بسازید، برنامه‌های تحت وب با  Django توسعه دهید، با کتابخانه‌هایی که یادگیری آنها خیلی آسان است می‌توانید الگوریتم‌های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی را اجرا کنید امکانات و قابلیت‌های پایتون بی‌پایان است. با شروع یادگیری پایتون شما فقط وارد دنیای برنامه نویسی نمی‌شوید بلکه به مهارت برنامه نویسی با مطلوب‌ترین و پردرآمدترین زبان برنامه نویسی دنیا مجهز می‌شوید.

  • پایتون سرگرم کننده است.

پایتون را می‌توانید به همراه برنامه نویسی بازی محبوبتان یاد بگیرید می‌توانید بازی‌های خودتان را طراحی کنید و با پایتون پیاده سازی کنید می‌توانید ویژگی‌های بازی را بر اساس علاقه تان تغییر دهید می‌توانید مراحل جدیدی به بازی اضافه کنید

  • پایتون؛ شروع درآمدبالا.

زبان پایتون فرصت‌های شغلی متعددی را فراهم می‌کند و نوید رشد بالا با چشم انداز حقوق و دستمزد بزرگ را می‌دهد. به این دلیل که فناوری‌های پرطرفدار مانند علم داده، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی به پایتون متکی هستند.

همانطور که ممکن است شنیده باشید، حقوق توسعه دهندگان نرم افزار معمولاً عالی است. پایتون نیز از این قاعده مستثنی نیست. طبق Simplilearn، میانگین دستمزد سالانه توسعه دهندگان پایتون در سطح پایه از ۷۹۸۸۸ دلار تا ۱۱۱۶۰۵ دلار متغیر است. در ایران حقوق یک برنامه نویسی تازه کار پایتون در سال ۱۴۰۱ از هشت میلیون تومان شروع میشود که میانگین تا ۲۰ میلیون هم میرسد. مشاغل پایتون در مقایسه با سایر صنایع معمولاً درآمد بسیار خوبی دارند. اگر به دنبال یک کسب و کار پردرآمد هستید، برنامه نویس شدن قطعا یکی از این موارد است. همچنین، این روزها مشاغل توسعه نرم افزار معمولاً از راه دور هستند. بنابراین اگر دوست دارید برای دورکاری خود دستمزد خوبی دریافت کنید، آموزش پایتون نقطه شروع است

  • کدنویسی و حل مسائل را یاد می‌گیرید

وقتی زبان برنامه نویسی پایتون را یاد می‌گیرید، اصول برنامه نویسی و نحوه حل مشکلات با کد را یاد می‌گیرید. هنگامی که اصول یک زبان برنامه نویسی را یاد گرفتید، می‌دانید که همه آنها چگونه کار می‌کنند. اصول اساسی هر زبان برنامه نویسی یکسان است. پس از یادگیری پایتون، می‌توانید برخی از زبان‌های دیگر را به راحتی یاد بگیرید. همچنین مهمترین جنبه برنامه نویسی توانایی حل مشکلات با کد است. مهم نیست که کدام زبان را یاد می‌گیرید، این هدف نهایی است. وقتی یاد می‌گیرید که چگونه مسائل را با پایتون حل کنید، سپس می‌توانید مهارت‌ها را در هر زبان برنامه نویسی دیگری اعمال کنید.

  • یادگیری ماشین

رشد یادگیری ماشینی در چند سال اخیر فوق‌العاده است و به سرعت همه چیز را در اطراف ما تغییر می‌دهد. یادگیری ماشینی (ML) آنقدر همه کاره و قدرتمند است که یکی از مهیج‌ترین فناوری‌های عصر ماست. آمازون از آن استفاده می‌کند، نتفلیکس از آن استفاده می‌کند، فیس بوک از آن استفاده می‌کند، و این لیست همچنان ادامه دارد. یادگیری ماشینی بر اساس اصول الگوریتم‌های کامپیوتری کار می‌کند ML یک برنامه کاربردی از هوش مصنوعی است که به برنامه‌های کاربردی اجازه می‌دهد تا نتایج را با نهایت دقت پیش بینی کنند. یادگیری ماشین نقش مهمی در زمینه شرکت‌ها ایفا می‌کند زیرا کارآفرینان را قادر می‌سازد رفتار مشتریان و رفتار عملکرد تجاری را درک کنند. امروزه شرکت‌های پیشرو مانند گوگل، آمازون، فیس‌بوک، تسلا و بسیاری دیگر به طور موثر از این فناوری‌ها استفاده می‌کنند، در نتیجه، یادگیری ماشین به بخش عملیاتی اصلی عملکرد تبدیل شده است.

آینده یادگیری ماشین فوق العاده هیجان انگیز است ML می‌تواند شایستگی یک شرکت یا سازمان را به چالش بکشد، زیرا وظایفی که در حال حاضر به صورت دستی انجام می‌شوند باید به طور کامل توسط ماشین‌ها در آینده انجام شوند. یادگیری ماشینی بزرگترین نعمت هوش مصنوعی برای نسل بشر برای تحقق موثر اهداف است. آینده یادگیری ماشین فرصت‌های متعددی را برای کسب و کارها باز خواهد کرد.

انقلاب یادگیری ماشینی برای مدت طولانی با ما خواهد ماند و آینده یادگیری ماشین نیز همینطور خواهد بود. اطمینان حاصل کنید که کسب و کار شما آماده است تا از آنچه در راه است نهایت استفاده را ببرد. . پایتون یکی از زبان‌های برنامه نویسی است که به دلیل دارا بودن سینتکس ساده و پشتیبانی از چندین کتابخانه یادگیری ماشینی، برای ماشین لرنینگ ترجیح داده می‌شود.

 چگونه پایتون را یاد بگیریم؟

کافی است آموزشگاه تحلیل داده را در google جستجو کنید. در سایت این آموزشگاه علاوه بر مشاهده انواع آموزش‌های سطح بالا و باکیفیت می‌توانید وارد صفحه آموزش دوره آموزش پایتون شده و در این دوره ثبت نام کنید.

چرا باید با وجود انواع ویدیوها و پکیج‌های آموزشی برای یادگیری پایتون که می‌توان با هزینه کمتری تهیه کرد، در یک دوره حضوری و یا آنلاین شرکت کنیم؟

آنچه ما را با پکیج‌های آموزشی و بقیه آموزشگاه‌ها متمایز می‌کند این است که آموزشگاه برنامه نویسی تحلیل داده توجه ویژه‌ای در جذب اساتید با تجربه و باسابقه کار در بخش‌های صنعتی دارد و در دوره‌های آموزشی آموزشگاه تحلیل داده ارتباط و تعامل دوطرفه بین اساتید و دانشجویان وجود دارد، تعداد دانشجویان هر دوره محدود بوده و اساتید به فعالیت‌ها و پیشرفت تک تک دانشجویان، بطور موثر رسیدگی می‌کنند.

با ثبت نام در دوره‌های آموزشی آموزشگاه تحلیل داده، اساتید آموزشگاه تجریبیات چندین ساله خود را در اختیار شما قرار می‌دهند. در طول دوره پروژه‌ها و تمرین‌های متعددی که غالبا برگرفته از محیط کار و صنعت می‌باشند برای دانشجویان تعریف می‌شود و روند انجام درست تکالیف تک تک دانشجویان، توسط اساتید پیگیری می‌شود. ارتباط بین اساتید و دانشجویان محدود به زمان کلاس نبوده و خارج از آموزشگاه و حتی بعد از اتمام دوره این ارتباط برقرار است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا