گوگل به دنبال درمان پارکینسون
مهر- بنیانگذار شرکت گوگل در تلاش است از قدرت جستجوهای موتور جستجوی مشهورش برای یافتن درمان بیماری پارکینسون استفاده کند.
“برین” 36 ساله در حال ایجاد پایگاه داده هایی از اطلاعات هزاران نفر از مبتلایان به بیاری پارکینسون است تا در نهایت با استفاده از رایانه های فوق پیشرفته رابطه ای میان این اطلاعات کشف کند.
“برین” که ثروتی در حدود 17.5 میلیارد دلار دارد پس از اینکه چند سال پیش دریافت احتمال ابتلای وی به این بیماری بسیار زیاد است، نیرو و ثروت خود را وارد میدان مطالعات پزشکی کرد. ابتلای “اوژنیا” مادر “برین” که یکی از مهندسان سابق ناسا است به بیماری پارکینسون در سال 1999 آشکار شد و تست ژنتیکی بر روی خود “سرگئی برین” شانس ابتلای وی به این بیماری را 80 درصد اعلام کرد.
میلیاردر شرکت گوگل روند تحقیقات بر روی پارکینسون را در مقایسه با توسعه و پیشرفتهایی که در زمینه اینترت صورت می گیرد کاملا راکد و منجمد خوانده و امیدوار است شیوه وی بتواند به تحقیق برای یافتن درمان این بیماری شتاب قابل توجهی ببخشد.
وی از 10 هزار مبتلا به پارکینسون برای حضور در پروژه اش دعوت کرده و برای اطمینان از حضور یافتن آنها در تحقیقات، داوطلبان باید ورودیه ای ناچیز را پرداخت کنند. تا کنون بیش از چهار هزار نفر برای حضور در این پروژه اعلام آمادگی کرده اند.
برای داوطلبان بسته ای آزمایشی فرستاده خواهد شد تا نمونه ای از بزاق خود را درون آن قرار داده و برای بررسی و تحلیل به شرکت بازگردانند. در عین حال داوطلبان باید به پرسشهای دقیقی درباره زندگی روزمره خود پاسخ دهند تا بتوان به تاثیر احتمالی عوامل محیطی بر روی تغییراتی که منجر به ابتلا به این بیماری خواهد شد، پی برد.
پس از جمع آوری اطلاعات با استفاده از الگوریتمی پیچیده الگویی از مفاهیم قابل درک از سیل اطلاعات به دست آمده بیرون کشیده خواهد شد. مطالعات پیشین بر روی بیماری پارکینسون روند معمولی و کند ارائه فرضیه ها و مطالعه بر روی گروه های کوچکی از مبتلایان را طی می کرد.
اما “برین” قصد دارد با شکستن ساختار این نوع از مطالعات، در مرحله اول به جمع آوری وسیع اطلاعات پرداخته و سپس این اطلاعات را برای یافتن نشانه ای جدید به رایانه ای قدرتمند بسپارد.