تکنولوژی

بهترین های موبایلی 2010 CES

بزرگ‌ترین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات الکترونیکی(2010 CES) که روز پنجشنبه گذشته در لاس وگاس آمریکا آغاز به کار کرد و دیروز یکشنبه (دهم ژانویه) به کار خود پایان داد، به روال همه ساله‌اش، محل رونمایی از فناوری‌های جذاب و جدید بود در این میان گوشی‌های تلفن همراه جایگاه ویژه‌ای دارد.

در گزارشی که پیش روی شماست بهترین محصولات موبایلی نمایشگاه CES امسال را بررسی و معرفی کرده‌ایم.

Nexus One گوگل

شاید داغ‌ترین سوژه موبایلی نمایشگاه CES امسال، رونمایی از گوشی Nexus One گوگل بود. این گوشی که یک ابر موبایل و رقیب آیفون خوانده می‌شود، در واقع تولید شرکت HTC بر اساس طراحی گوگل است.

این گوشی در بازار آمریکا عرضه شده، دارای پردازنده یک گیگاهرتزی است و از نسخه Eclair سیستم‌‌‌‌‌‌‌عامل آندرویید بهره می برد.

صفحه نمایش گوشی “نکسوس وان” 7/3 اینچی AMOLED است. ویِژگی‌های صوتی ارتقا یافته، قابلیت تبدیل صوت به متن و کاهش نویز صدا از مهم‌ترین ویژگی های این گوشی محسوب می‌شود.

HTC Smart

با وجود اینکه توجه بازار تلفن همراه به سیستم‌عامل‌‌های ویندوز موبایل و آندرویید جلب شده، شرکت تایوانی HTC برای تولید گوشی جدیدش از پلات فورم جدیدی به نام BREW کوالکام با پردازنده 300 مگاهرتزی بهره‌برده است. اما همچنان به رابط کاربری Sense که برروی گوشی‌های پیشرفته اش تعبیه می‌کند وفادار مانده است.

این دستگاه از Wi-Fi پشتیبانی نمی‌کند اما از اتصالات HSDPA ، صفحه نمایش 8/2 اینچی، 256 مگابایت حافظه RAM و جک صوتی 5/3 میلی متری بهره می‌برد.

Palm Pre Plus و Palm Pixi Plus

با وجودی که گوشی‌های پالم در آسیا طرفداران زیادی ندارد این شرکت نسخه جدیدی از گوشی‌های Pre و Pixi با نام‌های Pre Plus و Pixi Plus برای کاربران آسیایی تولید کرده است.

حافظه داخلی و پردازنده گوشی Palm Pre Plus دو برابر شده و غیر از کلیدهای ناوبری، حافظه فلش از 8 گیگابایت به 16 گیگابایت ارتقا یافته و درپوش باتری هم تغییر کرده است.

گوشی Pixi Plus هم از اتصالات Wi-Fi پشتیبانی می‌کند و بخش پشتی گوشی هم در پنج رنگ جدید روانه بازار می شود. حافظه جانبی این گوشی هم از 4 گیگابایت به 8 گیگابایت ارتقا یافته است.

Moto Backflip موتورولا

گوشی Moto Backflip سومین گوشی آندروییدی موتورولا پس از Cliq و Droid است.

این گوشی از چهار باند شبکه، اتصالات Wi-Fi ، بلوتوث و GPS برخوردار است و برخلاف دو گوشی مذکور که کشویی هستند این گوشی مثل کتاب باز می شود و دارای صفحه کلید کامل QWERTY است.این گوشی از نسخه 5/1 سیستم‌عامل آندرویید گوگل بهره می برد اما قرار است با نسخه 1/2 آن هم به روز شود.

انتظار می رود این گوشی در طول زمستان امسال به بازار آسیا عرضه شود.

Mini 3 دل

گوشی آندرویید دل پس از انتشار شایعات زیادی بالاخره توسط AT&T به بازار آمریکا عرضه شد.

این گوشی در ماه نوامبر به بازار چین و برزیل عرضه شد.

گوشی Mini 3 دارای صفحه نمایش 5/3 اینچی لمسی با وضوح تصویر 360×640 پیکسل و دوربین 5 مگاپیکسلی است.

فروشگاه نرم افزاری سامسونگ

سامسونگ هم از ترس عقب مانن از بازار نرم‌افزارهای کاربردی اقدام به راه‌اندازی فروشگاه نرم‌افزاری کرد که با فروشگاه های نرم‌افزاری دیگر متفاوت است.

در این فروشگاه کاربران علاوه‌بر دانلود آخرین نرم‌افزارهای موبایلی می‌توانند ابزارهایی ویژه برنامه‌های تلویزیونی مبتنی‌بر وب، دانلود محتوا یا به‌روزرسانی دستگاه‌های پخش Blu-ray ، دوربین و رایانه‌های رومیزی را خریداری کنند.

Bada S8200 اولین پلات‌فورم سامسونگ

Bada S8200 اولین سیستم‌عامل سامسونگ است که در نمایشگاه CES به نمایش گذاشته شده است.

در این نمایشگاه علاوه بر Bada گوشی Galaxy 2 هم در معرض دید بازدیدکنندگان گذاشته شد.

Xperia X10 Mini سونی اریکسون

این گوشی با نام مستعار “Robyn” در نمایشگاه CES به شکل غیر رسمی معرفی شد.

گفته می‌شود این گوشی از سیستم‌عامل آندرویید گوگل پشتیبانی می‌کند و نسبت به نسخه اصلی آن از صفحه نمایش کوچک‌تری برخوردار است و از سرویس‌های شبکه 3G پشتیبانی می‌کند.

Qualcomm Teleepoch

در آخر شرکت کوالکام از کوچک‌ترین گوشی بدون کلید دنیا به نام Teleepoch رونمایی کرد که با کج و راست کردن و تکان دادن گوشی کنترل می‌شود.

منبع : فناوران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا