تکنولوژی

تخفیف 30 درصدی مالیاتی برای فروشگاه‌های زنجیره‌ای تازه تاسیس

وزير بازرگاني با بيان اينكه بخش‌خصوصي براي توسعه فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي خرده فروشي وارد شود، گفت: تخفيف مالياتي براي آغاز به كار فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي تصويب و ابلاغ شده و حتي ممكن است با اصلاح آن ميزان تخفيف مالياتي اين فروشگاه‌ها افزايش يابد.

فارس- مسعود ميركاظمي در حاشيه اولين همايش اصلاح الگوي مصرف اظهار داشت: طرح هدفمندكردن يارانه‌ها مقدمه ورود به تغييرات اساسي در ابعاد مختلف خرد و كلان اصلاح الگوي مصرف است كه با همزماني اين طرح با سياست‌هاي قيمتي و غيرقيمتي مي‌توان به تحولات لازم در اين زمينه رسيد.

وي افزود: گاهي اوقات اگر قيمت‌ها اصلاح نشود توجهي به منابع ارزشمند انرژي نمي‌شود به طوري كه اگر كالاها قيمت واقعي خود را پيدا كنند، اصلاح الگوي مصرف تبديل به يك دغدغه مي‌شود.

وزير بازرگاني در پاسخ به سوالي در خصوص وضعيت فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي خرده فروشي گفت: يكي از مشكلات نظام توزيع وجود حدود 2 ميليون واحد صنفي است كه باعث مي‌شود قيمت كالاها و خدمات بالا برود زيرا حجم زيادي از جمعيت كشور از طريق همين واحدهاي صنفي ارتزاق مي‌كنند.

وي با اشاره به تجربه كشورها پس از جنگ‌هاي جهاني گفت: راهكار اصولي در اين زمينه توسعه فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي است كه در سال 86، 500 ميليارد تومان و در سال 87، 300 ميليارد تومان تسهيلات بانكي براي اين فروشگاه‌ها در نظر گرفته شد.

ميركاظمي گفت: چند گروه از بخش‌هاي مختلف تعاوني و بخش‌خصوصي براي اين فروشگاه‌ها اعلام آمادگي و ثبت نام كرده‌اند ولي هنوز فعاليت آنها شروع نشده است و چون دولت نمي‌تواند اين فروشگاه‌ها را توسعه دهد لازم است تا بخش‌خصوصي وارد شود.

وي در پاسخ به سوالي درباره دلايل كندي اجراي فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي خرده فروشي اظهار داشت: يكي از دلايل مشكلات سرمايه‌اي و ديگري مشكلات بانكي است كه هنوز حل نشده است.

وزير بازرگاني درباره مشكلات مالياتي فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي نیز گفت: قرار شده اين فروشگاه‌ها براي آغاز كار خود از 30 درصد تخفيف مالياتي برخوردار باشند كه این مصوبه ابلاغ شده و حتي ممكن است با اصلاح آن ميزان تخفيف مالياتي فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي بيشتر باشد.

وي افزود: بايد در زمينه فروشگاههاي زنجيره‌اي بخش‌خصوصي را تشويق كنيم تا هرچه سريع‌تر اين فروشگاه‌ها راه‌اندازي شود چرا كه طبق سياست‌هاي كلي اصل 44 اجازه توسعه نظام‌هاي توزيع به دولت داده نشده و اين بخش بايد توسط بخش خصوصي، سرمايه گذاران و علاقه‌مندان توسعه يابد تا هم سود خوبي را بخش خصوصي ببرد و هم منافع زيادي براي مردم داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا