تکنولوژی

تسلا ظاهراً آماده عرضه Cybercab به مشتریان تجاری است

تسلا با راه‌اندازی یک فرم رسمی، برای نخستین‌بار امکان ثبت علاقه‌مندی برای خرید Cybercab را فراهم کرده است؛ اقدامی که نشان می‌دهد این شرکت احتمالاً قصد دارد در آینده، تاکسی‌های خودرانش را علاوه بر ناوگان تحت مالکیت خودش، در اختیار اپراتورها و خریداران تجاری هم قرار دهد. در این فرم، گزینه مشخصی برای «خرید ناوگان Cybercab» در نظر گرفته شده و متقاضیان می‌توانند منطقه موردنظر برای فعالیت خود را نیز اعلام کنند.

البته تسلا هنوز فروش Cybercab را آغاز نکرده و این فرم به معنی ثبت سفارش قطعی نیست؛ بلکه از متقاضیان می‌خواهد برای فرصت‌های احتمالی آینده اطلاعات خود را ثبت کنند. با این حال، در صفحه پشتیبانی رسمی تسلا نیز آمده که شرکت‌ها می‌توانند برای خرید یک Cybercab یا ناوگان این خودروها برای مصارف تجاری درخواست خود را ثبت کنند.

Cybercab یک خودروی دو نفره تمام‌برقی و خودران است که برخلاف خودروهای معمولی، فرمان و پدال ندارد. تسلا اکنون سرویس آن را در مناطق محدودی از آستین تگزاس راه‌اندازی کرده و مسافران می‌توانند از طریق اپلیکیشن Robotaxi درخواست سفر کنند.

این حرکت می‌تواند مدل کسب‌وکار تسلا در حوزه رباتاکسی را تغییر دهد. این شرکت پیش‌تر بیشتر روی راه‌اندازی و مالکیت ناوگان خود تمرکز داشت، اما ورود اپراتورهای شخص ثالث می‌تواند امکان گسترش سریع‌تر شبکه را فراهم کند. تسلا هنوز قیمت، شرایط فروش و زمان تحویل Cybercab به مشتریان تجاری را اعلام نکرده است.

از طرف دیگر، عرضه عمومی این خودرو با چالش‌های قانونی نیز روبه‌روست؛ چرا که Cybercab فاقد برخی کنترل‌های دستی الزامی در مقررات فعلی آمریکا است و سازمان ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA) در حال بررسی نحوه عرضه و فعالیت آن است.

دکمه بازگشت به بالا