اینترنت

نماینده مجلس: تندروها به وزیر ارتباطات گفتند مردم به قطع بودن اینترنت عادت کرده‌اند

نماینده اردکان گفت: برداشت آقایان در آن جلسه این بود که شما دارید در این حوزه خیانت می‌کنید و اینترنت بین‌الملل محفل فساد و ناامنی است.

مصطفی پوردهقان، نماینده اردکان در مجلس دوازدهم:

تندروها در آخرین جلسه با وزیر ارتباطات به او گفتند مردم به قطع بودن اینترنت عادت کرده‌اند و اصرار داشتند که قطعی اینترنت تداوم داشته باشد؛ حتی می‌گفتند اینترنت بسته باشد تا پلتفرم‌های داخلی رشد کنند.

برداشت آقایان در آن جلسه این بود که شما دارید در این حوزه خیانت می‌کنید و اینترنت بین‌الملل محفل فساد و ناامنی است.

نمی‌شود گفت چون در جاده چند ماشین تصادف می‌کنند، پس ما کل جاده را مسدود کنیم.

این نباید بهانه‌ای شود که یک «شبه ایران‌خودرو» در فضای اینترنت ایجاد کنید و بعد بگویید داریم از تولید داخل حمایت می‌کنیم.

ما این مدل را در بازار خودرو داریم و الان زجری را که مردم می‌کشند می‌بینیم؛ این تجربه نباید تکرار شود.

نمی‌شود حقوق اولیه مردمی را که می‌خواهند در دهکده جهانی زندگی کنند، به واسطه اینکه مخاطره داریم بگیریم.

در جلسه با وزیر گفتند: «حالا که دیگر مردم به قطعی اینترنت عادت کرده‌اند، این فضا را همین‌طور بگذاریم بماند.»

منبع
خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا