اینترنتتکنولوژی

جریمه ۲۰۰ هزار پوندی برای کاربر ارسال کننده ۱ میلیون پیامک اسپم در بریتانیا

سازمان نظارت بر داده‌های بریتانیا (ICO) یک شهروند به نام بهارات سینگ چاند را به دلیل ارسال نزدیک به یک میلیون پیامک اسپم به افراد بدهکار، جریمه کرد. این پیامک‌ها که بین ۳ دسامبر ۲۰۲۳ تا ۳ جولای ۲۰۲۴ از ۳۸۳ شماره موبایل ارسال شده‌اند، حاوی پیشنهادهایی درباره راه‌حل‌های بدهی و کمک‌هزینه‌های صرفه‌جویی انرژی بودند. هر پیامک بدون درج اطلاعاتی از فرستنده یا لینک وب‌سایت، تنها از گیرندگان می‌خواست برای دریافت اطلاعات بیشتر پاسخ “YES” ارسال کنند. در صورت پاسخ مثبت، تماس‌هایی از سوی شرکتی به نام تیم تسویه بدهی برقرار می‌شد.

سازمان ICO اعلام کرد که این تخلف زمانی آشکار شد که در جریان یک تحقیق جداگانه، به فعالیت‌های مرتبط با ارسال پیامک توسط چاند و همکاری او با شخص دیگری که مشاوره‌هایی درباره سیم‌کارت‌های مزرعه‌ای (SIM farm) ارائه می‌داد، پی بردند. هنگام بازدید مقامات ICO از منزل چاند در ۱۱ ژوئن سال گذشته، وی هرگونه ارتباط با این طرح را انکار کرد، با اینکه اسکریپت تماس در خانه‌اش دیده شد. همچنین، مدارکی مانند پیام‌های واتس‌اپ بین چاند و فرد دیگری کشف شد که نشان‌دهنده تلاش برای ارائه بهانه‌های دروغین به یک تحقیقات مرتبط دیگر بود.

به گفته سازمان ICO، چاند آگاهانه اقدام به ارسال ۹۶۶,۴۴۹ پیامک بدون رضایت معتبر کرده که ۱۹,۱۳۸ شکایت در سرویس گزارش‌دهی اسپم ۷۷۲۶ ثبت شده است. این سازمان، اقدامات چاند را نقض قوانین بازاریابی مستقیم دانسته و جریمه ۲۰۰ هزار پوندی برای او در نظر گرفته است. چاند اکنون نسبت به این جریمه اعتراض کرده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا