ارز دیجیتالاستارتاپاینترنت

وال‌گیت؛ تجربه‌ی خریدی بدون مرز

گفت‌وگو با قائم مقام گروه والکس، پیرامون محصول جدید این شرکت

چند روزی است که صرافی والکس از خدمت جدید خود رونمایی کرده است؛ خدمتی که حالا والکس را به اولین صرافی ارز دیجیتال بدل کرده که امکان خرید گیفت کارت را برای کاربران فراهم می‌کند. این روزها استفاده از اکانت‌های رسمی و قانونی و دانلود نسخه‌های اصلی در بین کاربران ایرانی محبوب شده است. حال باید دید والکس در این مسیر چه تحولاتی را ایجاد خواهد کرد. در این گفت‌وگو با احسان مهدی‌زاده، قائم مقام گروه والکس به بررسی این خدمت جدید و مزیت‌های آن پرداختیم.

صرافی والکس نامی آشنا برای افراد این صنعت است، اما شاید بد نباشد که گفت‌وگو را با این سوال همیشگی شروع کنیم، لطفا پلتفرم والکس را معرفی کنید.

پلتفرم والکس پنج سال است که کار خودش را شروع کرده و از روز اول بنیان‌گذران آن یک هدف مشخص داشتند؛ فراهم کردن استقلال و آزادی مالی برای همه‌ی افراد. در واقع می‌توان گفت که این هدف جوهره‌ی استراتژی‌های والکس در طراحی محصولات و برنامه‌های ارتباطی‌اش است.

به نکته‌ی جالبی اشاره کردید، اگر ممکن است کمی بیشتر درباره‌ی هدف و طراحی محصولات بر اساس آن توضیح دهید.

ببینید رمزارزها یا بهتر بگویم، دنیای بلاک‌چین، تحول عظیمی در دنیا ایجاد کرده و در واقع این امکان را می‌تواند برای افراد مختلف صرف نظر از مرزهای جغرافیایی ایجاد کند که بتوانند به فرصت‌های بیشتری دسترسی پیدا کنند. ما هم در والکس بنا را بر این گذاشتیم تا این تحول را در زندگی افراد جاری و ساری کنیم و محصولاتی فراهم کنیم تا کاربران بتوانند نهایت استفاده را از این فرصت‌های جدید ببرند.

وال‌گیت در کجای این مسیر قرار می‌گیرد؟

شاید یکی از پررنگ‌ترین جنبه‌هایی که به واسطه‌ی استفاده از کریپتوکارنسی در این سال‌ها تجربه کردیم، انجام تراکنش‌هایی بی‌مرز است. در وال‌گیت هم ما چنین هدفی داشتیم، در واقع می‌خواهیم تجربه‌ی خریدی بی‌مرز را به واسطه‌ی گیفت کارت‌هایی که می‌توان با آنها از اپلیکیشن‌ها و بازی‌های مختلف استفاده کرد، برای کاربران فراهم کنیم.

فکر می‌کنم بهتر است کمی بیشتر در مورد محصول گیفت‌کارت توضیح دهید.

وال‎گیت بخشی از سایت است که قرار است در آن کاربران به گیفت کارت‌های متنوعی دسترسی پیدا کنند. این گیفت کارت‌ها در واقع به آنها این امکان را می‌دهد که بتوانند اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌ها و یا سرویس‌های غیر رایگان مثل نسخه‌ی پرمیوم اسپاتیفای، نتفلیکس، پلی استیشن و بسیاری از موارد دیگر را خریداری کنند. خرید مستقیم و بی‌واسطه‌ی برنامه‌ها و استفاده از نسخه‌های قانونی و اصلی تاثیر مستقیم و بالایی بر روی تجربه‌ی با کیفیت و تسهیل استفاده از آنها دارد.

خرید گیفت کارت در والکس
خرید گیفت کارت در والکس

شما اولین صرافی ارز دیجیتال هستید که امکان خرید گیفت کارت را فراهم کرده است؛ چرا این محصول؟

شناسایی نیاز مخاطبان و پاسخ‌گویی به آنها بر اساس خدمات و سرویس‌هایی که در والکس ارائه می‌دهیم بخشی از استراتژی همیشگی ماست. مخاطبان جوان بلاک‌چین این روزها مایل هستند تا از تمامی امکانات به روز استفاده کنند. بسیاری از آنها به بازی علاقمند هستند؛ از طرف دیگر، همه چیز به نسبت قبل تغییر کرده؛ این روزها گوش دادن آنلاین به موسیقی جای دانلود و روش‌های دیگر را گرفته است. حال نیاز به کلیدی است تا به مخاطبان داده شود تا آنها بتوانند سرویس‌های جهانی را با کیفیت تجربه کنند و این کلید، گیفت کارت و کارت‌های پرداختی است که فرصت خرید بی‌مرز را فراهم می‌کند و این به هدف اصلی والکس نیز نزدیک است.

بازار گیفت‌کارت‌ها به نظر بازاری رقابتی می‌آید، چه چیزی برای مخاطبان این بازار مهم‌تر است یا بهتر بگویم، معیارهای انتخاب خریداران چیست؟

ببینید به طور کلی در بحث خرید آنلاین، اعتماد موضوع مهمی است. ولی مساله این است که این اعتماد از چه طریقی حاصل می‌شود؟ اینجاست که پشتیبانی و آسان و شفاف بودن روند خرید اهمیت می‌یابد. همان‌طور که همیشه پشتیبانی ۲۴ ساعته بخش مهمی از خدمات والکس است، برای کاربران گیفت کارت نیز  این امکان فراهم است. همچنین ما فرایند خرید روان و شفافی داریم که کاربران به راحتی می‌توانند به آنچه می‌خواهند دسترسی پیدا کنند.

والگیت و خرید گیفت کارت
والگیت و خرید گیفت کارت

 و مزیت اصلی؟

همان‌طور که پیش‌تر هم در این گفت‌وگو اشاره کردیم، والکس اولین صرافی است که گیفت کارت ارائه می‌کند، این موضوع می‌تواند مزیت ما را نشان دهد، مزیت اصلی امکان خرید گیفت کارت با کیف پول والکس است تا کاربران والکس بتوانند با استفاده از ارزهای دیجیتال خودشان پرداخت کنند و در معنای واقعی سهولت در خرید را تجربه کنند.

در پایان از برنامه‌های آینده والکس می‌گویید؟

همین‌قدر بگوییم که خبرهای هیجان‌انگیزی در سال جدید در راه است اما اجازه بدهید توضیحات بیشتر را به گفت‌وگوهای بعدی موکول کنیم.

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

‫652 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا