تکنولوژی

ممنوعیت استفاده مدارس از پیام‌رسان‌های خارجی

وزیر آموزش و پرورش  اعلام کرد که مدارس اجازه استفاده از پیام رسانی غیر از شاد را ندارند و خانواده‌هایی که نگران افت کیفیت آموزشی هستند، می‌توانند از آموزش حضوری استفاده کنند.

محسن حاجی میرزایی در حاشیه نهمین گفت‌وگوی هفته که هر دو هفته یکبار برگزار می‌شود، با اشاره به این موضوع که استفاده از اینترنت شبکه شاد برای دانش‌آموزان و معلمان رایگان است، گفت: «قطعا استفاده از اینترنت برای شبکه شاد چه برای معلمان و چه دانش آموزان رایگان است و اگر کسی در تامین اینترنت رایگان مشکلی دارد حتما گزارش دهد. وزارت ارتباطات اعلام کرد و برخی مواردی که شکایت کرده بودند واقعی نبود.»

وی با بیان اینکه در برخی ساعات روز با ترافیک بالا مواجه می‌شویم، افزود: «یک علت این است که باید زیرساخت فنی شاد توسعه یابد که همراه اول برای تقویت آن اقدام کرده و وزارت ارتباطات برای  تقویت زیرساخت‌ها با همراه اول همراهی کرده و قول مساعدت داده است. نکته دیگر اینکه ترافیک را در چهار قطب اصلی کشور یعنی آذربایجان شرقی، فارس، خراسان، تهران و اصفهان توزیع می‌کنند که این هم  می‌تواند در کاهش بار ترافیکی در ساعات پرمصرف موثر باشد.»

وزیر آموزش و پرورش افزود: «در آموزش و پرورش هم با توزیع زمان کلاس‌ها  از صبح تا بعدازظهر تلاش کردیم ساعات ۱۰ تا ۱۲ که با ترافیک بیشتری روبه رو هستیم  حجم کمتری از کار را متوجه این ساعت کنیم.»

بسته ۲۰ گیگابایتی معلمان تمدید نمی‌شود 

حاجی میرزایی در پاسخ به اینکه بسته اینترنتی ۲۰ گیگابایتی معلمان به پایان رسیده، آیا بسته جدیدی منظور می‌شود؟ اظهار کرد: اینترنت معلمان در شبکه شاد کلا رایگان است؛ بدون هیچ محدودیتی. تمام معلمانی که در شاد فعالیت می‌کنند اینترنتشان رایگان است و آن ۲۰ گیگابایت مختص اموری بود که معلمان می‌خواستند خارج از شبکه شاد برای آماده کردن محتوای درسی کاری انجام بدهند.

وی ادامه داد: نیازی به این بسته اینترنتی در این مرحله از کار نیست زیرا معلمان می‌توانند تمام خدمات و کارهایشان را از طریق شبکه شاد دنبال کنند. همه اپراتورهایی که خدمات اینترنتی را ارائه می‌کنند این مورد را رعایت می‌کنند.

استفاده از پیام رسان‌های خارجی ممنوع 

وزیر آموزش و پرورش درباره استفاده از دیگر پیام رسان‌ها نیز گفت: برای تمام مدارس استفاده از شاد، تعیین شده و اجازه ندارند از دیگر پیام رسان‌های خارجی استفاده کنند. شاد امکانات و ظرفیت‌های خوبی دارد و تنوع خدمات آن در هیچ یک از سرویس‌های خدمت رسان آموزشی وجود ندارد.

حاجی میرزایی ادامه داد: آمار استفاده و پیوستن به شاد هم روز به روز در حال افزایش است و مسائل و مشکلاتش کاهش می‌یابد. این اپلیکیشن بیشترین کاربر و بیشترین میزان استفاده را دارد. شبکه شاد خودش را در مسیر حرکت کامل می‌کند. ضمن آنکه برای بخش خصوصی که مایل به ارائه خدمات آموزشی است دستورالعملی را تدوین و ابلاغ کردیم.

وی در پاسخ به اینکه اگر مدرسه‌ای از اپلیکیشن دیگری استفاده کند باید پاسخگوی آموزش و پرورش باشد؟ گفت: بله، قطعا؛ اگر اعلام شود حتما رسیدگی خواهد شد.

خانواده‌هایی که نگران افت کیفیت آموزشی هستند، می‌توانند از آموزش حضوری استفاده کنند 

وزیر آموزش و پرورش درباره نگرانی خانواده‌ها از کیفیت آموزش اظهار کرد: قطعا اکنون نیز کیفیت آموزش در شبکه شاد،  بالاست زیرا از بهترین دبیران استفاده کردیم و محتوای آموزشی را تولید و در شاد بارگذاری کردیم و امکانات خوبی در اختیار معلمان قرار گرفته است.

وی افزود: برخی مشکلات به زیرساخت‌های فنی مربوط می‌شود که شناسایی شده و در صدد رفع آنها هستیم. شاد هر هفته با شاد هفته قبل متفاوت خواهد بود و خدمات بهتر و هموارتری را ارائه خواهد کرد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه ما به عنوان متولی آموزش از ابتدا توصیه مان به خانواده‌ها این بوده که آموزش حضوری بهترین نوع آموزش است و ارتباط چهره به چهره معلم با دانش آموز و ارتباط دانش آموز با گروه همسالان مزیت‌های بسیاری دارد که با آموزش مجازی قابل مقایسه نیست گفت: در بسیاری  کشورهای اروپایی که حتی محدودیت تردد وضع کرده‌اند اما مدارس را نبسته اند. مدارس باید باز و فعال باشد و ترجیح ما آموزش حضوری است.

وی ادامه داد: بنابراین خانواده‌هایی که نگران افت کیفیت آموزش هستند می‌توانند از آموزش حضوری نیز استفاده کنند و به مدرسه سربزنند تا از میزان رعایت مقررات بهداشتی اطمینان حاصل کنند. اما از آن سو اگر خانواده‌ای مایل به آموزش حضوری نباشد، آموزش مجازی برقرار است و تلاش ما این است که آموزش باکیفیت باشد. تصمیم در این باره در اختیار خانواده است.

وزیر آموزش و پرورش درباره نگرانی معلمان مبنی بر احتمال عدم اتمام کتب درسی در موعد مقرر و حذف بخشی از محتوای کتب درسی نیز گفت: به هیچ وجه این اتفاق نمی‌افتد و در معاونت آموزش ابتدایی و متوسطه تقسیم بندی زمان آموزش را اعلام کرده‌اند و طبق آن پیش می‌رویم و کل محتوای درسی تا پایان سال به اتمام می‌رسد.

حاجی میرزایی ادامه داد: وقتی جریان آموزشی به وضعیت جدیدی تغییر می‌کند، پیشبرد آن نیازمند مشارکت همگانی است و تمام تلاش ما این است که آموزش را با مشارکت جمعی با کیفیت دنبال کنیم.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا