تکنولوژی

هجوم غول های فناوری دنیا به بازار دیجیتال هند

به نظر سال 2020 برای هندی‌ها سال خوش‌یمنی بوده چرا که از آغاز این سال، شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکایی بیش از 17 میلیارد دلار در این کشور سرمایه گذاری  کرده‌اند.

آمازون در ماه ژانویه از اختصاص یک میلیارد دلار برای سرمایه گذاری  در این کشور خبر داد و طولی نکشید که که در ماه آوریل، فیسبوک نیز با اختصاص چیزی حدود 6 میلیارد دلار، تمایل خود را برای ورود به بازار هند اعلام کرد.

فیسبوک اما بیشترین میزان سرمایه گذاری  را با در نظر گرفتن 10 میلیارد دلار به خود اختصاص داده است. این‌ها تنها بخشی از تعهدات شرکت‌های بزرگ فناوری در هند است و در طی یکی دو ماه اخیر و با ورود سایر شرکت‌ها که بخش عمده‌ای از آن‌ها آمریکایی هستند، این عدد از 20 میلیارد دلار نیز عبور کرده است.

هجوم این حجم از شرکت‌های فناوری به هند و سرمایه گذاری  در این کشور در شرایطی اتفاق افتاده که تا چند ماه پیش، بسیاری از همین شرکت‌ها مواضع تندی را علیه قانون‌گذاری‌های هند در این زمینه اتخاذ کرده بودند و بسیاری از مدیران عامل شرکت‌ها هیچ تمایلی به حضور در این کشور نداشتند.

اما با آغاز همه‌گیری ویروس کرونا و فروپاشی اقتصاد جهانی و همچنین ضربه شدید آن به اقتصاد هند، همه چیز تغییر کرد. از طرفی دیگر، تیرگی روابط میان هند و چین نیز مزید بر علت شد تا هندی‌ها به سمت شرکت‌های آمریکای تمایل بیشتری پیدا کنند. همچنین با توجه به آینده نه چندان روشن همکاری‌های میان شرکت‌های آمریکایی با چین، اهمیت هند برای آمریکایی‌ها بیش از پیش احساس می‌شود.

اما این موارد، تنها دلایل ورود شرکت‌های فناوری آمریکایی به کشور هند نبوده است. این کشور به لطف 700 میلیون کاربر اینترنت، سهم قابل توجهی را در اقتصاد دیجیتالی دنیا دارد و تقریبا نیم میلیارد نفر نیز هنوز به جمع کاربران آنلاین اضافه نشده‌اند. از این رو، چنین ظرفیتی قطعا می‌تواند نگاه شرکت‌های فناوری آمریکایی را برای ورود به این کشور جلب کند.

منبع
CNN

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا