یک نماینده مجلس از وجود سهامدار خارجی توسط اسنپ ودیجیکالا انتقاد کرد و گفت در صورت صحت این موضوع مشکلات امنیتی ایجاد میکند.
این نماینده مجلس در حالی از دو استارتاپ ایرانی به خاطر سهامدار خارجی انتقاد کرده که ایرانسل ، یکی از دو اپراتور اصلی ایران سالهاست دارای سهامدار خارجی است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مصطفی طاهری نماینده زنجان در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، یکم تیر) قوه مقننه، پس از ارائه گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره وضعیت مخابراتی کشور، گفت: اگر از علما و فضلا درباره محتوای فضای مجازی نظرسنجی کنیم، متوجه عدم رضایت آنها از این فضا می شویم.
همزمان با انتقادات این نماینده مجلس ، قالیباف رییس مجلس هم انتقادات تندی از فضای مجازی ( اینترنت ) در ایران مطرح کرد و خواستار تعرفه گذاری و سیاستگذاری مشابه صنعت خودرو روی اینترنت شد.
وی با اشاره به ایرادات فنی حوزه مخابراتی و ارتباطی کشور، اظهار داشت: آمار درصد مکالمات موفق، 53 درصد است که پایین محسوب می شود، همچنین ضریب نفوذ تلفن ثابت در روستاها 18 درصد است در حالی که این میزان برای اینترنت به 50 درصد رسیده که نشان از سیاستی می دهد که درباره تلفن ثابت وجود نداشته و توجه به فضای اینترنت است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس همچنین ضریب نفوذ 15/0درصد برای فیبر نوری را پایین توصیف کرد و افزود: این میزان برای سایر کشورها مثل چین بسیار بالاتر است.
طاهری در ادامه با تاکید بر ضرورت وجود قانون فضای مجازی برای رعایت حداقلها، عنوان کرد: در حال حاضر اینستاگرام جولان می دهد در حالی که موارد مشابه داخلی توان مقابله با آن را ندارند همچنین سهامداری اسنپ و دیجی کالا در دست کشورهای خارجی است که در صورت صحت آن، شاهد مشکلات امنیتی خواهیم بود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، ادامه داد: پروژه شبکه ملی اطلاعات کامل نشده و باعث بروز خسارت به جوانان شده است. همچنین ارتباط خوبی میان این وزارتخانه و دانشگاه ها وجود ندارد به طوری که علیرغم تحقیقات بسیار در حوزه شبکه های بی سیم، این پروژه ها صرفا در حد پایان نامه باقی مانده و به مرحله عملیاتی نرسیده است.
وی اضافه کرد: سهم اقتصاد دیجیتال در کشور تنها 6.5 درصد است که پایین ارزیابی می شود همچنین رتبه 129 برای ایران در جهان درباره پهنای باند بسیار پایین است.
این نماینده مردم از استان زنجان در مجلس شورای اسلامی در پایان با انتقاد از سرعت پایین پیاده سازی دولت الکترونیک، خاطرنشان کرد: این پروژه صرفا به اسکن مدارک محدود شده است، همچنین دیتا سنتر روستایی باید مورد استفاده قرار بگیرد.
در تمام کشورهای دنیا از ورود سرمایه خارجی به داخل کشور استقبال میشه.
اگر این اتفاق در کشور نیافته به زودی همین اندک جوانان باقی مانده هم مهاجرت خواهند کند
دولت و مجلس به دنبال تسهیل سرمایه گذاری خارجی در کشور باشند.
در مورد فضای مجازی هم بهتر است به جای مقابله راهکاری درست برای استفاده و جذب مخاطب پیدا کند. راهی دوری نخواهد رفت اگر علما و فضلا هم از طراحان گرافیکی برای انتشار محتوای اسلامی استفاده کنند.
من از طرف جوانان این کشور اعلام میکنم که دولت و مجلس به وظیفه خودشون برای تسهیل زندگی جوانان و اشتغال زایی کمک کنند.
این موضوع را شعار نبینید چون تمامی فعالیت های مجلس خلاف این موضوع است.
بهتره این نماینده به گرانفروشی تو این سایت بپردازه که شده مبنای گرانفروشی بقیه صنوف
هر چی میخواد باشه هزاران خانواده نون خود رو از این شرکت ها در میارن لطفا نون بری نکنید تو این اوضاع