تکنولوژی

ابزارهایی برای طراحی آسان روبات‌های گفت‌وگو

با اینکه ساخت روبات‌های سخت‌افزاری برای بسیاری از افراد پیچیده و سخت است، ایجاد روبات‌های گفت‌وگو با هدف استفاده در نرم‌افزارهای پیام‌رسان، بسیار ساده‌تر از تصورات شماست. چت‌بات‌ها یا همان روبات‌های گفت‌وگو در واقع بهره‌گیری از هوش مصنوعی در پاسخگویی خودکار به کاربران اینترنتی و پرسش‌های آن‌ها را به مرحله اجرا درآورده‌اند.

چت‌بات‌ها بسته به محل استفاده از آن‌ها، قابلیت‌های متفاوتی دارند و می‌توانند در موارد مختلف از جمله گفت‌وگو با مشتریان در ارائه خدمات پس از فروش، اعلام وضعیت آب‌و‌هوا و حتی فروش بلیت‌هایی برای پارک خودرو مورد استفاده قرار گیرند. با این توضیحات، اگر شما نیز به استفاده از این روبات‌های گفت‌وگو علاقمند شده‌اید، بد نیست در ادامه با راه‌حل‌های آسان برای ساخت این چت‌بات‌ها آشنا شوید.

Chatfuel

در صورتی که شما مدیریت صفحه‌ مربوط به کسب‌و‌کار خود را در شبکه اجتماعی فیس‌بوک برعهده دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتما از ابزارهای ارائه‌شده توسط Chatfuel که در آدرس http://chatfuel.com در دسترس قرارگرفته‌اند برای ساخت روبات‌های گفت‌وگو استفاده کنید. این در حالی است که با مراجعه به وب‌سایت یادشده و یا اضافه کردن روبات @chatfuel به لیست روبات‌های تلگرامی خود می‌توانید راهنمایی گام‌‌به‌گام برای طراحی روبات مورد نظر خود را به زبان فارسی و البته بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، پیش رو داشته باشید. امکان شخصی‌سازی پاسخ‌ها یا اضافه کردن محتویات مورد نظر با استفاده از لینک‌ها نیز در قالب استفاده از این ابزار امکان‌پذیر است.

Bostify

Bostify ابزار دیگری است که برای طراحی چت‌بات توسط کاربران فیس‌بوک، در دسترس قرار گرفته است. برای استفاده از Bostify کافی است به وب‌سایت Bostify مراجعه کنید و پس از آماده‌سازی دستورات برای روبات گفت‌وگوی خود، مراحل ادغام چت‌بات با حساب کاربری فیس‌بوک خود را پیاده‌سازی کنید. از این به بعد، روبات ایجاد شده می‌تواند سرویس‌دهی به مشتریان را به‌طور کامل برای شما پشتیبانی و مدیریت کند.

Smooch

Smooch در واقع یک پل ارتباطی میان نرم‌افزارهای مرتبط با کسب‌و‌کار (نظیر Help Scout، Slack، Zendesk، Front و موارد مشابه) و نرم‌افزارهای پیام‌رسانی مانند فیس‌بوک مسنجر، لاین، وی‌چت، کیک و سایرین است. این ابزار، این امکان را فراهم می‌کند تا سرویس‌های کاری یادشده را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که تمامی هشدارهای ورودی از نرم‌افزارهای پیام‌رسان را دریافت کنند. با استفاده از این راهکار، در تعامل با تیم کاری خود می‌توانید به تمامی مکالمات و پرسش‌های دریافتی از مشتریان خود، بدون ترک محیط کار مجازی پاسخ دهید.

 ادغام سرویس‌های یادشده از طریق مراجعه به آدرس http://smooch.io/integrations/messenger امکان‌پذیر خواهد بود.

منبع : آی تی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا