تکنولوژی

ویدئوهای فتوشاپی هم از راه می‌رسند

تا پیش از ابداع و بهره‌گیری از راهکارهای ویژه به‌منظور ویرایش حرفه‌ای تصاویر، مشاهده یک عکس برای قبول واقعیت موجود در آن کافی بود اما با رسیدن به عصر فتوشاپ (و البته راهکارهای متفاوتی که همگی به یک واژه یعنی فتوشاپی بودن ختم شده‌اند)، ویرایش تصاویر به نحوی انجام شد که حالا کاربران هر عکسی را فتوشاپی و جعلی می‌دانند مگر اینکه با استفاده از روش دیگری، خلاف این امر ثابت شود. 

در دنیای ویدئو، اگرچه بازهم نمی‌توان به طور صد در صد به واقعی بودن این محتویات چندرسانه‌ای اطمینان کرد اما ویرایش محتویات ویدئویی به‌گونه‌ای که بتوانند واقعی به‌نظر برسند، فرایندی چالش‌برانگیز‌تر از ویرایش یک عکس ساده است و معمولا به زمان و البته مهارت بیشتری هم نیاز دارد. با دیدن ویدئوهای عجیب و غریب، بازهم کاربران از توصیف جعلی بودن استفاده می‌کنند اما این‌بار این اظهارنظر، آرام‌تر و با دقت بیشتری انجام می‌پذیرد.

با این وجود، به‌نظر می‌رسد به‌زودی شاهد حضور روند جدیدی در خصوص ویرایش این نوع از محتویات چندرسانه‌ای هم خواهیم بود. بر اساس جدیدترین گزارش‌های منتشر شده، در پروژه مشترکی که توسط محققان دانشگاه استنفورد، انستیتو Max Planck و دانشگاه Erlangen Nuremberg به مرحله اجرا رسیده، سیستم جدیدی به‌نام Face2Face ایجاد شده که با استفاده از آن، کاربر می‌تواند ویدئویی را (به‌عنوان مثال ویدئوی سخنرانی یک فرد سرشناس) به عنوان منبع چندرسانه‌ای موردنظر خود انتخاب و از وب‌کم معمولی برای ضبط تصاویر فرد دیگری استفاده کند. در نهایت هر دو ویدئو وارد سیستم Face2Face شده و ویدئویی خواهید داشت که در آن سخنان فردی که ویدئوی آن را با وبکم ضبط کرده‌‌اید روی چهره فرد سرشناس، پیاده‌سازی و یا بهتر است بگوییم همگام‌سازی خواهد شد. در این راستا حتی ساختار دهان فرد سرشناس نیز مطابق با سخنانی که شما روی چهره او همگام‌ کرده‌اید خواهد بود. 

در حال حاضر استفاده از این محصول در قالب خروجی با رزولوشن پایین امکان‌پذیر است و فرایندهای تصویر‌سازی اگرچه کاملا تاثیرگذار هستند اما همچنان در مراحل اولیه توسعه قراردارند. 

با این تفاسیر حالا علاوه بر شک و ظن به عکس‌های منتشرشده، باید با دقتی بیشتر و البته شکی نزدیک‌تر به یقین به ویدئوهای منتشر شده در فضای وب نگریست.

منبع : آی تی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا