ژاپنی ها سرعت اینترنت را هزار برابر کردند
گروهی از کارشناسان مخابراتی در کشور ژاپن اتفاقی را رقم زدند که تاکنون در جهان تجربه نشده است و کاربران جهانی هنوز هم نمیتوانند آن را متصور شوند. این اتفاق در حالی در قاره آسیا و در کشور ژاپن رقم خورد که آمریکا همواره ادعای بزرگترین تحولات مخابراتی جهان را داشت و با این وجود، بیشتر آمریکاییها حتی نام این اتفاق بزرگ مخابراتی را هم هنوز نشنیدهاند. در این اقدام شرکت مخابراتی NTT DoCoMo ژاپن برای نخستین بار در جهان نسل پنجم شبکههای مخابراتی موسوم به 5G را راهاندازی کرد و توانست امکان انتقال اطلاعات با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه(10 Gbps) فراهم کند.
شاید بسیاری از کاربران جهانی فناوری Google Fiber را یکی از بزرگترین تحولات دنیای اینترنت میدانند و بر این باورند که شرکت گوگل با اجرای پروژه یاد شده در کانزاس و سپس در دیگر شهرهای آمریکایی موفق شده است سرعت و کیفیت دسترسی مردم به اینترنت را تغییر دهد. باید اعتراف کرد Google Fiber یکی از بزرگترین اتفاقات دنیای اینترنت در چند سال اخیر بود و بر اساس آن ضمن افزایش سرعت اینترنت، هزینه استفاده از آن بسیار کاهش یافت و شرکت گوگل در نهایت اعلام کرد این طرح را گسترش میدهد و آن را برای تمام ساکنان جهان عملی میکند. در این طرح شرکت گوگل موفق شد امکان دسترسی شهروندان به اینترنت با سرعت یک گیگابیت در ثانیه(1 Gbps) را فراهم کند. شاید این اتفاق کمی دور از ذهن به نظر برسد، اما به جرات میتوان گفت که گوگل با این کار سرعت اینترنت را نسبت به پرسرعتترین سرویسهای موجود 100 برابر افزایش داد و یکی از بزرگترین تحولات تاریخ اینترنت جهان را رقم زد.
اما هماکنون شرکت NTT طرح راهاندازی شبکه مخابراتی 5G را راهاندازی کرده است، به راستی چه اتفاقی خواهد افتاد؟ کارشناسان میگویند که اگر این طرح به صورت گسترده مورد استفاده قرار گیرد و کاربران جهانی بتوانند از خدمات آن استفاده کنند، سرعت اینترنت خانگی نسبت به آنچه که گوگل هماکنون در قالب طرح Fiber در اختیار شهروندان آمریکایی میگذارد 10 برابر بیشتر میشود تا هر یک از کاربران بتوانند با سرعت باورنکردنی 10 گیگابیت در ثانیه به اینترنت متصل شوند. وقتی که صحبت از سرعت اینترنت به میان میآید چندان هم دور از ذهن بهنظر نمیرسد که این اتفاقات در آینده نزدیک و در نسل آتی دستگاههای بیسیم برای ما رقم بخورد. با اجرای طرح جدید محققان ژاپنی و راهاندازی نسل پنجم شبکههای مخابراتی سرعت اینترنت خانگی شما نسبت به آنچه که هماکنون در بهترین حالت ممکن مورد استفاده قرار میدهید 1000 برابر افزایش میابد تا آرزوی دیرینه کاربران جهانی به حقیقت بپیوندد.
نیازی به توضیح نیست که در این جریان کاربران هم با محدودیتهایی مواجه هستند. اگر قرار بود که از امروز شبکه مخابراتی 5G مورد استفاده قرار گیرد، به طور یقین هیچ کاربری روی کره خاکی نمیتوانست از مزایای آن بهرهمند شود؛ زیرا تاکنون هیچ دستگاه الکترونیکی ساخته نشده است که قابلیت پشتیبانی از این نسل شبکههای مخابراتی و خدمات وابسته به آن را داشته باشد. به همین خاطر میتوان پیشبینی کرد که نسل پنجم شبکههای مخابراتی همراه به دستگاههای سازگار با آن کمکم وارد بازار میشوند و شاید یک دهه طول بکشد تا بتوانیم لذت استفاده از اینترنت با سرعت یاد شده را تجربه کنیم. هنوز هیچ شرکت تولیدکننده تراشه و هیچ مرکز کارخانه دستگاههای الکترونیکی آمادگی خود را برای طراحی دستگاههای مبتنی بر فناوری 5G اعلام نکردهاند و البته، این شبکه مخابراتی هماکنون آزمایشهای خود را با موفقیت پشتسر گذاشته است. اما از آنجایی که فناوری با سرعت باورنکردنی به جلو حرکت میکند، باید توجه داشته باشید پیش از آنکه به چنین شبکه مخابراتی احساس نیاز بکنید و 1000 برابر شدن سرعت اینترنت را برای خود متصور شوید، محققان این نیاز را در شما پیشبینی کردهاند و برای پاسخ به آن همه تلاش خود را انجام دادهاند تا شبکه مخابراتی 5G ساخته شود.
شرکت مخابراتی NTT DoCoMo اعلام کرد که برای راهاندازی شبکه 5G از فناوریهای آنتن مخابراتی شرکت اریکسون و همچنین ایستگاههای پایهای رادیویی بهره برده است تا در مجموع سریعترین اینترنت جهان را ارایه دهد. طی این اتفاق کارشناسان شرکت مخابراتی یاد شده با همکاری گروهی از متخصصان اریکسون توانستند در شهر یوکوسوکای ژاپن برای نخستین بار پهنای باند موبایلی 5G ارایه کنند که طی آن با استفاده از فرکانس طیف باند رادیویی 15 گیگاهرتزی، سرعت اینترنت به 10 گیگابیت در ثانیه میرسد.
البته باید توجه داشته باشید که این تنها یکی از امکانات شبکه مخابراتی 5G است و در کنار آن، ژاپنیها یکی از دهها مرکز جهانی بودند که برای توسعه این شبکه مخابراتی سرمایهگذاری کردند. هماکنون کارشناسان فراوانی در سراسر جهان میکوشند این نسل از شبکه مخابراتی را با تمام تواناییهایی که میتوان برای آن پیشبینی کرد مورد بررسی قرار دهند و استانداردهای مربوط به آن را تعریف کنند. بر اساس همین اتفاقات است که پیشبینی شد بزرگترین کشورها در این عرصه هم تا سال 2020 سرویسی را مبتنی بر نسل پنجم شبکههای مخابراتی ارایه نخواهند کرد و شاید از ابتدای دهه سوم هزاره سوم بتوان این خدمات را در اختیار گرفت.
از آنجایی که هنوز نسل چهارم شبکههای مخابراتی موسوم به 4G LTE مورد استفاده قرار میگیرد و این شبکه هنوز هم در همه جهان عمومی نشده است، کارشناسان هیچ تعریف دقیقی از شبکه 5G ندارند و استانداردهای آن هم به درستی تعریف نشده است. اگر قرار باشد که نسل پنجم شبکههای مخابراتی را به طور دقیق تعریف کنیم، شاید نتوان این کار را به درستی انجام داد و تنها از روی سرعت اینترنت و انواع خدمات مربوط به آن بتوان تحول در این عرصه را تعریف کرد.
در هفتهای که گذشت “سازمان جهانی تولیدکنندگان موبایل”(GSA) با انتشار گزارش رسمی خود توضیح داد که چهارمین نسل از شبکههای مخابراتی که با نام LTE شناخته میشود هماکنون در 107 کشور جهان مورد استفاده قرار میگیرد و طی همین هفته سیصدمین شبکه مخابراتی LTE نیز در جهان راهاندازی شده است. در این گزارش گفته شد که بلغارستان، تایوان و وانوآتو آخرین کشورهایی بودند که خود را به این شبکه مخابراتی مجهز کردند و برای نخستین بار خدمات ارتباطی مبتنی بر شبکه LTE را در اختیار شهروندان خود گذاشتند.
از ابتدای سال 2014 میلادی تاکنون 32 شبکه مخابراتی LTE در سراسر جهان راهاندازی شد و مرکز GSA پیشبینی کرد که تا پیش از پایان سال جاری میلادی مجموع شبکههای LTE در جهان به 350 عدد برسد. به گفته این مرکز، طیف باند مخابراتی 1800 مگاهرتز بیشترین محبوبیت را بین چهارمین نسل از شبکههای مخابراتی دارد و 129 شبکه مخابراتی در این فرکانس خدمات خود را به مشترکان ارایه میدهند. این فرکانس به عنوان یک باند مخابراتی واحد یا بخشی از یک باند مخابراتی چندگانه مورد استفاده قرار میگیرد. پس از آن طیف باند مخابراتی 2.6 گیگاهرتزی بیشترین محبوبیت را دارد که در 25.6 درصد از شبکهها به کار گرفته میشود و بهترتیب بعد از آن باند 800 مگاهرتزی در 14.3 درصد از شبکهها و باند AWS در 8.3 درصد از شبکهها محبوبیت دارند.
بد نیست بدانید، این شبکه مخابراتی LTE که این روزها محبوبیت فراوان پیدا کرده است و طبق آمارهای یاد شده بسیار مورد استقبال شرکتهای مخابراتی جهان قرار میگیرد را نیز NTT DoCoMo ژاپنی برای نخستین بار در سال 2004 میلادی ارایه کرد و سپس مطالعات گسترده برای تعریف استانداردهای مربوط به آن آغاز شد و سرانجام در می 2007 نخستین نمونه از این شبکه مخابراتی به صورت عملی مورد استفاده قرار گرفت. استانداردهای این شبکه مخابراتی به گونهای تعریف شده است که کاربران در شرایط ایدهآل میتوانند با سرعت 300 مگابیت در ثانیه(300 Mbps) به اینترنت متصل شوند. البته باید توجه داشت که این تحولات مخابراتی در راستای افزایش نیازهای کاربران صورت میگیرد. پیشبینی شده است که بین سالهای 2015 تا 2030 میلادی حجم ترافیک شبکه اینترنتی جهان 22 برابر افزایش یابد و در سال 2018 میلادی دستگاههای مبتنی بر فناوری 4G نسبت به دستگاههایی که از این فناوری پشتیبانی نمیکنند 6 برابر بیشتر اطلاعات مصرف کنند. در سال 2030 میلادی شرایط بهگونهای خواهد بود که 79 درصد اطلاعاتی که در شبکههای اینترنتی رد م بدل میشود به تماشای فایلهای تصویری مربوط خواهد شد و بر همین اساس ویدیوهای استاندارد کنار خواهند رفت و تصاویر فوق باکیفیت با حجم 4 تا 8 هزار پیکسل به فرمت عادی ویدیویی تبدیل خواهند شد. در سال 2030 میلادی میانگین سرعت بارگذاری اطلاعات از اینترنت 18 مگابیت در ثانیه خواهد بود و البته به واسطه گسترش خدمات پردازش ابری و مجازی سرعت بارگذاری اطلاعات روی اینترنت هم اهمیت خواهد یافت.
البته نیازهای بشر محدود به نسل پنجم شبکههای مخابراتی نمیشود. چون از هماکنون شرایط ششمین نسل از این شبکهها با نام 6G هم پیشبینی شده است که گفته میشود تمام خدمات این شبکهها به صورت ماهوارهای اداره میشود و وظیفه طراحی، تولید و توسعه آن از هماکنون در اختیار چهار کشور ابرقدرت گذاشته شده است. لازم به ذکر است که ایالات متحده آمریکا، چین، اتحادیه اروپا و روسیه نیز در قراردادی دیگر همکاریهای گستردهای را آغاز کردهاند که مربوط به توسعه نسل هفتم شبکههای مخابراتی موسوم به 7G میشود و قرار است که طی آن تمام ساکنان جهان خدمات خود را به صورت واحد و مبتنی بر یک اوپراتور مرکزی دریافت کنند.
منبع : ایران
دوستان هیچ کدام نگفتند ژاپن، چین، کره جنوبی ، آمریکا ، فرانسه و انگلیس و … همگی قوی ترین شبکه ملی اطلاعات دارند و در اصلاح از حاکمیت بر فضای مجازی بر خوردارند. در آمریکا اینترنت طبقه بندی شده است برای کودک و نوجوان و بزرگسال تولید محتوا مشخصه واقعا حساب و کتاب داره تو ایران اما یک عده نمیدونم چرا اصلا به فکر نیستند بعد به غلط این پرسش را دائم مطرح می کنند که چرا سرعت اینترنت بالا نیست در کشورهای پیشرفته مطابق با ارزش های خودشان کاملا فضای سایبر مدیریت می شود بویژه در حوزه محتوا، هر محتوا در دسترس همه از صغیر و کبیر نیست. اما درایران …
تاکی وضعیت اینترنت ایران باید اینجوری باشه ، سرعت کم . بسیار گران و محدودیت ترافیک و تاکی باید از این وضعیت سود و پول سرشاری توی جیب اپراتورها سرازیر بشه و کاربرها هم پول رو پیش پیش بدن و التماس هم بکنن ! توی سایتی به دروغ نوشته بود ژاپن اینترنتش رو محدود کرده و فقط تا مقداری کاربرها میتونن اپلود و دانلود کنن . این دروغی بزرگه من الان ژاپن زندگی میکنم همچین چیزی نیست و توی امریکا هر کاربر اینترنت ثابت مثل ای دی اس ال رو تا 4 مگابیت میتونه داشته باشه و کافی هم هست اگر شخص خواست سرعتی بالاتر بگیره کمی دنگو فنگ داره چون امریکا کاربران خیلی زیادی داره و کل جهان رو هم ساپورت اینترنت میکنه به این دلیل کمی محدودیت میزاره . 4 مگ سرعت بالایی هست و با وای فای و لپ تاپ و .. میتونن 20 نفر همزمان دانلود و اپلود و وبگردی کنن . ژاپن خیلی بالاتره سرعت چون کاربر اینترنتی خیلی رعایت میکنه و توی خیلی از کشورها کسی دانلود نمیکنه و فیلم و نرم افزارهاشون رو بصورت اورجینال و باکیفیت میخرن و قانون رو رعایت میکنن اما توی ایران خیلی وضع اینترنت خرابه و ظلمو زور زیادی برسر کاربر اینترنتی اورده میشه .برای مشکلات اینترنت ایران هرکی یه چیزی میگه که واقعیت نداره و سیاست ایران باعث محدودیت خیلی مسائل توی ایران میشه که یکیش همین اینترنته . اخه این چه ظلمیه که اینترنتی روکه زیرساخت و شرکتها بصورت نامحدود از اروپا و امریکا میخرن و روی کاربر نهایی محدودو بی کیفیت میکنن . همش هم میگن اینترنت همه کشورها اشتراکی هست . اخه کجا یه سرعت 64 کیلوبیتی رو بین 14 و 20 نفر تقسیم میکنن ! اونا یه پهنای باند 155 مگابیتی رو به اشتراک میزارن .سرعتها هم از 4 مگ واقعی شروع میشه تا 25 مگ به بالا. الان کاربری دانلودو اپلود میکنه برای شرکت ارائه دهنده اینترنت که خرجی نداره .سایتی اون فایل دانلود رو رایگان میزاره برای دانلود .توی اکثر کشورها فقط تماس بین لمللی گرون تره اما اینترنت یه چیز سادس و کمترین هزنیه و خرج رو برای ارائه دهنده اینترنت بوجود میاره . تعدادی کامپیوتر توی کشورو بعد هم بین کشورها به اسم سرور و اخرسر هم ابر کامپیوتر وصل میشن میشه اینترنت اما ما ایرانیها این اینترنت رو اونقدر بزرگ میبین که برامون مثل یک هیولا میمونه به خدا بیاینن خارج ایران ببینین شرکتهای اینترنتی چجور مردم رو برای اینکه مشتری جزب کنن انواع تشویقها و انواع سرویسها با قیمت مناسب بهت میگه اگر اینترنت ماهیانه بخایی مثلا ماهی 10 هزار تومان اون هم اول مصرف کن بعد پول ! میگه اگر اینترنت یکساله بگیری و پولشم نقد پرداخت کنی همون سرعت 10 هزار تومانی رو بهت میدیم برای یکسال مصرف مثلا 30 هزار تومان و خیلی تعرفه های عالی که ادم لذت میبره ؛ مودم و حتی در شرایطی کامپیوتر مجانی !
خاک بر سر ایران کنن تو کشوری مثل سوئد حداقل سرعتی که به خونه ها میدن ۵۴ مگابیت بر ثانیه س بعد اینجا حداقل ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه س….
دوستان طاقت بیارید در نسل ۶ قراره اینترنت ماهواراه ای بشه البته اگه اینترنت پاک جایگزین نشه و گوشی هاش مثل ماهواره ممنوع:-) پس همه با هم تکرار کنیم نه نه طاقت بیار تو نباید بخوابی وگرنه یخ میزنی:-)
سلام دوست عزیز این مساله چه ربطی به ناموس داره فک کن به حرفی که میزنی عزیزم
ما در اینده سال 2018جام جهانی روسیه و در سال 2020المپیک ژاپن رو داریم مطما استفاده از اینترنت برای 80هزار نفری که در استادیوم هستند به کندی صورت میگیرد پس چرا از تکنولوژیLI FIاستفاده نمیکنند که224گیگ بر ثانیه است وبرای فضایی بسته استادیوم عالی است و ان را به سادگی پوشش می دهد
انقدر نا شکری نکنید!هنینشم خوبه درسته مملکتمون دزده مخابراطم دزده ولی همین⁴gهم خوبه همینم خدارا شکر کنید
خوبه
ای خاک بر سر ایران
اینترنت 5Gهمان اینترنت لای فای است
اینترنت 5Gهمان اینترنت لای فای است
من فقط می دونم پول ایران که ارزشو اورده پایین باید به داد ایران رسید نه به داد اینترنت چون وقتی بنزین گرون شد و اینترنت قطع شد همه برای گرونی بنزین اعتراض کردن نه برای اینترنت برادر اینترنت نباشه کلی چیا درست می شه مثلا کسی که میره فیلم سکسی ببینه به راحتی با گوشی می بینه نه اینترنت یک بلای خانمان سوزه
دادا شرکت ها الان میتونن پهنای باند اختصاصی بخرن تا 100 مگابیت بر ثانیه واسه عموم مردم هم آزاده خریدنش الان تقریبا تمام اپراتورهای ای دی اس ال ارائه میدن فقط خیلی گرونه حتی واسه خونه هم میتونی بخری هیچ مجوزی هم نمیخواد
سلام دوستان
فکر نمیکنید یه مقدار ناشکر هستید یادتون بیاد دیال آپ الان خدارو شکر کنید با این همه محدودیت همینم دارید همه سران ابر قدرت ها با ایران و ایرانی سر جنگ دارن پول و تکنولوژی دست اوناست یکم انصافم بد نیست ایرانی دو راه بیشتر نداره یا باید با سختی بسازه و خود کفا باشه یا باید غیرتشو زیر پا بزاره و بشه سگ اژنوی تا جایی که برسوننش به کاپیتالاسیون حالا انتخاب با خودتونه یا بی غیرتی و ناموس فروشی یا سازش و خود کفایی
یا علی مدد
من بسته 5گيگ ماهانه هر ماه ميخرم والله سرعت نا محدود نديدم از 6 نا حدودا 7/5 به زور به 2Mb/s نميرسه حالا اين به کنار از 9 تا 11 سرعت در حد Edge از 11 تا 12 مدام قطع و وصل،قطع و وصل،قطع و وصل.
قطع از ایرانسل وصل از من،قطع از ایرانسل وصل از من.
اصلا حساب اينو نميرن اين کاربر بدبخت داره تو اين ساعت کار مهمي انجام ميده وسط کار اينترنت قطع ميشه.
بسته طبق توافق طرفين 6 تا 12 است معني قطعي مکرر از 11 به بعد چيه؟
از 11 سرعت در حد دايال آپ .
اول 3G درست حسابي کنيد بعد برين 4G بعد از اونم بدين رامبد با اون تبليغ مسخره ش هي بگه 4G ايرانسل کيفشو ببرين… دروغ دروغ دروغ
دوستانی که میگم اینترنت ایران خیلی ضعیفه نه این طور نیست اینترنت ایران کیفیت و سرعتش خیلی بالاست من تو اداره …… که نمیتونم اسمشو ببرم فیلم 3 گیگ رو در عرض 30 ثانیه دریافت کردم ایران از لحاظ اینترنت خیلی بالاست ولی در اختیار مردم نمیزارن نمیدونم چرا
خخخخخخخ ببینید چقد بدبخت شدیم که اینترنت افغانستان از ایران بهتره
سرعت اینترنت بدون استفاده از فناوری جدید گوگل 1 گیگابایت هست
با استفاده از اون بهسرعت 4 گیگابایت میرسن.
با افتخار اعلام میکنم مسئولین مخابرات ایران نیز چنین عملی را انجام دادند و در زمینه مهندسی معکوس توانستند سرعت ۱۲۸کیلو بیت بر ثانیه را تحت عنوان سرعت های ۵۱۲و۱مگ و۲مگ به هموطنان بیندازند در راستای پیشرفت بیشتر این اقدام با قالب کردن سرعت ۵۱۲کیلو بیت برای سرعت های بالای یک مگ صورت گرفت در اقدامی هوشمندانه
دیگر ای نابغگان ایرانی سرعت دانلود شبانه را که به عنوان خدمت به هموطنان عرضه میکنند از فیلتری با قدرت کاهندگی ۹۰درصد سرعت سرویسهای فوق عبور داده و موفق به تبدیل سرعت ۱۲۸کیلو بیت بر ثانیه به سرعت ۱۲کیلو بیت برثانیه شدند.این بهینه سازی سرعت تحول چشمگیری در زمینه اینترنت در ایران میباشد که جای تقدیر و تشکر دارد .
لازم به ذکر است که دیگر اپراتورهای اینترنت این اقدام را اسوه و الگو قرار دادند و این خدمات افتخار آفرین را امروز در تمام اپراتورها میتوان مشاهده کرد.
خسته نباشی برادر
ایران قویترین اینترنت دنیا رو داره