تکنولوژی

وزارت علوم از مراكز رشد فناوري‌ حمايت مي‌كند

دنیای اقتصاد – مسايل مراكز رشد فناوري با شركت اعضاي شبكه مراكز رشد استان تهران طي نشستي با حضور علي جهانگيريان قائم‌مقام جديد معاونت فناوري وزارت علوم و تحقيقات و فناوري و خانم مجيب مديركل مراكز رشد بررسي شد.

به گزارش روابط مركز رشدICT ،دكتر جهانگيريان گفت: ما با توسعه مراكز رشد در كشور هم‌نظر هستيم و ديدگاه كلي ما حمايت كامل از پارك‌ها و مراكز رشد فناوري در كشور است.

وي از ايجاد و راه‌انداي 13پارك و 42مركز رشد علم و فناوري در كشور خبر داد و گفت: پارك‌ها و مراكز رشد در ابعاد مختلف در حال توسعه هستند كه اين رشد، نيازها و الزامات جديدي را نيز به وجود آورده و وظيفه ما است كه اين مراكز را در جهت اهداف مصوب پيش ببريم.

جهانگيريان از مراكز رشد به عنوان تكميل‌كننده چرخه فناوري در كشور ياد كرد و افزود: كشورهايي كه بخش خصوصي فعال و قوي دارند مراكز رشد موفقي نيز دارند و از سوي ديگر خود مراكز رشد وظيفه دارند شركت‌هاي نوپا را كه ممكن است در عرصه فعاليت خود با مشكلاتي روبه‌رو باشند، حمايت و توسعه دهند.

قائم‌مقام فناوري وزارت علوم تحقيقات و فناوري با اشار به اينكه ايران به لحاظ حضور در ISI و توليد دانش از رتبه 70 به 50 ارتقا يافته، گفت: با وجود اين در حوزه شاخص‌هاي فناوري، كشورمان جايگاه مناسب خود را ندارد و با تعداد اندك ثبت پتنت بين‌المللي در رتبه بسيار نازلي قرار دارد در حاليكه ايران با توان و ظرفيت فعلي، قابليت ثبت حداقل 100پتنت بين‌المللي در سال را دارد.

وي ويژگي ارزشمند مراكز رشد را تاسيس و شكل‌گيري آنها در كنار دانشگاه‌ها و مراكز دانشگاهي دانست و افزود: با توجه به اينكه 25درصد دانشجويان و 30درصد اعضاي هيات علمي دانشگاه‌ها در تهران ساكن هستند بنابراين مراكز رشد فناوري واقع در تهران بايد نقش مهم‌تري را در وليد ثروت و دانش ايفا نمايند و هم‌افزايي كنند.

در اين جلسه كه به ابتكار شوراي شبكه مراكز رشد استان تهران برگزار شد، مهندس رامين نواب‌پور دبير شبكه و معاون فناوري مركز رشد ICT جهاد دانشگاهي اهداف ايجاد اين شبكه و فرصت‌ها و چالش‌هاي مراكز رشد فناوري را تشريح كرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا