تکنولوژی

سونی يکی از ساختمان‌های اصلی خود را فروخت

ايسنا- سونی اعلام کرد که یکی از ساختمان‌های اصلی خود در خیابان مادیسون شهر نیویورک را با قیمت یک میلیارد و 100 میلیون دلار به کنسرسیومی به ریاست گروه چتریت فروخت.

نیکول سلیگمان، رییس بخش آمریکای شرکت سونی، در خصوص این اقدام گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و دورنمای بازار املاک فروختن این ساختمان 37 طبقه از سوی سونی اقدامی منطقی بوده است.

فروش املاک سونی موضوعی است که مدت زمان زیادی از مطرح شدن آن می‌گذرد. سونی که طی چند سال گذشته با حضور رقبای سرسختی در بازار مواجه بوده است تلاش زیادی می‌کند تا سهم از دست رفته خود از بازار را دوباره پس گیرد.

به گزارش بلومبرگ، این شرکت علاوه بر فروش ساختمان‌های خود اقدام به اخراج بیش از 10 هزار نفر از نیروی کار خود کرده است و در همین حال گفته است که قصد دارد تا ساختمان خود در توکیو را نیز با قیمت بین یک تا یک میلیارد و 500 میلیون دلار فروشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا