هدفونهای ميليونی پرفروشهای بازار
موبنا- یک واردکننده لوازم جانبی موبایل از واردات هدفون و هدست بلوتوث های میلیونی به بازار تلفن همراه کشور خبر داد.
“پدرام الیکایی”اظهار داشت: به دلیل تقاضای بالا برای انواع هدفون و هدست های گران قیمت این شرکت نیز تصمیم به واردات لوازم جانبی بالای یک میلیون تومانی درکشور دارد.
وی با اشاره به شرایط فعلی این بازار پرمصرف و همچنین کاهش تقاضا برای این کالای ارتباطی تصریح کرد: از چند ماه گذشته تا کنون به دلیل دو برابر شدن قیمت تمامی کالاهای دیجیتالی از جمله لوازم جانبی موبایل میزان خریداران برای انواع هدفون، هندزفری و هدست بلوتوث های زیر 300 هزار تومانی کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت نامداران ارتباطات همراه گفت: در حالی که بازار هدست بلوتوث های ارزان قیمت با بی میلی مشتریان روبرو شده، مدتی است که بازار نمونه های گران تر این کالا از تقاضای بالایی برخوردار شده است.