تکنولوژی

مقایسه مینی آی‌پد، گوگل نکسوس ۷ و کیندل فایر اچ دی

آی تی ایران – ورود تبلت آی پد مینی اپل با سایز حدود۷ اینچ حالا این محصول را در کنار تعداد قابل توجهی از محصولات دیگری قرار می‌دهد که در این بخش از بازار چشم به موفقیت دارند.

آی پد مینی ۷.۹ اینچی حالا با گوگل نکسوس ۷ ( ساخت ایسوس و با سیستم عامل جلی بین) و آماوزن کیندل فایر HD سه محصولی هستند که هر خریداری را که به دنبال تبلت حدود هفت اینچی باشد به مقایسه دعوت می‌کنند.

بهتر است نگاهی به این سه محصول بیندازیم.

سیستم عامل:
سیستم عامل آی پد مینی iOS 6 تازه ترین سیستم عامل اپل است که اکنون روی آیفون ۵ نیز ارایه می‌شود. این سیستم عامل البته انتقادهایی را نیز برانگیخته که مهمترین آنها حذف نقشه گوگل از روی آنهاست. سیستم عامل تبلت گوگل آندروید ۴.۱ است که تازه‌ترین سیستم عامل گوگل است و اولین بار روی این تبلت رونمایی شده است.سیستم عامل کیندل فایل HD هم نوعی دستکاری شده از آندروید است.

قیمت :
آی پد مینی اپل با ۳۲۹ دلار ( نسخه ۱۶ گیگابایتی وای فای) شروع می‌شود و نسخه‌های ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی آن به ترتیب ۴۲۹ دلار و ۵۲۹ دلار قیمت‌خورده‌اند.قیمت نسخه سیم کارت دار آی پد مینی نیز به ترتیب برای نسخه‌های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ عبارت است از ۴۵۹ دلار، ۵۵۹ دلار و ۶۵۹ دلار.
تبلت گوگل فعلا نسخه سیم کارت دار ندارد و دو نسخه ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی آن به ترتیب ۱۹۹ و ۲۴۹ دلار قیمت دارند.
کیندل فایر نیز دو نسخه ۱۶ گیگابایتی ۳۲ گیگابایتی خود را با ۱۹۹ و ۲۴۹ دلار عرضه می‌کند.

صفحه نمایش:
صفحه نمایش آی پد مینی ۷.۹ اینچ IPS با رزولوشن 1024 در 768 پیکسل ( 163PPI )‌ در حالی که صفحه نمایش کیندل فایر و تبلت نکسوس گوگل ۷ اینچ IPS با رزولوشن 1280 در 800 پیکسل (216PPI) هستند که نشان از برتری هر دو در مقابل آی پد مینی است.

سایز:‌
از نظر سایز کیندل فای و گوگل تقریبا هم اندازه‌اند اما مینی آی پد حدود دو اینچ( ۵.۳ ) از عرض پهن‌تر است. کیندل فایر همچنین اندکی از دو رقیب خود کوتاه‌تر است.

وزن:
مینی آی پد با ۳۰۸ گرم بسیار سبک‌تر از دو رقیب دیگر است. تبلت گوگل ۳۴۰ گرم و کیندل فایر ۴۰۰ گرم وزن دارند.

پردازنده:
روی کاغذ پردازنده دو هسته‌ای A5 روی آی پد مینی در مقایسه با پردازنده چهارهسته‌ای گوگل حرفی برای گفتن ندارد اما همه می‌ٔدانند که پیکربندی محصولات اپل سرعت سیستم‌ را به شکل قابل ملاحظه‌ای بالا می‌برد. کیندل فایر هم در این جایگاه با پردازنده دو هسته‌ای خود در جای سوم قرار می‌گیرد.

دوربین:
دوربین پشتی ۵ مگاپیکسلی و دوربین جلویی ۱.۲ دومگاپیکسلی برتری آی پد را در این زمینه به همراه دارد البته دو رقیب دیگر اساسا دوربین پشتی ندارند و دوربین جلویی تبلت گوگل ۱.۲ مگاپیکسلی و دوربین جلوی کیندل فایر نیز ۷۰ است که فقط برای چت معمولی مناسب است.

باتری:
اپل ادعا کرده که باتری مینی آی پد حدود ۱۰ ساعت عمر می‌کند. گوگل هم برای تبلت خود چنین زمانی را عنوان کرده و کیندل فایر نصف هر دو یعنی ۵ ساعت.

پشتیبانی از NFC :
تبلت گوگل از این تکنولوژی پشتیبانی میکند و دو تبلت دیگر خیر.

پورت‌ها:
در اینجا کیندل فایر با داشتن میکرو HDMI و میکرو USB جلوتر است و تبلت گوگل صرفا میکرو USB دارد و اپل هم که اتصالات مختص به خود را داراست.

رنگ‌بندی:
اپل دو نسخه سیاه و سفید از مینی آی پد ارایه داده ، تبلت گوگل سیاه و تبلت کیندل فایر سیاه خاکستری است.

به سختی می‌توان در این مرحله برنده‌ای را از بین این سه برگزید. دلیل هم این است که خریداران احتمالا به چیزهای دیگری به غیر از مقایسه امکانات این سه نگاه می‌کنند. مثلا کسانی که محصولات اپل استفاده می‌کنند طبیعتا داشتن آی پد مینی را ترجیح خواهند داد ، یا کسانی که مایل به آزمایش یا استفاده از فروشگاه آندروید هستند به سراغ تبلت گوگل می‌روند و علاقه‌مندان به کتاب‌های آمازون یا فیلم و موسیقی و سرگرمی هم کیندل فایر اچ دی را برمی‌گزینند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا