تکنولوژی

عرضه لپ‌تاپ‌های فوق باریک از سوی ویزیو

همکاران سیستم- شرکت ویزیو که شهرتش را بیشتر مدیون ساخت دستگاه های تلویزیون است، گام بلندی به سمت بازار رایانه برداشته است.

این شرکت از عرضه اولین رایانه ها و لپ تاپ های فوق باریک تحت ویندوز خود خبر داده است.

به گزارش وب سایت mashable ، شرکت ویزیو اعلام کرده است تجربه خود در صنعت تولید دستگاه های تلویزیون را در طراحی محصولات رایانه ای مورد استفاده قرار داده و رایانه ها و لپ‌تاپ هایی تولید کرده که صفحه نمایش آنها از کنتراست تصویر و زاویه دید بهتری برخوردار است. این محصولات که متشکل از یک رایانه دسکتاپی بدون کیس، یک لپ‌تاپ فوق باریک و یک لپ‌تاپ معمولی است، مجهز به مانیتورهای تمام اچ دی و با وضوح تصویر 1920 در 1080 هستند. فقط یکی از لپ تاپ های این مجموعه که دارای صفحه نمایش 14 اینچی است، دارای وضوح 1600 در 900 است.

یکی از ویژگی های محصولات رایانه ای جدید شرکت ویزیو این است که هیچکدام درایو نوری ندارند. عدم تجهیز به درایو نوری روندی است که توسط شرکت اپل آغاز شده و دیگر شرکت های سازنده رایانه نیز برای کاهش اندازه و قیمت محصولات خود از این روند پیروی می کنند.

شرکت ویزیو لپ تاپ های فوق باریک خود را تین‌لایت (Thin+Light) نامیده است. این لپ تاپ ها در دو اندازه 14 و 15.6 اینچی ساخته شده و مجهز به کارت گرافیک های شرکت اینتل هستند. از نظر پردازنده نیز این لپ تاپ ها در سه مجموعه سه هسته ای، پنج هسته ای و هفت هسته ای ساخته شده است. حافظه داخلی تین لایت ها از 128 تا 256 گیگابایت نیز متغیر است. باتری آن ها نیز بین 5.5 تا 7 ساعت دوام خواهد داشت.

ویزیو همچنین یک لپ تاپ معمولی تر را در این مجموعه روانه بازار کرده است که اندازه آن 15.6 اینچ است. این لپ تاپ نیز درای دو نوع است که هر کدام پانصد یا هزار گیگابایت حافظه داخلی دارند. رایانه های دسکتاپی این مجموعه هم در دو اندازه 24 و 27 اینچی عرضه شده است.

این رایانه ها نیز دارای حافظه های داخلی 500 گیگابایتی یا یک ترابایتی هستند و به ترتیب دارای رم های 4 و 8 گیگابایتی هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا