تکنولوژی

عدم حق کپی رايت و ارزانی بازی‌های کامیپوتری خارجي

مهر- مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفت: عدم رعایت حق کپی رایت بازی های رایانه ای خارجی موجب شده این بازی ها با قیمت ارزانتری نسبت به بازی های رایانه ای داخلی در بازار عرضه شوند.
بهروز مینایی، بازی های رایانه ای را از منظر صنعتی، سومین صنعت پردرآمد دنیا اعلام کرد که در عین حال رتبه اول صنایع فرهنگی به این نوع محصولات فرهنگی اختصاص دارد و اظهار داشت: بنیاد ملی بازی های رایانه ای در سال 87 و 89 در نقش نهادی حمایتی از بخش خصوصی در عرصه تولید بازی های رایانه ای فعالیت خود را آغاز کرد و این بنیاد به جای بخش خصوصی وارد این صحنه نشد.
وی با بیان اینکه این بنیاد از تولید 50 بازی رایانه ای حمایت کرده افزود: در سال 89 و 90، جریان سازی شرکت ها و استودیوهای بازی سازی به سمت فرهنگ و تولید بازیهای رایانه ای براساس شاخص های بومی کشور شکل گرفت و تلاش ما بر این است که در سال 91، بیش از گذشته به فرهنگ استفاده صحیح از بازی های رایانه ای بومی و ترغیب مخاطبان به استفاده از بازی های رایانه ای ملی بپردازیم.
مینایی با اشاره به پیشرفت کشور کره جنوبی در 7 سال اخیر در عرصه بازی های رایانه ای تصریح کرد: بیش از 90 درصد از کاربران بازی های رایانه ای در این کشور در ابتدا مصرف کننده محصولات خارجی بودند اما امروز و پس از برنامه ریزی های انجام شده، 90 درصد از کاربران ااز بازی های بومی کره ای استفاده می کنند.
وی با اشاره به تلاش های انجام شده در عرصه بازی های رایانه ای توضیح داد: ما حدود 4 سال است که در عرصه بازی های رایانه ای فعالیت می کنیم درحالیکه در غرب تجربه ای 50 ساله در این زمینه وجود دارد؛ براین اساس باید گفت سرمایه گذاری، دانش فنی، کپی رایت و مسائل حقوقی در زمینه بازی های رایانه ای هنوز آنگونه که باید در کشور شکل نگرفته اند.
مینایی در ادامه از مشارکت با کشور مالزی برای تولید بازی رایانه ای خبر داد و افزود: تلاش ما بر این است با توجه به نیروهای انسانی مستعد و قدرتمندی که در عرصه بازی های رایانه ای در کشور وجود دارند سرمایه خارجی جذب کنیم.
وی تصریح کرد:به هر حال نیروی انسانی در این زمینه کم داریم و برای رفع این مشکل انیستیو بازی سازی را تاسیس کردیم.
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای ادامه داد: بازی های راانه ای خارجی کپی رایت ندارد اما این بازی ها از لحاظ محتوایی در بنیاد ملی بازی های رایانه ای بررسی می شود و مجوز این بازی ها از تیرماه سال گذشته از سوی این بنیاد صادر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا