شبکه فناوری با کشورهای حاشیه خزر تاسيس میشود
مهر- رئیس مرکز سیاستگذاری و برنامه ریزی وزارت علوم بهره مندی از مزایای مالی، تبادل فناوری و ایجاد بازارهای مشترک فناوری را از اهداف راه اندازی شبکه پارکهای فناوری کشورهای اسلامی دانست و گفت: ایجاد بازار های مشترک فناوری یکی از اهداف است.
علی جبار رشیدی شبکه سازی در حوزه فناوری را از برنامه های این وزارتخانه نام برد و افزود: شبکه محوری و ساختارهای مبتنی بر شبکه نسلی از ساختارها هستند که به صورت رسمی و مجازی، درجه بالایی از بهره وری سیستمی را با هدف افزایش هم افزایی ایجاد می کنند.
رئیس مرکز سیاستگذاری و برنامه ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در فاز اول این برنامه شبکه سازی در جهان اسلام را دنبال می کنیم، اظهار داشت: در این طرح شبکه پارکهای علم و فناوری کشورهای جهان اسلام در دستور کار قرار گرفت.
وی در این باره توضیح داد: پیشنهاد ایجاد این شبکه در سازمان تخصصی کامستک ( کمیته دائم همکاری فناوری) وابسته به سازمان همکاریهای اسلامی ارائ و با تصویب این طرح ایران به عنوان دبیرخانه پارک علم و فناوری جهان اسلام معرفی شد.
رشیدی با تاکید بر اینکه در حال پیاده سازی و اجرای کامل طرح شبکه سازی پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی هستیم، یادآور شد: شبکه پارکهای علمی فناوری در کشورهای اسلامی در پارک علم و فناوری گیلان افتتاح شد.
وی خاطر نشان کرد: با ایجاد این شبکه، پارکهای علم و فناوری جهان اسلام می توانند از امکانات کشورهای جهان اسلام و هم از مزایای سازمان کنفرانس اسلامی بهره مند می شوند.