تکنولوژی

مدیرعامل شرکت راهبر: سازمان نظام صنفی کم سو شده است

آی تی ایران – محمود اعلائی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک راهبر , نامزد انتخاباتی سومین دوره هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران و عضو پیشنهاد20 در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این که حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ارتباط همسویه با دیگر حوزه‌ها در ایران دارد، اظهار داشت: حوزه کسب و کار در فناوری اطلاعات تابعی از وضعیت دیگر حوزه‌های کشور است.

وی افزود: وضعیت اقتصادی کشور در حال حاضر بحرانی است و نمی‌توان وضعیت کسب و کار در کشور را به درستی ارزیابی کرد اما حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌تواند و باید بتواند سهمی که تا به حال از بازار دریافت نکرده است را احیا کند. باید توجه داشت به جز چند شرکت بزرگ مانند ایران خودرو و … مابقی شرکت‌های حاضر در بورس میانگین سرمایه‌ای زیر یک میلیارد تومان دارند و با بررسی اغلب شرکت‌های آی‌تی می‌توان امیدوار بود که بتوانند در حالتی رقابتی سهم خود را از بازار دریافت کنند.

محمود اعلائی در خصوص این که جایگاه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در ساز و کارهای بازار حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات چگونه ارزیابی می‌شود گفت: سازمان باید این قدرت را داشته باشد که مرجعی قدرتمند برای احقاق حقوق اعضای خود باشد.

وی افزود: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای باید این قدرت را داشته باشد تا با حضور پر رنگ در مراجع تصمیم گیری نقشی اساسی را در کسب و کار حوزه فناوری اطلاعات ایفا کند. متاسفانه سازمان نظام صنفی این جایگاه را ندارد و نمی تواند در برداشتن موانع کسب و کار این حوزه نقش اساسی داشته باشد.

نامزد انتخاباتی سومین دوره هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استا تهران ادامه داد: این جایگاه به دلایل مختلف توسط سازمان نظام صنفی کسب نشده است که می‌توان به نوپا بودن این صنف در بین مراجع تصمیم‌گیری و قانون گذار اشاره داشت. البته عدم موفقیت و کارایی هیات مدیره‌های پیشین این سازمان و عدم فعالیت اعضاء در تعامل با سازمان نصر را نیز می‌توان از دیگر دلایل کم سو بودن نظام صنفی‌رایانه‌ای دانست.

محمود اعلایی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک راهبر در خصوص ارزیابی دوره پیشین هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به خبرنگار ما گفت: عملکرد سازمان نظام صنفی رایانه‌ای را می توان به دو بخش تقسیم کرد. اولین بخش در دوره‌ای بود که سازمان نصر در تقابل با دولت و بخش بعدی در تعامل با دولت بود.

وی اضافه کرد: در هر دو دوره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ناموفق بوده است و نتوانست ارتباطی بین خود و بخش دولتی برقرار کند. به عنوان مثال بحث نمایشگاه الکامپ، با این که جزو اولویت‌های سازمان نیست اما می‌توانست اعتباری را به تنها سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات برگرفته از خود صنف بدهد.

نامزد انتخاباتی هیات مدیره سازمان نصر و عضو پیشنهاد20 در ادامه گفت‌وگو اهداف خود را برای حضور در انتخابات این گونه برشمرد:

1- اقتدار و اعتلای صنفی
2- جایگزینی تصمیم سازی جمعی به جای تصمیم سازی فردی
3- تعامل با اعضاء صنف و به کارگیری از استعدادهای موجود در حوزه
4- کاهش تصدی گری دولت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتیاطات

محمود اعلایی ضمن بیان این مطلب که انتخابات پیش روی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای باید نقطه آغازی باشد بر اعتلای سازمان، تصریح کرد: انتخابات 14 مهرماه باید با حضور حداکثری اعضاء پر شکوه برگزار شود تا بتوان نقطه آغازی بر اعتلای صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد.

وی افزود: در روند برگزاری انتخابات هیات مدیره نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران نکاتی است که باید برای برگزاری هرجه بهتر این انتخابات دیده شود. شفاف سازی و عدالت که مصداق یک انتخاب است باید به درستی به اجرا گذاشته شود. نکته دیگری که باید رعایت شود عدالت هیات مدیره فعلی سازمان در دادن اطلاعات شفاف به تمامی کاندیداهای مستقل و گروه‌های انتخاباتی است.

این نامزد انتخاباتی سومین دوره هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران در پایان بر حق حضور ناظر برای تمامی گروه‌ها تاکید کرد و گفت: حضور ناظر گروه‌ها با توجه به قانون وکالت که در دوره‌های پیشین به شکل نادرستی از آن استفاده می‌شود بسیار ضروری است و از هیات مدیره فعلی انتظار می‌رود تا زمینه حضور ناظران انتخاباتی را در روند انتخابات فراهم کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا