تکنولوژی

معرفی ویندوز ۸

آی تی ایران – سرانجام مایکروسافت پیش نمایشی از ویندوز ۸ خود را به جهانیان نشان داد و روز پنج شنبه اعلام شد که ۵۰۰ هزار نسخه از این نرم افزار توسط برنامه‌نویسان دانلود شده است.

استیو بالمر مدیرعامل مایکروسافت در میان جمعی از برنامه‌نویسان هم همچون دیگران به مهمترین رقیب این عرصه یعنی اپل اشاره کرده و گفته ویندوز هشت نه فقط یک نسخه به روز شده از ویندوز بلکه یک ویندوز ساخت یافته جدیدی است که جهان تلفن‌ها، تبلت‌ها و رایانش ابری را دگرگون می‌کند و در این بازی آی پد شرکت اپل را شکست میدهد.
بالمر به بازخوردهای مثبتی که از این ویندوز گرفته اشاره کرد و گفته که این سیستم عمل روی تبلت‌ها بسیار سبک و راحت اجرا می شود و باتری کمتری در مقایسه با رقیبش آی پد مصرف میکند.

ویندوز با تغییر فراوان

اگر تصور می کنید که ویندوز ۸ چیزی پیشرفته تر از ویندوز ۷ یا ویندوزهای قبلی است کاملا در اشتباه هستید. در واقع این مهمترین تغییر این محصول پس از ۱۹۹۵ است که ویندوز عرضه شده است. استراتژی مایکروسافت پس از موفقیتهای پی در پی رقبایش در استفاده از سیستم عاملهای پر ظرفیت برای دستگاه‌های مختلف کاملا تغییر کرده است و بسیار به روندی است که شرکتی چون اپل در پیش گرفته است. در ویندوز ۸ دیگر چیزی به نام دسک تاپ وجود دارد درعوض برنامه‌ها مانند انچه در آی پد و آی فون دیده‌ایم به صورت افقی و صفحه به صفحه در کنار هم قرار میگیرند.
همچنین این ویندوز نیز از یک Start Screen برای حرکت بین برنامه‌های در حال اجرا برخوردار است

در همین حال شایعات زیادی که طی ماههای اخیر در مورد ویندوز ۸ وجود داشت در این جلسه پاسخ داده شد. در عین حال موارد جدیدی هم اعلام شد به عنوان مثال پشتیبانی این ویندوز از دستگاه هایی که از پردازنده ARM ( عمدتا روی تبلت ها و موبایل ها ) برخوردارند برای نخستین بار اعلام شد. همچنین مشخص شد که شایعه ساخت تبلت سامسونگ با سیستم عامل ویندوز ۸ صحت دارد.
هدف مایکروسافت در واقع ساخت سیستم عاملی ساده تر و کاربر پسندتر و در عین حال با قابلیت نصب روی سیستمها و دستگاه‌های مختلف است.
ویندوز ۸ در حالی به بازار معرفی می‌شود که هنوز ویندوز ۷ کاملا در بازار جا نیفتاده است و به نظر میرسد مایکروسافت تلاش دارد در رقابتی که هر لحظه در حال تغییر است برگهای برنده خود را داشته باشد هر چند به نظر میرسد در این تغییر حداقل از رقبای اصلی خود اپل و گوگل عقب تر و به نوعی دنباله روی آنهاست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا