تکنولوژی

كاربران همچنان از سرعت اينترنت گلايه دارند

وايمكس‌نيوز- نایب رییس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس اعلام کرد: سرعت و دسترسی به شبکه اینترنت رضایت بخش نیست و مردم در این زمینه بسیار گله مند هستند.
رضا رحمانی با بیان اینکه توسعه شبکه اینترنت یکی از اصلی ترین ملزومات و زیر ساخت ها به منظور توسعه یافتگی یک کشور به حساب می آید، گفت: هزینه کردن در این زمینه به عنوان سرمایه گذاری زیرساختی به حساب می آید.
وی با تاکید بر اینکه کمیسیون صنایع و معادن به طور پیوسته وضعیت قیمت، سرعت و مشکلات مربوط به این شبکه را پیگیری می کند، گفت: هفته گذشته وزیر ارتباطات در کمیسیون حاضر شد به سوالات برخی از نمایندگان در این خصوص پاسخ داد و برنامه های خود را اعلام کرد.
وی با بیان اینکه اگر چه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مدعی حل بسیاری از مشکلات اینترنت است، گفت: ولی با این وجود سرعت اینترنت رضایت بخش نیست و مردم در این زمینه گلایه مند هستند و باید حل این موضوع در کوتاه ترین زمان در دستور کار قرار گیرد.
وضعیت نگران کننده اینترنت در حالی در کشور ما رخ داده است که در سال 1372 ایران دومین کشور خاورمیانه بود که به اینترنت متصل شد، یعنی بسیاری از کشورهای خاورمیانه هنوز اقدامی در ورد ارتباط شبکه اینترنت خود به عمل نیاورده بودند، ولی امروزه ما از همه آن کشورها عقب افتاده‌ایم.
این درحالی است که بسیاری از کارشناسان بر این باورند که یکی از دلایل عقب افتادگی در این زمینه کم توجهی و بی‌مهری مسوولان و برنامه‌ریزان مملکتی به موضوع اینترنت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا