تکنولوژی

بهره‌برداري از نخستين مركز عمليات داده

ايسنا- قائم مقام تعاوني پيشگامان كوير يزد از بهره برداري نخستين مركز عمليات داده ( SOC)‌ طي شش ماه آينده خبر داد.
علي يوسفي با اعلام اين خبر گفت:” به دنبال ايجاد نخستين مركز عمليات امنيت داده در ايران به منظور جلوگيري از نفوذ و برداشت‌هاي غيرقانوني بانكي هستيم.
وي ادامه داد:”‌ ‌كليه كارهاي پروژه SOC يا مركز عمليات شبكه تمام شده و طراحي‌هاي آن به انجام رسيده و مي‌تواند براي كليه شبكه بانكي كشور و مراكز داده‌ اي كه در كشور ايجاد مي‌شود، مورد استفاده قرار بگيرد.
وي افزود:”‌ اواخر بهمن ماه شاهد ‌بهره‌برداري از پروژه رينگ فيبر نوري خليج‌فارس با مشاركت بخش خصوصي خواهيم بود كه با افتتاح اين پروژه ظرفيت زيادي وارد كشور خواهد شد. به گفته وي ايجاد ديتاسنتر در كشور كه در مرحله نخست تجميع ديتاسنترهاي فعلي در دستور كار است، از جمله اقدامات پيشگامان در پروژه شبكه ملي اطلاعات است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا