تکنولوژی

تركيب خدمات ارتباطاتي در بستر NGN

ایسنا- عضو هيات مديره‌ شركت مخابرات از تركيب خدمات تلفن ثابت، موبايل و ارائه خدمات در بستر NGN خبر داد.
ناصر يوسف پور با اعلام اين خبر گفت:” يكي از موارد و اقدامات مهم كه بايد طي برنامه پنجم و بويژه در سال جاري برروي آن سرمايه‌گذاري كنيم، تركيب سرويس‌هاي تلفن ثابت، موبايل و ارائه خدمات در بستر NGN است.”
وي همچنين در مورد دفاتر خدمات ICT روستايي افزود:” ايجاد شش هزار دفتر ICT روستايي در قانون برنامه پنجم توسعه تصويب و ابلاغ شد و در اين زمينه در وهله اول توانمندسازي دفاتر فعلي مدنظر است.”
به گفته وي ميانگين درآمد هر دفت ICT روستايي ماهيانه حدود 260 تا 270 هزار تومان است، ابراز كرد: درآمد دفاتر از حداقل 50 هزار تومان تا دو ميليون تومان متفاوت است ولي در تلاشيم تا اين رقم را به ميانگين يك ميليون تومان در ماه برسانيم.
به گفته او در اين دفاتر حدود صد ميليون قبض شركت‌هاي خدماتي وصول مي‌شود و طبيعي است اين ميزان از بسياري سفرهاي متعدد بين شهر و روستا، جلوگيري كرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا