تکنولوژی

پر درآمدترین مدیران تکنولوژی جهان

نام نویسنده: ندا لهردی

– این روزها درآمد و میزان حقوق دریافتی هر کارمند می‌تواند ملاکی برای ارزیابی درجه شغلی، سابقه کاری و تبحر او در زمینه کاری‌اش باشد.

درست به همین دلیل هم هست که یکی از شاخص‌های ارزیابی بهترین شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در سطح جهان، میزان حقوق پرداختی آنها به مدیران و کارمندانشان است. با این اوصاف است که تحقیق و برری درباره میزان درآمد مدیرعامل شرکت‌ها در جهان اهمیت پیدا می‌کند. مجله معتبر فوربس به تازگی فهرستی از پردرآمدترین مدیران دنیا در سال 2011 را منتشر کرده است که در میان آنها نام‌های آشنای صنعت تکنولوژی هم به چشم می‌خورند. این در حالی است که اولین رتبه در این فهرست به «استفان جی همسلی» مدیرعامل شرکت UnitedHealth Group یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی اختصاص دارد. به این ترتیب در این گزارش می‌توانید پردرآمدترین مدیران تکنولوژی جهان را بشناسید.
ادوارد مولر: مدیر عامل شرکت بزرگ Qwest Communications که یکی از شرکت‌های مخابراتی بزرگ در آمریکا است، با درآمد سالانه 8/65 میلیون دلار رتبه دوم این فهرست را به خودش اختصاص داده است. او چهار سال است که در این شرکت به عنوان مدیرعامل فعالیت می‌کند و حالا در سن 64 سالگی به عنوان دومین مدیرعامل پر درآمد دنیا شناخته می‌شود.
جان چمبرز: مدیرعامل موفق و شناخته شده شرکت Cisco Systems با درآمد سالانه 9/37 میلیون دلار جایگاه نهم این فهرست را به خودش اختصاص داده است. تحقیقات نشان می‌دهد که درآمد چمبرز در طول پنج سال گذشته برابر 34/170 میلیون دلار بوده است. او حالا در سن 61 سالگی سابقه شانزده ساله مدیریت این شرکت بزرگ را به عهده دارد و در این مدت Cisco را به یکی از بزرگ‌ترین و بهترین شرکت‌های حزه تکنولوژی تبدیل کرده است.
ایوان جی سیدنبرگ: دهمین مدیرعامل پر درآمد جهان جایگاهی است که حالا به مدیرعامل 64 ساله شرکت Verizon Communication اختصاص یافته است. درآمد سالانه سیدنبرگ برابر 75/36 میلیون دلار بوده و درآمد او در طول پنج سال به 19/130 میلیون دلار می‌رسد. او سابقه 45 ساله فعالیت در این شرکت را داشته که 16 سال آن را به عنوان مدیرعامل در سابقه کاری‌اش ثبت کرده است.
جن هسون هانگ: مدیر عامل شرکت بزرگ Nvidia در دنیا به خاطر طراحی و تولید قطعات کامپیوتری و به خصوص کارت‌های گرافیکی شناخته می‌شود. او درآمد سالانه 4/31 میلیون دلاری داشته و درآمد پنج ساله اخیر او به 25/137 میلیون دلار می‌رسد. هانگ در سن 48 سالگی و به عنوان شانزدهمین مدیر عامل پر درآمد دنیا، هجدهمین سال حضورش در Nvidia را می‌گذراند.
ساموئل جی پالمیسانو: شرکت بزرگ کامپیوتری IBM حالا نه سال است که با مدیرعامل پالمیسانو اداره می‌شود. البته سابقه حضور او در این شرکت به 38 سال می‌رسد. پالمیسانو 59 ساله حالا با درآمد سالانه 32/30 میلیون دلاری و درآمد پنج ساله 8/127 میلیون دلاری جایگاه نوزدهم را در میان پر درآمدترین مدیران دنیا به خودش اختصاص داده است.
راندال ال استفنسون: مدیر عامل 51 ساله شرکت مخابراتی بزرگ AT&T با درآمد سالانه 28/21 میلیون دلاری و درآمد پنج ساله 29/55 میلیون دلاری در جایگاه چهل و سوم این فهرست قرار دارد. او که سابقه هفت ساله حضور در AT&T را دارد، حالا چهار سال است که به عنوان مدیر عامل آن فعالیت می‌کند.
جان اف کوین: او که مدیرعامل شرکت بزرگ سخت افزاری Western Digital است، حالا با درآمد 03/19 میلیون دلاری جایگاه پنجاه و نهم را در این فهرست به خودش اختصاص داده است. درآمد کوین در پنج ساله گذشته به 4/48 میلیون دلار رسیده است. او حالا چهار سال است به عنوان مدیرعامل این شرکت فعالیت می‌کند. در این مدت Western Digital بیشتر به خاطر طراحی و تولید هارددیسک‌های اکسترنال و قابل حمل در بازار شناخته می‌شود.
کارول بارتز: مدت حضور خانم مدیرعامل در شرکت بزرگ و مشهور Yahoo به دو سال می‌رسد، اما او حالا با درآمد سالانه 16/15 میلیون دلار به عنوان نود و یکمین مدیرعامل پر درآمد جهان شناخته می‌شود.
سانجای کی‌جی‌ها: مدیرعامل 48 ساله شرکت Motorola Mobility است که با درآمد سالانه 70/14 میلیون دلار حالا در جایگاه نود و ششم فهرست پردرآمدترین مدیران دنیا قرار گرفته است. او که سابقه حضور سه ساله در این شرکت را دارد توانست در این مدت سهم گوشی‌های موبایل Motorola را در بازارهای جهانی افزایش بدهد.
اسکات ای مک گروگور: او مدیر عامل یک شرکت ارتباطات بی‌سیم بزرگ به نام Viacom است که حالا با شش سال سابقه مدیریتی و درآمد سالانه 14 میلیون دلار به عنوان صد و چهارمی مدیرعامل پردرآمد جهان انتخاب شده است. درآمد پنج سال اخیر او به 85/41 میلیون دلار می‌رسد.
رابرت بیوکمپ: حالا ده سالی می‌شود که مدیرعامل شرکت BMC Software است و حالا با درآمد سالانه 84/13 میلیون دلار به عنوان صد و پنجمین مدیرعامل پر درآمد جهان انتخاب و معرفی شده است. شرکت BMC Software یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نرم‌افزارهای مدیریتی در جهان است.
استیون آر آپلتون: مدیرعامل 51 ساله شرکت Micron Technology که تولیدکننده قطعات نیمه رساناست، با درآمد سالانه 61/11 میلیون دلاری رتبه 118 را در این فهرست در اختیار دارد.
جان جی دوناهو: مدیرعامل بزرگ‌ترین حراجی آنلاین دنیا یعنی eBay با درآم 51/10 میلیون دلاری حالا رتبه 127 را در فهرست پردرآمدترین مدیران دنیا در اختیار دارد. این شرکت که بنیانگذار آن «پیر امیدیار» ایرانی است، حالا سه سال است که توسط دوناهو اداره می‌شود.
گریگوری براون: او مدیر عامل شرکت Motorola Solutions یعنی بخش مخابراتی و ارتباطی شرکت Motorola است که حالا با درآمد سالانه 07/10 میلیون دلاری رتبه 135 را در این فهرست دارد.
جفری آر ایملت: مدیرعامل یکی از بزرگ‌ترین و ثروتمندترین شرکت‌های جهان یعنی General Electric با درآمد سالانه 62/9 میلیون دلاری رتبه 145 را در این فهرست به خودش اختصاص داده است. ایملت 55 ساله در حال حاضر ده سال است که مدیریت این شرکت را به عهده دارد.
پل جاکوب: او مدیر 69 ساله شرکت Qualcomm است که با درآمد 2/9 میلیون دلاری در جایگاه 150 این فهرست قرار دارد. او مدرک دکترای خودش را در رشته تکنولوژی از دانشگاه برکلی کالیفرنیا گرفته و حالا شش سال است که مدیریت این شرکت را به عهده دارد.
لارنس الیسون: او یکی از ثروتمندان دنیا و مدیرعامل شرکت بزرگ Oracle است. الیسون حالا در سن 66 سالگی و با درآمد سالانه 2/8 میلیون دلاری به عنوان صد و شصت و هفتمین مدیر پردرآمد جهان شناخته می‌شود. درآمد او در پنج سال گذشته به 74/960 میلیون دلار رسیده است.
ریچارد تمپلتون: مدیر عامل شرکت Texas Instruments است که در سن 31 سالگی و درآمد سالانه 86/7 میلیون لاری رتبه 175 این فهرست را به خودش اختصاص داده است. این شرکت در زمینه تولید قطعات کامپیوتری نیمه رسانا فعالیت می‌کند.
دانیل آر هسه: او در سه سال گذشته مدیرعامل شرکت مخابراتی بزرگ Sprint Nextel بوده است و حالا با درآمد سالانه 78/7 میلیون دلاری رتبه 177 این فهرست را در اختیار دارد.
پل اوتلینی: مدیر عامل شرکت بزرگ Intel جایگاه 196 را در این فهرست به خودش اختصاص داده است. او سابقه شش ساله مدیریت در این شرکت را دارد و حالا با درآمد سالانه 16/7 میلیون دلاری در میان پردرآمدترین مدیران دنیا قرار گرفته است.

منبع : دنیای اقتصاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا