تکنولوژی

بخش خصوصی برای تامین پهنای‌باند به ميدان آمد

ایلنا- گروه شرکت‌های ندا، شركت ارتباطات زیرساخت و شركت پارس گیتی ارتباط (PGE) برای ایجاد درگاه بین‌الملل جدید در بندرعباس قرارداد امضا كردند.
محفوظی مدیرعامل شرکت پارس گیتی ارتباط در این باره گفت: این قرارداد میان شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط نعقد شد. طبق این قرارداد شرکت پارس گیتی ارتباط، مجری سرمایه‌گذاری در زمینه پهنای باند بین‌الملل در منطقه است. به این ترتیب که پارس گیتی خودش ظرفیت را خریداری کرده و با قیمت روز به شرکت ارتباطات زیرساخت می‌فروشد اما توزیع این پهنای باند در اختیار خود شرکت زیرساخت است.
محفوظی درباره این شرکت‌های خارجی طرف قرارداد با پارس گیتی، گفت: تاکنون چندین شرکت بین‌المللی اسناد مناقصه را خریداری کرده‌اند اما هنوز نتیجه، نهایی نشده است.
احمد پورنگ‌نیا عضوهیات مدیره شركت ارتباطات زیرساخت نيز گفت: ایجاد درگاه بین‌المللی جدید در بندرعباس علاوه بر امكان افزایش ظرفیت پهنای‌باند اینترنت بین‌الملل كشور، امنیت تامین اینترنت كشورمان را نیز افزایش خواهد داد.
اردشیر منتصری، عضو هیات مدیره پارس گیتی ارتباط نیز با اشاره به اهمیت ايجاد این درگاه بين‌الملل در رسيدن به اهداف ايران 1400 گفت: در سال‌های اخیر یكی از اهداف و برنامه‌هایی كه بسیار مورد توجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفته، تثبیت جایگاه ایران به عنوان هاب منطقه‌ای برای ارتباطات زیرساختی مخابراتی و انتقال داده‌ها بوده است.
منتصری در ادامه توضیح داد: با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی ایران و با تحقق تبدیل ایران به عنوان هاب منطقه این امکان بوجود می‌آید که تمام كشورهای منطقه کلیه خدمات عبور ترافیک انتقال بین‌المللی مكالمه و داده را از طریق ایران تامین کنند.
وی افزود: خوشبختانه با امضای قرارداد Landing Party Agreement) LPA) برای ایجاد درگاه بین‌المللی جدید در بندرعباس به منظور اتصال به شاهراه‌های بین‌المللی بین شركت ارتباطات زیرساخت و شرکت پارس گیتی ارتباط، برای نخستین بار حركتی سازنده با مشاركت كنسرسیومی تماما ایرانی، در راستای تامین منافع استرتژیک ملی و حفظ استقلال كشور آغاز شده است.
عضو هیات مدیره پارس گیتی ارتباط گفت: امضای این قرارداد که اولین تجربه در نوع خودش است آغازگر فصل جدیدی در همكاری بزرگترین كنسرسیم بخش خصوصی انتقال داده‌های پرسرعت کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواهد بود.
شایان ذکر است شركت پارس گیتی ارتباط، یک كنسرسیوم ایرانی متشكل از یازده شركت دارای پروانه PAP است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا