تکنولوژی

بدون اطلاعات دولت الكترونيكي امكانپذير نيست

ايسنا- وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينكه امروزه توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در كشورها يكي از شاخص‌ها و ملاك‌هاي توسعه يافتگي در جوامع بشري است اظهار كرد: بكارگيري ICT به عنوان يكي از ابزارهاي موثر سبب سهولت در انجام بسياري از امور جاري مي‌شود.
رضا تقي‌پور در پيام خود به همايش بررسي وضعيت شاخص‌هاي فناوري اطلاعات در كشور كه از سوي اميرحسين محب‌علي مجري پروژه سنجش عملكرد شاخص‌هاي فناوري اطلاعات در كشور خوانده شد
تصريح كرد: دولت دهم با هدف تعالي اين شاخص با شعار “دولت دهم اولين دولت الكترونيكي” را برگزيده است كه توسعه فناوري اطلاعات يكي از زيرساخت‌هاي توسعه است كه برنامه‌ريزي و تحقق اين مهم بدون جمع‌آوري اطلاعت اوليه ميسر نيست لذا شناخت وضع موجود IT در كشور به عنوان يك گام موثر در اين راستا الزامي است.
وي افزود: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به عنوان دستگاه تخصصي در اين حوزه و با اختيارات تفويض شده از سوي رييس جمهور به عنوان رييس كارگروه فاواي دولت و با تجديد ساختار و سپردن كليه امور حاكميت فناوري اطلاعات به شركت IT ايران، شركت مذبور را مكلف كرده است تا به عنوان اولين قدم نسبت به سنجش وضعيت it دركشور براساس شاخص‌هاي توسعه ملي و بين المللي اقدام كند.
وي خاطرنشان كرد: همچنين شركت IT با ايجاد يك نظام آماري سازوكاري را فراهم آورد كه به صورت ساليانه اين اطلاعات به روز و در دسترس برنامه‌ريزان و متخصصين اين حوزه قرار گيرد. بديهي است اين مهم بدون مشاركت فعال كليه دستگاه‌هاي ذي‌ربط در دولت و نيز در ساير قوا ميسر نبود. از اين رو نيازمند ياري و همكاري بخش‌هاي فناوري اطلاعات كليه قوا با بازوي اجرايي اين وزارت هستيم.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد: همايش امروز به عنوان يكي از مراحل پروژه سنجش عملكرد شاخص‌هاي فناوري اطلاعات در كشور بتواند ديدگاه‌ها و انتظارات مجريان را از نمايندگان دستگاه‌ها شفاف‌تر كرده و با كمك و ارائه اطلاعات ذي نفعان گزارش نهايي و تحليلي عمليات سنجش در اسرع وقت ارائه و منتشر شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا