تکنولوژی

فرستنده ناشناس، عامل اصلي اختلالات تهران

اختلالات 16 روزه شبكه تلفن همراه در تهران كه تا 19 اسفند ماه گذشته ادامه داشت به دليل فعاليت يك فركانس راديويي بود.

وحيد صدوقي، مديرعامل شركت ارتباطات سيار روز گذشته در آخرين نشست مطبوعاتي سال 87 شركت خود با بيان مطلب فوق افزود: در طول مدت زماني كه شاهد بيشترين اختلالات بوديم سعي داشتيم با خويشتنداري مشكلات موجود را رفع كنيم و نمي‌خواستيم اين موضوع رسانه‌اي شود.

وي در ادامه عنوان كرد، اختلالات بي‌شماري كه طي يك ماه گذشته در تهران صورت گرفت به دليل فعاليت يك فرستنده راديويي در موج 1800 بود كه بر اساس آمارهايي كه ما در اختيار داريم پيش از آغاز فعاليت اين فرستنده يعني قبل از سوم اسفند ماه درصد اختلالات ما سه درصد بود، اما همزمان با فعاليت اين فرستند اين اختلالات به 5‌درصد افزايش يافت.
صدوقي بدون ذكر نام نهادي كه با ايجاد امواج راديويي ارتباطات مشتركان تهراني را براي دو هفته پياپي با اختلال روبرو كرده بود، افزود: ما نمي‌دانيم كه چه كسي اين امواج را ارسال كرده بود و بهتر است اين سوال از مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پرسيده شود، اما بعد از شناسايي امواج فرستنده از سازمان خواستيم تا نسبت به فعاليت اين فرستنده نظارت داشته باشد كه خوشبختانه با توجه به همكاري‌هاي صورت گرفته فعاليت اين امواج روز 19 اسفند ماه قطع شد. مديرعامل همراه اول خاطرنشان ساخت كه متاسفانه فعاليت اين فرستنده درست همزمان با نوسازي شبكه در برخي از قسمت‌هاي تهران بود كه همين عامل باعث شدت بيش از حد اختلالات و به دنبال آن قطعي‌هاي مكرري شد كه مشتركان طي تماس‌هاي خود با آن روبرو بودند، اما هم‌اكنون و با توجه به توقف فعاليت اين فرستنده، درصد قطع مكالمات همراه اول هم اكنون به 4/2‌درصد است.
وي در ادامه با اشاره به ارائه سرويس GPRS تصريح كرد: بر اساس برنامه توانستيم اين سرويس را در سال جاري براي مشتركان فراهم آوريم. وي در ادامه افزود: قبول داريم كه سرعت اينترنت بسيار پايين است، اما با توجه به استقبالي كه از اين سرويس صورت گرفته است به تدريج با توجه به مناطق پراستقبال و تجهيز امكانات جدي به زودي سرعت سرويس‌هاي موجود بر بستر GPRS تا سه برابر افزايش خواهد يافت.
صدوقي به انعقاد قرار داد ارائه سرويس‌هاي ارزش افزوده با مركز پيشرفته دانشگاه شريف خبر داد و در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر عدم موفقيت نرم‌افزار پيامك فارسي كه پيش از اين از سوي اين مركز ارائه شده بود، گفت: قبول دارم كه اين نرم‌افزار در بدو ارائه با مشكلاتي همراه بود، اما پيمانكار اين نرم‌افزار در نسخه‌هاي بعدي مشكلات آن را رفع كرد. وي در پاسخ به اين سوال كه اين شيوه و اين نرم‌افزار مورد استقبال كاربران قرار نگرفته است، افزود: اين نرم‌افزار تنها در شرايطي كاربرد دارد كه روي گوشي هر دو طرف نصب شده باشد و در غير اين صورت كاربردي نيست. صدوقي با بيان اين نكته كه طي يك سال گذشته به طور متوسط درصد ارسال پيامك‌هاي فارسي به 60‌درصد افزايش و پيامك‌هاي لاتين به 40‌درصد كاهش يافته است، افزود: درست است كه اقبال استفاده از نرم‌افزار پيامك فارسي پايين بوده و هم اكنون برخي از پيامك‌هاي فارسي ارسال شده به دليل اختلاف تعداد كاراكترهاي فونت فارسي و لاتين دو برابر محاسبه مي‌شود، اما كاهش تعرفه پيامك فارسي باعث شده تا ما امسال در بخش درآمدهاي پيامكي با كاهش روبه‌رو باشيم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا