تکنولوژی

صدا و سیما ماهواره مستقل به فضا پرتاب می کند

معاون امور مجلس و استان‌هاي سازمان صداوسيما از طرح مجرد بحث پرتاب ماهواره مستق صدا وسيما در صحن علني مجلس خبر داد.

علي دارابي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، از تصويب طرح پرتاب ماهواره مستقل صدا و سيما در مجلس شوراي اسلامي به عنوان كاري بزرگ ياد كرد و افزود: اين طرح به تاييد بيش از 152 تن از نمايندگان مجلس رسيده است و منتظر هستيم كه به صحن علني مجلس بيايد.

وي متذكر شد: در حال حاضر ما به جهت فرستادن ماهواره‌هاي مستقل نسبت به رقبا و كشورهاي همسايه‌مان ديني عقب هستيم. كشورهايي كه زماني خيلي از ما عقب‌تر بودند،‌در اين سال‌ها آمدند و فضاهايي را در اختيار گرفتند كه باعث شد ما عقب بمانيم.

معاون امور مجلس و استان‌هاي سازمن صداوسيما در ادامه ابراز اميدواري كرد: انجام ساز و كارهايي براي روشن‌تر شدن موضوع افق روشني را پيش روي ما قرار خواهد داد.

علي دارابي در پاسخ به پرسش ايسنا درباره آخرين وضعيت طرح پخش برنامه‌هاي مديريت شده ماهواره از شبكه‌هاي سراسري در مجلس،‌خاطرنشان كرد: در كميسيون فرهنگي مجلس اين موضوع مطرح شد. ما نيز درآن جلسه حضور پيدا كرديم و گزارشاتي را ارائه داده و اعلام كرديم كه به اعتبارش براي اين كار نياز داريم.

معاون امور مجلس واستان‌هاي سازمان صدا و سيما با اعلام اين كه جلسه كميسيون فرهنگي مجلس با موضوع پخش برنامه‌هاي مديريت شده ماهواره به نتيجه نرسيده ات. نياز سازمان صدا و سيما در بخش نرم‌افزاري و سخت افزاري و هم‌چنين پاره‌يي از مشكلات و ملاحظات كه در پخش برنامه‌ها وجود دارد را از جمله دلايل اين مساله برشمرد.

وي ادامه داد: در انتهاي اين جلسه قرار بر اين شد كه ما و كميسيون فرهنگي اين طرح را مجددا بررسي كرده و آن را بار ديگر درجلسه‌اي مطرح كنيم.

معاون امور مجلس و استان‌هاي سازمان صدا و سيما هم‌چنين اعلام كرد كه در حال حاضر و به اين زودي‌ها افق روشني را براي مطرح شدن بحث شبكه‌هاي خصوصي در خصوص شبكه‌هاي استاني نمي‌بيند.

علي دارابي هم‌چنين در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا با توجه به اصل 44 قانون اساس مي‌توان تاسيس راديو و تلويزيون‌هاي خصوصي را در بدو امر در استان‌ها انتظار كشيد، گفت: اصل 44 قانون اساسي انحصار رسانه را هم‌چنان در حوزه حاكميت تعريف كرده است.

بر اساس اين اصل در حال حاضر بسياري از بخش‌ها منفك شده‌اند، اما بخش رسانه هم‌چنان جزء بخش‌هاي حاكميتي است.

وي تواناسازي و پوياسازي شبكه‌هاي راديويي و تلويزيوني را براي رقابت با شبكه‌هاي سراسري ضروري خواند و تصميم براي خصوصي‌سازي اين شبكه‌ها را در شرايط داشتن امكان رقابت، ممكن دانست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا