تکنولوژی

گشايش بزرگترين نمايشگاه وسايل الکترونيک جهان

بزرگترين نمايشگاه ابزارهای الکترونيک جهان مو سوم به سی ای اس از روز دوشنبه در لاس وگاس آمريکا برگزار می شود.

بيشتر از ۲۷۰۰ طراح و توليدکننده تجهيزات الکترونيک در سی ای اس حضور دارند.

تارا دونيون از مسؤولان برگزار کننده سی ای اس می گويد در حالی که نمايشگاه امسال چهلمين دوره برگزاری آن است، پيشبينی می شود بيش از هر زمان ديگری از آن استقبال شود.

به گفته او: “نمايشگاه امسال چهلمين دوره برگزاری نمايشگاه بين المللی لوازم الکترونيک است. اين نمايشگاه در چهل سال گذشته جديدترين و جالب ترين محصولات الکترونيک را به مصرف کنندگان معرفی کرده است و پيشبينی می شود بازديدکنندگان از نمايشگاه امسال بيشتر از سال های گذشته استقبال کنند. تاکنون ۱۲۰ هزار کارشناس و صنعتگر بين المللی برای بازديد از اين نمايشگاه ثبت نام کرده اند.”

نمايشگاه لوازم الکترونيک لاس وگاس امسال علاوه بر به نمايش گذاشتن آخرين محصولات مصرفی مانند لوازم آشپزخانه هدايت شونده به وسيله اينترنت، جديدترين تلويزيون های پلاسما و آخرين بازی های رايانه ای، عرصه رقابت شرکت های فناوری اطلاعات مانند هيولت پاکارد و مايکروسافت با توليدکننده های لوازم صوتی و تصويری مانند سونی و سامسونگ است.

به گفته کارشناسان، شرکت های فناوری اطلاعات در نمايشگاه امسال آخرين محصولات خود برای تعامل رايانه شخصی با تلويوزيون و استفاده همزمان از اين دو وسيله را به نمايش می گذارند که قدم جديدی برای شخصی تر کردن رسانه ها است.

در اين حال شرکت های مخابراتی هم آخرين محصولات خود در زمينه انتقال تصوير و ساير فايل های ديجيتال به وسيله تلفن همراه را در نمايشگاه امسال عرضه خواهند کرد.

برنامه های جنبی متنوعی مانند نشست بررسی جنبه های زيست محيطی صنعت الکترونيک همزمان با برگزاری سی ای اس در لاس وگاس برگزار می شود.

اين در حالی است که به گفته کريستی تيلور يکی از مسؤولان برگزاری سی ای اس، نمايشگاه امسال توجه ويژه ای به موضوع حفاظت از محيط زيست دارد.

“نمايشگاه امسال بيشتر از سال های گذشته به موضوع حفاظت از محيط زيست توجه دارد. بازديد از نمايشگاه امسال را نبايد از دست داد. در نمايشگاه امال سعی شده تا مصرف کنندگان و دست اندرکاران را با آخرين دستاوردهای علمی برای زيست محيطی تر کردن صنعت الکترونيک آشنا کنيم. در اين حال همزمان با افتتاح اين نمايشگاه، يک پايگاه اينترنتی برای اطلاع رسانی درباره آخرين دستاوردها در اين رابطه راه اندازی می شود.”

به گفته خانم تيلور هر خانوار آمريکايی به طور متوسط مالک ۲۶ وسيله الکترونيک است و رعايت جنبه های زيست محيطی در توليد اين لوازم، به کارگيری آنها و بازيافتشان از اهميت ويژه ای در بازار ۱۵۰ ميليارد دلاری الکترونيک ايالات متحده دارد.

مايکروسافت و اپل، غول های تکنولوژی جهان، با برگزاری سخنرانی در شهرهای مخلف آمريکا
ديدگاه های خود در مورد آينده دنيای ديجيتال مطرح کرده اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا