تکنولوژی

رياضی: هر کسی توانسته يک سند فناوری اطلاعات نوشته است

آی تی ایران – دبيرعالي شوراي فن آوري اطلاعات كشور گفت: جوانان موتور اصلي فن آوري اطلاعات هستند و ما بايد زمينه حضور جوانان را فراهم كنيم.

مهندس عبدالمجيدرياضي ‌درششمين نمايشگاه برق والكترونيك وكامپيوتر فارس درشيرازافزود:بايدسعي كنيم تا در كنار اينگونه نمايشگاه‌ها،كارگاههاي آموزشي نيز راه‌اندازي كنيم تا زمينه براي حضور گروهي دانش‌آموزان در اين مكانها و آشنايي آنها با فن آوري جديد فراهم گردد.

وي اضافه كرد: بايد شرايطي را ايجاد كنيم تا مردم بصورت علمي و عملي باتكنولوژي و فن آوري روز آشنا شوند و نحوه استفاده و شيوه كاربرد آن را بگيرند كه با اين كار بدون شك به توسعه اين دانش نيز كمك كرده‌ايم.

مهندس رياضي ضمن تاكيد بر تاثير حضور استادان دانشگاه و دانشجويان در پيشرفت اين دانش و فن آوري افزود: ما آمادگي داريم از اينگونه فعاليتها حمايت كنيم تا بازده بهتري داشته باشد.

وي گفت: شيراز مي‌تواند منطقه جنوب را به خوبي پوشش دهد و تاثير خوبي دركشور و منطقه داشته باشد و اگر براي نمايشگاه سال آينده نيز برنامه‌ريزي شود ما از هم‌اكنون آمادگي خود را براي همكاري اعلام مي‌كنيم.

دبير شوراي فن آوري اطلاعات كشور گفت:در تلاش هستيم تا فن آوري اطلاعات را در سه مقوله “زيرساختهاي اساسي، كاربردهاوكاربرها”به‌پيشرفت خوبي برسانيم.

مهندس رياضي افزود: بايد با برنامه روي اين سه موضع كار شود و سعي شود هر سه مورد را به صورت متعادل و متوازن ارتقا دهيم.

وي گفت: سه اصل را بايد بعنوان ديوار حائل و نقطه اتكاي اين فن آوري در نظر بگيريم و آن “امنيت، ارتباطات بين‌المللي و تربيت نيروي انساني قوي و كارآمد” است.

دبير شوراي فن آوري اطلاعات كشور افزود: ما ناگزيريم تا دراين زمينه و در همه سطوح با دنيا تعامل داشته باشيم و نمي‌توان از فن آوري اطلاعات صحبت كرد اما در جريان پيشرفت آن در دنيا قرار نداشت.

وي گفت: در رابطه با نظام فن آوري اطلاعات كشور تعداد زيادي سند موجود است و درحقيقت هر كس كه‌توانسته يك سند نوشته و كنار گذاشته وافراد بسياري نيز روي آنها كار كرده‌اند اما نتيجه‌اي در بر نداشته است.

دبير شوراي فن آوري اطلاعات كشور افزود:ما حدود ‪ ۴۷سند راهبردي اطلاعات در كشور داريم و اين در حالي است كه اين اسناد در كشورهاي پيشرفته حدود ‪ ۳۰صفحه است كه در آن مسير حركت به روشني مشخص شده است.

وي نبود مديريت يكپارچه در تهيه سند اطلاعاتي كشور را عامل اين معضل دانست.

مهندس رياضي همچنين به بانكداري الكترونيكي نيز بعنوان يكي از مقوله‌هاي در حال پيگيري اشاره كرد و افزود:در صورت تحقق اين برنامه،مردم مي‌توانند از طريق اينترنت و درمنزل اكثر كارهاي بانكي مثل انتفال وجه‌از حسابي به حساب ديگر را انجام دهند.

وي گفت:تحقق اين هدف باعث فعاليت بيشتر بخش خصوصي مي‌شود و در اين زمينه بانكها نيز آمادگي خود را براي افتتاح ‪ ۲۵ميليون حساب اينترنتي اعلام كرده‌اند.

وي افزود:ما در صدد هستيم زمينه طوري فراهم شود كه مردم حداقل يكصد نوع از فعاليتهاي خود را از طريق اينترنت و از داخل منزل انجام دهند.

گفتني است در ششمين نمايشگاه برق والكترونيك و كامپيوتر استان فارس ‪ ۹۰شركت داخلي و خارجي در قالب ‪ ۱۶۰غرفه درسه سالن به مساحت شش هزارو‪ ۵۰۰متر مربع آخرين فن آوري‌ها و محصولات خود را عرضه مي‌كنند.

دراين نمايشگاه‌همچنين‌ارگانهاي دولتي،صنايع مخابرات راه‌دورو كارخانه‌هاي مخابراتي،دانشگاه صنعتي شيراز و منطقه ويژه اقتصادي برق و الكترونيك حضور دارند.

محل برگزاري اين نمايشگاه محل دائمي نمايشگاه بين‌المللي فارس واقع در شهرك گلستان است كه از سيزدهم تا هفدهم آذرماه جاري ادامه دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا