تکنولوژی

الكامپ و منابع انساني

نام نویسنده: مهدي محرابي

دنیای اقتصاد – دوازدهمين نمايشگاه الكترونيك، كامپيوتر و تجارت الكترونيك (الكامپ) در حالي به كار خود پايان داد كه عدم برنامه‌ريزي صحيح باعث كم‌فروغي آن شده بود.

الكامپ مي‌تواند بهترين تجلي ظهور و بروز پيشرفت‌هاي كشورمان در زمينه فناوري اطلاعات و ارتباطات باشد و سرعت رسيدن به قدرت اول منطقه در اين حوزه را بيشتر نمايد.

در سال‌هاي اخير در بخش ICT به پيشرفت‌ها خوبي نائل آمديم كه بيش از همه اين جهش و پيشرفت مرهون منابع انساني ما در اين عرصه است.

متخصصان، كارشناسان و حتي كاربراني كه به صورت حرفه‌اي و گاه نيمه‌حرفه‌اي توانستند بسياري از خلاءهاي موجود در اين بخش را با نبوغ و استعداد ذاتي ايراني پر كنند.

در نزديكي ما و در آن سوي آبها با برنامه‌ريزي دقيق و امكانات زياد نمايشگاهي برپا مي‌گردد كه توانسته است در دنيا جايگاه خود را پيدا نمايد با اين تفاوت كه اين جايگاه را با كمترين تكيه بر نيروي انساني بومي خود به دست آورده است زيرا اصولا نيروي انساني متخصص موجودشان قابل مقايسه با كشور ما نيست.

اگر ما در برگزاري اكامپ برنامه مدون و دقيقي داشته باشيم با پتانسيل‌‌هاي بالاي منابع انساني كه در كشور وجود دارد خواهيم توانست گوي سبقت را از همسايگانمان در منطقه برباييم و البته كه الكامپ موجود نيز مرهون همين امتياز بزرگ يعني نيروي انساني متخصص و ماهر مي‌باشد كه در كمترين زمان ممكن خود را مهياي شركت در نمايشگاه مي‌كنند و با كمترين حمايت‌هاي دولت باز هم در اين عرصه به فعاليت خود ادامه مي‌دهند.

رمز بقا و پيشرفت كشور در اين عرصه به بازي گرفتن تشكل‌ها و اتحاديه‌ها و به طور كلي بخش خصوصي در اين راستا مي‌باشد كه آن هم خود با دارا بودن نيروي انساني توانمند مي‌تواند به رشد و بالندگي دست پيدا كند.

حال كه در آستانه انقلاب اقتصادي بزرگي در كشور قرار داريم و همگان در صددند كه نقش خود را در اين مقطع به خوبي ايفا كنند بايد با هماهنگي بيشتر بين بخش خصوصي و دستگاه‌هاي مربوط در دولت، زمينه حضور هر چه بهتر فعالان اين بخش در نمايشگاه‌هاي داخلي و خارجي فراهم شود تا فعالان اين بخش با دلگرمي بيشتر به سمت توليد علم در اين حوزه بپردازند و كشور در توليد زيرساخت‌هاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري اين صنعت به مزيت نسبي دست پيدا كند.

واضح است كه برنامه‌ريزي براي الكامپ سال آينده بايد از همين امروز آغاز شود و با آسيب‌شناسي گذشته راه آينده روشن‌تر شود تا ايراني سرشار از استعداد، به نمايشگاه‌هايي از اين دست در آن‌طرف مرزها با چشم حسرت نگاه نكند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا