اعتراض به ابطال نظام صنفى رايانهيى اصفهان بالا گرفت
ایرنا – با اعلام ابطال انتخابات نظام صنفى رايانهيى استان اصفهان ، اعتراضها و واكنشهاى مختلفى در اينباره مطرح شد كه جمع بندى تمام اين اظهار نظرها نكات جديد و در عين حال مبهمى را در اين راستا آشكار مىسازد.
انتخابات نظام صنفى رايانهيى استان اصفهان روز ۲۴فرودين ماه سال ارى برگزار شد.
معاون دبير شوراى عالى انفورماتيك كشور روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا از ابطال صحت انتخابات نظام صنفى رايانهيى اصفهان خبر داد و تاكيد كرد كه انتخابات هيات مركزى نظام صنفى كشور در انتظار اصفهان نمىماند.
“حميدرضا يوسفى”دليل ابطال انتخابات نظام صنفى رايانهيىاصفهان را اعتراض تعدادى از اعضاى مجمع به نحوه برگزارى انتخابات و اضافهشدن نام دو نفر كه اسامى آنها در فهرست اعلام شده در جرايد موجود نبود، در ليست كانديداها در روز انتخابات دانست.
” كوروش بهارى”، يكى از افراد معترض به انتخابات نظام صنفى با تاكيد بر اينكه معترضان شكايت خود را در هفته بعد از انتخابات مطرح كردند، افزود:
روند ادارى رسيدگى به اين شكايت در اصفهان و تهران بسيار طول كشيد.
وى دليل تذكر ندادن به رعايت نكردن قوانين در زمان برگزارى انتخابات را جو حاكم بر فضاى جلسه آن روز دانست و گفت: اگر در آن شرايط و فضاى آشفته اعتراض خود را مطرح مىكرديم، جنجال به پا مىشد.
بهارى تاكيد كرد: ارايه اين شكايت تنها به صلاح خود نظام صنفى رايانهيى اصفهان است نه براى تامين منافع شخصي.
وى باابراز تاسف از حضور نيافتن نمايندگاناصفهان در انتخابات هيات مركزى نظام صنفى رايانهيى كشور گفت:هدف ما از ارايه اين شكايت نرسيدن اصفهان به هيت مركزى نبود چرا كه ما اعتراض خود را در اسرع وقت اعلام كرديم تا در صورت ابطال انتخبات نظام ، فرصت كافى براى انتخابات مجدد و حضور اصفهان در انتخابات هيات مركزى باشد.
وى يادآور شد: بااين حال اهميت نظام صنفى رايانهيى استان اصفهان از حضور نماينده در مجمع مركزى بسيار بيشتر است.
وى ادامه داد: شوراى عالى انفورماتيك تصميم بهابطال انتخابات نظام صنفى اصفهان را به دليل وجود موارد غيرقانونى گرفته بود اما از ما نيز استعلام كرد كه آيا از شكايت خود صرفنظر مىكنيم كه پاسخ ما منفى بود.
اين در حالى است كه معاون دبير شوراى عالى انفورماتيك كشور، زمان ارايه شكايت از انتخابات نظام صنفى رايانهيى اصفهان را ۱۵روز قبل از ابطال انتخابات نظام صنفى اصفهان اعلام كرد.
“حميدرضا يوسفى” امكان برگزارى انتخابات مجدد نظام صنفى رايانهيى اصفهان تا قبل از چهار تير ماه را منتفى دانست و گفت: اگر هيات موسس مجمع عمومى نظام صنفى اصفهان در روز برگزارى انتخابات درباره افزودن نام دو نفر به ليست كانديداها از شوراى عالى انفورماتيك حتى به صورت تلفنى استعلام مىكرد امروز اين مشكلات پديد نمىآمد.
وى تصريح كرد:رييس هيات مديره انجمن شركتهاى انفورماتيك كميته اصفهان به عنوان نماينده گروه شاكيان، پيام آنها مبنى بر درخواست برگزارى مجدد انخابات و عدم انصراف از شكايت خود را به شوراى عالى انفورماتيك كشور در روز شنبه ، ۲۸خرداد ، اعلام كرد.
رييس هيات مديره انجمن شركتهاى انفورماتيك اصفهان با رد هرگونه وابستگى به گروه شاكيان، خود را نماينده اين گروه ندانست و گفت: من فقط پيام آنها را به شوراى عالى انفورماتيك كشور و دبير آن رساندم.
“جاويد شهريارى” تاكيد كرد:انجمن انفورماتيك استان اصفهان هيچ موضعى در باره ابطال انتخابات نظام صنفى رايانهيى اصفهان ندارد.
يكى از اعضاى منتخب هيات مديره نظام صنفى رايانهيى اصفهان در اين رابطه گفت: شوراى عالى انفورماتيك كشور ابتدا تصميم بر حذف يكى از اعضاى منتخب نظام صنفى رايانهيى اصفهان كه نام وى در ليست اعلام شده كانديداها قرار نداشت، گرفت اما اين تصميم هيچگاه اعلام نشد.
” رضا خانى” افزود: دو راه حل ديگرى كه براى اين موضوع در پيش گرفته شد ابطال انتخابات يا انصراف شاكيان از اعتراض خود بود.
وى با انتقاد شديد از اينكه رسيدگى به اعتراض شاكيان حدود دو ماه طول كشيد، تصريح كرد: چرا شوراى عالى انفورماتيك كشور بايد چند روز مانده به انتخابات هيات مركزى در اين رابطه تصميمگيرى كند.
خانى تاكيد كرد: شوراى عالى انفورماتيك حدود يك ماه گذشته فيلم ضبط شده از مجمع عمومى را از سازمان مديريت اصفهان درخواست كرده ، پس چور اعلام مىكند كه اعتراض شاكيان ۱۵روز قبل مطرح شده است.
وى يادآور شد: شوراى عالى انفورماتيك كشور بايد تاوان اين تصميم اشتباه خود را بپردازد.
فردى كه نام وى در ليست كانديداهاى اعلام شده از سوى سازمان مديريت و برنامهريزى استان اصفهان قرار نداشته است، اما در جلسه مجمع عمومى به عنوان كانديدا در انتخابات شركت كرد و عضو هيات مديره نيز گرديد، دلايل وارد شده به عدم ثبت نام وى در موعد مقرر را رد كرد.
“مهدى نگينى”بااشاره به اينكه مدارك و فرم ثبت نام خود را تا موعد مقرر به سازمان مديريت و برنامهريزى اصفهان ارايه كرده است، گفت: كارشناس ICT سازمان مديريت علت عدم چاپ نام بنده در ليست كانديداها در جرايد را عدم ارايه مدرك تحصيلى عنوان كرده در حاليكه مدرك تحصيلى ربطى به تكميل مدارك متقاضيان كانديداتورى ندارد.
وى ادامه داد:هيچ يك از مراحل تشكيل نظام صنفى رايانهيى در اصفهان مطابق با آيين نامه مصوب هيات وزيران نبود و تنها پشتوانه تشكيل نظام صنفى رايانهيى در اصفهان راى مجمع موسس است.
به گفته نگينى، اضافه شدن نام وى در ليست كانديداها با راى اكثريت مجمع و انتخاب وى به عنوان عضو هيات مديره با راى بالا صورت گرفته است.
وى بيان داشت:ايراد اول دراين قضيه به سازمان مديريت و برنامهريزى استان اصفهان مربوط است چراكه روند برگزارىمجمع و انتخابات بهصورت قانونى نبود.
وى ايراد دوم به اين قضيه را سوء استفاده برخى از افراد از عدم اجراى قانونى انتخابات و ماهى گرفتن از اين آب گل آلود به نفع خود دانست.
وى تاكيد كرد: انحلال هيات مديره نظام صنفى رايانهيى استان اصفهان ، بزرگترين ضربه به صنعت فناورى اطلاعات و ارتباطات اين استان است.
كارشناس ICTسازمان مديريت و برنامهريزى استان اصفهان بااشاره به اينكه هنوز نامه كتبى ابطال انتخابات نظام صنفى رايانهيى اصفهان ابلاغ نشده است، گفت: اين خبر به صورت شفاهى اعلام شده است.
“منوچهر محمدى” افزود: شوراى عالى انفورمايك كشور موظف بود تا ۱۵روز بعد از برگزارى انتخابات نظام صنفى نسبت به تاييد آن اقدام كند، اما به دليل وارد شدن اعتراض اين امر به تعويق افتاد.
وى درباره انتقادات وارد شده به سازمان مديريت در زمينه نحوه برگزارى جلسهمجمع عمومى و دير ارسالكردن مدارك و گزارشها بهشوراى عالى انفورماتيك گفت: در جلسه مجمع عمومى ما فقط مىتوانستيم در انتخاب رييس مجمع دخالت كنيم.
وى ادامه داد:ما در طول برگزارى جلسه بارها به اعضاى مجمع درباره موارد خلاف آيين نامه تذكر داديم.
وى خاطرنشان كرد:ارسال گزارش سازمان مديريت و برنامهريزى اصفهان به دليل درگير بودن با همايش چشمانداز ۲۰ساله چهار روز به طول انجاميد كه بعد از آن شوراى عالى انفورماتيك فيلم مجمع را نيز درخواست كرد.