دولت بعدى متولى حوزه IT در كشور را بايد مشخص كند
خبرگزاری شهر – ما هنوز در كشور بر سر وود يك متولى و كسى كه مديريت كلان حوزه IT را بر عهده بگيرد مشكل داريم، بنابراين دولت بعدى بايد متولى اين حوزه را در كشور مشخص كند.
«شهرام شريف» روزنامه نگار حوزه IT درگفت و گو با خبرنگار خبرگزارى شهر، با بيان مطلب فوق گفت: در حال حاضر در كشور نهادهاى مختلفى برنامههاى IT را پيش برده و نهادهايى نيز اين برنامهها را مديريت مىكنند كه اين پراكندگى نياز به جمع بندى دارد.
وى افزود: از ديگر مواردى كه از رييس جمهور آينده و دولت بعدى انتظار مى رود تهيه برنامه جامع حوزه فناورى اطلاعات دركشور و پياده سازى آن است.
وى تصريح كرد: شوراهاى مختلف مانند شوراى عالى اطلاع رسانى، شوراى عالى انقلاب فرهنگى، سازمانها و وزارتخانههايى مانند وزارت ICT، سازمان صدا و سيما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى و بسيارى نهادهاى ديگر قايل به سهمى از فناورى اطلاعات هستند.
وى ادامه داد:طبيعى است كه درچنين وضعى يك برنامه جامع براى پياده سازى طرحهاى IT وجود نخواهد داشت و برنامههاى موجود نيز به شكل غيرمتمركز پيش خواهد رفت.
وى تأكيد كرد: با اين ترتيب ممكن است اين ريسك، تأثير ناپذيرى و ناموفق بودن برنامههاى فناورى اطلاعات را افزايش دهد.
وى يكى از مهمترين معضلات كشور در زمينه فناورى اطلاعات را مشكل زيرساختى عنوان كرد واظهار داشت: ما در سطح سترسى به فناورى اطلاعات مشكل داشته و زيرساختهايمان كامل نشده است هرچند كه طى چند سال اخير رشد قابل ملاحظهاى داشتهايم.
شريف با اشاره به اينكه ضريب نفوذ اينترنت كشور در مقايسه با سه سال اخير بيش از هزار درصد است، گفت: اما اين ضريب نفوذ و تعداد كاربران درمقايسه با كل جمعيت كشور بسيار پايين است.
مدير سايتITiran تأكيد كرد: حتى بالاترين آمار اعلام شده يعنى 5/6 (شش و نيم ميليونى) كاربر اينترنتى در مقايسه با جمعيت 70 ميليونى كم است و به همين سبب دولت بعدى و رييس جمهور آينده بايد به افزايش سطح دسترسى مردم اعم از شهروندان و روستاييان به اينترنت و ديگر ابزارهاى اطلاع رسانى توجه نشان دهد.