تکنولوژی

تيم دانشگاه اميرکبير بدون حمايت دانشگاه در مسابقات ACMشرکت کرد

هموطن – خبر برگزارى مسابقات بين‌المللى برنامه‌نويسى ACM چين در تاريخ ششم April و با حضور 2 تيم ايرانى از دانشگاه صنعتى اميرکبير و دانشگاه صنعتى شريف از جمله اخبارى بود که در هفته اول آغاز به کار رسانه، توسط اغلب آنها منتشر شد.

با توجه به بين‌المللى بودن مسابقات و سابقه 29 ساله آن که به همت انجمن ماشين‌هاى محاسباتى (ACM) شکل گرفته، اهميت برگارى و حضور اغلب کشورها و تيم‌هاى دانشگاهى مطرح، بر کسى پوشيده نيست.

در سال جارى 75 تيم 3 نفره از 45 کشور جهان در مسابقات حضور پيدا کردندکه اين تعداد از ميان 3 هزار تيم دانشجويى شرکت‌کننده در مسابقات مقدماتى اين رقابت‌ها که سال قبل در مناطق مختلف جهان برگزار شده بود در مسابقات نهايى راه يافتند.

نتايج مسابقات
نتيجه نهايى اين مسابقات که رقابت اصلى آن يک روزه بود و در هفدهم فروردين‌ماه برگزار شد، تيم دانشگاه شانگهاى چين نفر اول شد و تيم‌هاى دانشگاه ايالتى مسکو، انستيتو مکانيک سيالات واپتيک سن‌پترزبورگ و دانشگاه واترلوى کانادا به ترتيب مقام‌هاى دوم تا چهارم را کسب و مدال طلا را به خود اختصاص دادند.

در اين مسابقات، تيم چين از 10 مسئله موفق به حل 8 مسئله شد و 2 تيم ايرانى هر دو با حل 5 مسئله مقام هفدهم را کسب کردند.

حضور تيم دانشگاه اميرکبير بدون حمايت دانشگاه
حضور تيم‌هاى دانشجويى در مسابقات، معمولا و بدون هيچ پيش‌فرضى با حمايت دانشگاه مربوطه انجام مى شود. اين در حالى است که در مسابقات امسال ACM، تيم 3 نفره اعزامى دانشگاه اميرکبير بدون مربى خود کاملا مستقل و با هزينه شخصى که ظاهرا براى هر يک از دانشجويان، حدود يک ميليون تومان هزينه داشت، در مسابقات شرکت کردند.

ظاهرا اين برخورد دانشکده کامپيوتر ه کمبود بودجه آن باز مى‌گردد که به نظر دانشجويان آن، کمبود بودجه‌اى وجود ندارد، بلکه امور عمرانى و تبليغاتى ارجحيت بيشترى نسبت به امور علمى و تحقيقاتى داشته و اين برخورد دانشکده باعث بى‌انگيزگى دانشجويان شده است.

به گفته دانشجويان، طى چند سال گذشته، مسابقات زيادى برگزار شده که عمدتا توسط اسپانسرهايى حمايت شده که دانشجويان آن را دنبال کرده‌اند و دانشکده بودجه خاصى را به مسئله اختصاص نداده است. در مسابقات ACM نيز ظاهرا تصميم‌گيرى براى اختصاص بودجه در شوراى دانشکده مطرح و تصويب شده بود، اما ترتيب اثرى براى ارائه بودجه نشد و مهمتر اين که پيگيرى خاصى هم از ازام دانشجويان به چين، کسب مقام هفدهم توسط آنها که نسبت به سال گذشته 10 رتبه صعود داشته است، نشده است.

مطرح شدن چنين خبرى، براى يکى از دانشگاه‌هاى مطرح کشور جاى تعجب داشته و در صورت کمبود بودجه دانشگاه نيز به نظر مى‌رسد، بايد توسط مسئولان دانشگاه براى اخذ حمايت از ارگانى پيگيرى مى‌شد نه اين که به عهده خود دانشجويان گذاشته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا