چیپ های 64 بيتی اينتل در راه است
www.ComeToNet.com – به نقل از نيوز، هرچند که اينتل گفته بود مصرف کنندگان کامپيوترهاى دسک تاپ هنوز نيازى به توانمنديهاى 64 بيتى تا پايان اين دهه ندارند، اما اين احتمال زياد است که در سال آتى ميلادى (2005) توليد پروسسور 64 بيتى در خط دسک تاپ اينتل قرار گيرد.
شرکت اينتل گفت که از سال 2005 چيپهاى 64 بيتى را همزمان با ارائه ويندوز 64 بيتى از طرف مايکروسافت، عرضه ميکند. به نظر ميرسد که عوامل متعددى، اينتل را مجبور کرده است تا طرح توليد چيپهاى 64 بيتى را سرعت بخشد چون هيئت مديره شرکت قبلا عنوان کرده بود که اينتل منتظر ميماند تا ويندوز لانگ هورن (Longhorn) عرضه شود (احتمالا اواخر 2006) و سپس اين پروسسور را که توان ار با حجم زيادى از حافظه را دارد، عرضه ميکند.
سپس وقتى اينتل چيپهاى 64 بيتى را براى سرورها و ايستگاههاى کارى (ورک استيشن) عرضه کرد، کرايک بارت، CEO شرکت گفت که اينتل به اين زوديها برنامه اى براى توليد چيپهاى 64 بيتى در دسک تاپ ندارد. اين در حاليست که يک سال قبل از آن، هيئت مديره شرکت گفته بود که مصرف کنندگان تا سال 2008 نيازى به اين چيپ ندارند.
به نظر ميرسد که اين تغيير عقيده بزرگ اينتل نشانه فشارى باشد که از طرف AMD يا Advanced Micro Devices وارد شده است که سال قبل رفته رفته سهم بيشترى از بازار را به خود اختصاص داد و اين مسئله اينتل را تحت تاثير قرار داد.
پنتيوم 4 ، 32 بيتى توان کار با 4 گيگا بايت حافظه را دارد که هنوز در خيلى از کامپيوترها وجود ندارد. چيپ 64 بيتى با حافظه اى به مراتب بيشتر از اين کار ميکند. اکثر کامپيوترهاى امروزى 512 مگابايت حافظه دارند و با اين فرض که توليدکنندگان کامپيوتر هر 18 ماه، حافظه را دو برابر ميکنند، هنوز چهار سال ديگر تا رسيدن به 4 گيگابايت وقت داريم.
با اين تفاسير آيا قصد داريد سال آينده کامپيوتر پنتيوم 4، 32 بيتى خود را با يک نمونه 64 بيتى عوض کنيد؟ اگر از بازيکنان قهار کامپيوتر باشيد و يا فيلم سازى حرفه تان باشد، پاسخ شما مثبت است. در هر صورت سال 2005 بايد منتظر کامپيوترهاى جديد، OS جديد و حتما برنامه هاى جديد بشيم.