تکنولوژی

بهره‌بردارى از فاز اول بيمارستان الكترونيكى‌ تا 22 بهمن ماه سال‌جارى

ایسنا- فاز اول بيمارستان الكترونيكى حداكثر در 5 بيمارستان در سطح كشور تا 22 بهمن‌ماه سال‌جارى به بهره‌بردارى مى‌رسد و در اين زمينه با جاهاى مختلف در حال صحبت هستيم و آن بيمارستان‌هايى كه آمادگى بيشترى دارند تا يك ماه آينده انتخاب خواهند شد.

»دكتر ماشاءالله ترابى» دبير شوراى راهبرى تكفاب گفت: مراقبت‌هاى بهداشتى به‌علت بهره‌گيرى از يافته‌هاى پژوهشى و فناورى‌هاى پزشكى جديد يكى از حوزه‌هايى است كه سريع‌ترين تغييرات را در سراسر جهان دارد و در حال حاضر بيمه‌ها و سازمان‌هاى ارائه‌دهنده‌ مراقبت‌هاى بهداشتى دولتى و خصوصى تغييرات عمده‌اى را در الگوهاى كارى بيمارستان‌ها و نحوه ارائه‌ مراقبت‌هاى بهداشتى ايجاد كرده‌اند.

وى افزود:‌ همه اين سازمان‌ها بايد گام‌هاى مهمى را در جهت بهره‌مندى از فناورى اطلاعات براى بهبود و ارتقاى پيامدهاى بالينى و مالى ومراقبت‌هاى بهداشتى بردارند و يكپارچگى و انسجام در بخش‌هاى مختلف بيمارستان و ارتباط بين ارائه‌دهندگان، متخصصان و سازمان‌هاى مراقبت بهداشتى از قبيل بيمه، مديران، موسسات بهداشتى و درمانى و خصوصى لازم و ضرورى است.

ترابى اظهار داشت: رهنمودهاى فناورى اطلاعات براى مراقبت‌هاى بهداشتى بر فرايند ارائه مراقبت كه نتيجه تلاش مشترك بخش‌هاى مختلفى در بيمارستان است تاثير مى‌گذارد، نسل گذشته سيستم‌هاى اطلاعات بيمارستانى (قديمى) در بهترين حالت خود، تنها درصدد اتوماسيون فعاليت‌ها بودند، ولى امروزه حركت به سمت اتوماسيون كامل و انسجام همه‌ گروه‌ها در محيط ارائه‌ مراقبت‌هاى بهداشتى بر محور بيمار است.

وى تصريح كرد: امروزه تخصصى‌شدن شديد فعاليت‌ها و تمركز بيشتر بر شايستگى و صحت عمليات، منجر‌به اقدامات جديدى مانند كاهش تصدى‌گرى و به‌تبع آن تغيير در الگوى كارى بيمارستان شده است و تكفاب با بينش عميق نسبت به حوزه‌ مراقبت‌هاى بهداشتى و درمانى و الگوى‌ كارى متغير اين بخش، سيستم‌هاى اطلاعات خود را مطابق با نيازهاى در حال ظهور و روبه‌رشد آن منطبق ساخته است.

دبير شوراى راهبرى تكفاب، گفت: در سطح بيمارستان‌ها كنسرسيومى از شركت‌هاى مشغول در اين حوزه ايجاد كرده‌ايم و سطح تكنولوژى‌شان را با آموزش‌هايى كه به آنها داده مى‌شود، افزايش مى‌دهيم.

وى، اظهار اميدوارى كرد: اميدواريم به‌زودى بيمارستان‌ها بتوانند سيستم‌هاى خود را به تكنولوژى‌هاى جديدى ارتقا دهند، تا پزشكان، پرستاران و كليه‌ گروه‌هاى پزشكى بتوانند اطلاعات موردنياز خود را در سطح بيمارستان‌ از اين سيستم‌ها دريافت كنند.

ترابى، با اشاره به مزيت‌هاى بيمارستان الكترونيكى گفت: در اين نوع بيمارستان كليه‌ سوابق افراد از بدو ورودشان و همه‌ خدماتى كه براى آنها انجام‌ شده به‌صورت الكترونيك در دسترس تمامى كسانى كه به آن‌ها خدمات ارائه مى‌كنند قرار مى‌گيرد و در نتيجه از هزينه‌هاى غير ضرورى و دوباره‌كارى جلوگيرى مى‌شود.

وى افزود: با اين سيستم امكان مطالعه و تحقيق روى پرونده‌ها به‌وجود مى‌آيد كه با اين شرايط در حقيقت پزشكى مبتنى بر شواهد به‌وجود مى‌آيد و براى بيمار شرايطى فراهم ‌مى‌شود كه بسيارى از روندهاى ارائه خدمات براى آن كوتاه‌تر ‌شود و در واقع از شرايط مطلوب‌ترى براى گرفتن خدمات بهره‌مند مى‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا