تکنولوژی

چند خبر کوتاه از کامتونت

پنتيوم 4 با سرعت 3.6 گيگاهرتز در راه است
به گزارش سايت کامتونت، اينتل در هفته چهارم ماه جون قصد دارد تا چيپ ستهاى پنتيوم 4 بنامهاى Grantsdale و Alderwood را عرضه کند.
اين خبر که روز 26 آپريل (7 ارديبهشت) از طرف Roadmap منتشر شد مى افزايد که نمونه هاى جديد پنتيوم 90nm براى پنتيوم 4 و پنتيوم 4 اکستريم اديشن P4EE همزمان ارائه خواهد شد.
اما قسمت جالب اين خبر آنست که در ماه جون شاهد حضور پنتيومهاى 4 با سرعتهاى 2.8 تا 3.6 گيگاهرتز خواهيم بود که شماره مدلهاى 520 تا 560 دارد و نمونه شوکت LGA775 براى P4EE در نمونه هاى 3.2 و 3.4 گيگاهرتزرا ميپوشاند. پنتيوم 4 با سرعت 3.6 گيگاهرتزى که در ماه جون عرضه ميشود فقط بصورت پين 775 خواهد بود و سوکت نمونه 478 در ان مصرف ندارد. اين خبر مى افزايد که پنتيوم 4 با سرعتهاى بالاتر 3.8 در آگوست و مدل 4.0 گيگاهرتزى تا اکتبر عرضه خواهد شد. اين دو چيپ 570 و 580 ناميده ميشوند.

نقطه ضعف SSL مايکروسافت
به گزارش سايت کامتونت، خبرى که روز 26 آپريل از طرف مايکروسافت منتشر شد از وجود يک نقطه ضعف مهم در SSL خبر ميدهد که باعث ميشود تا هکرها بتوانند بداخل سيستم نفوذ کنند.
مايکروسافت از مصرف کنندگان اين سيستم خواسته است تا بلافاصله نسبت به نصب جديدترين برنامه Patch مخصوص SSL اقدام نمايند. اين برنامه به شماره MS04-011 که براى رفع 14 مشکل SSL روى تمام نمونه هاى ويندوز آماده گرديده، از طرف مايکروسافت از نوع بحرانى تعريف شده است.

ماوس بى سيم نورى مايکروسافت
به گزارش سايت کامتونت و به نقل از مجله پى سى ورلد يک ماوس نورى بيسيم که با تکنولوژى RF کار ميکند از طرف مايکروسافت در چهار رنگ عرضه شده است.
اين ماوس 45 دلارى کاملا در دست مينشيند و به نحوى طراحى شده که دست با آن احساس راحتى ميکند. اين ماوس با دو باطرى قلمى به مدت 6 ماه کار ميکند.

مرکز طراحى چيپ AMD در هندوستان
به گزارش سايت کامتونت، روز 23 آپريل، AMD اعلام کرد که نسبت به تاسيس يک مرکز طراحى چيپ در بنگلور هندوستان اقدام ميکند و در نظر دارد تا اين مرکز را براى طراحى نسلهاى بعدى پروسسور خود اختصاص دهد.
به گزارش اى وييک، AMD ميخواهد بالغ بر 5 ميليون دلار طى سه سال در اين رابطه در هندوستان سرمايه گذارى است که تعداد 40 مهندس در ابتدا به استخدام در خواهند آمد و اين تعداد تا 120 مهندس در پايان 2005 افزايش خواهد يافت. قرار است نام اين مرکز AMD India Engineering Centre Private Limited باشد. هرچند که هندوستان به دليل وجود نيروهاى انانى کامپيوترى ارزان در آن شهره است اما سخنگوى AMD ميگويد که قصد ارزان کردن نيروى کار امريکايى را ندارد و مهندسين اين مرکز مستقيما تحت نظارت بخش طراحى نسل بعدى پروسسور دفتر امريکا کار خواهند کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا