آنهایی که در دنیای آیتی و تکنولوژی فعالیت دارند، به خوبی به این مساله واقفاند که این عرصه به سرعت در حال رشد و پیشرفت است. از طرفی، شغلهای مرتبط با این حوزه نیز به یک ضرورت غیرقابل انکار برای پیمودن سریعتر مسیر ترقی و پیشرفت تبدیل شده و نیاز به افراد خبره و حرفهای در این عرصه به شدت احساس میشود.
از اینرو، فرصتهای زیادی پیش روی فعالان دنیای تکنولوژی برای کار در شهرهای بزرگ دنیا مهیاست که هر فرد بسته به نوع حرفه و حیطه کاری که در آن فعالیت میکند، میتوان بهترین شهر را انتخاب کند. در ادامه قصد داریم تا 10 شهر برتر برای فعالان عرصه آیتی که میتوانند در آنجا کار کنند، به شما معرفی کنیم.
1. سن فرانسیسکو – سیلیکون ولی
مثل روز روشن است که سیلیون ولی، اولین و بهترین انتخاب برای علاقمندان به دنیای تکنولوژی به حساب میآید. طبق گزارش نشریه فورچون، از میان 100 شرکت برتر دنیا 35 مقر 35 شرکت در سیلیکون ولی واقع شده است. البته باید در کنار این تعداد، هزاران شرکت بزرگ و کوچک دیگر و یا استارتاپها نوپا را نیز اضافه کرد که با استناد به آخرین گزارشها، چیزی حدود یک سوم از کل سرمایهگذاریهای کارآفرینی در آمریکا در این شهر انجام میشود. گفتنی است هزینه زندگی در این شهر نسبتا بالاست که به نسبت حقوق بالای دریافتی کارکنان، چندان به چشم نخواهد آمد.
2. نیویورک – سیلیکون اَلِی
نیویورک شهریست که هرگز رنگ خاموشی را به خود نمیبیند و از آن جهت به آن «سیلیکون الی» میگویند. شهری که سرمایهگذاریهای کارآفرینی در آن به طور قابلملاحظهای در حال رشد است و میتواند مقصد مناسبی برای آن دسته از افرادی باشد که در زمینه برنامهنویسی جاوا، Agile یا جاوااسکریپ مشغول به فعالیت هستند. در واقع، اگر یکی از این سه مهارت را به طور حرفهای در خود میبینید، میتوانید نیویورک را برای زندگی و کار انتخاب کنید.
3. آستین – نیویورک هیلز
سیسکو، ایبِی، فیسبوک، گوگل، آیبیاِم و اینتل و ایندید تنها بخش کوچکی از شرکتهایی هستند که در دفتر آنها در این شهر واقع شده است. یکی از دفاتر اصلی شرکت دل نیز در این شهر قرار دارد و در کنار این موارد، باید دهها استارتاپ دیگر را نیز اضافه کرد. حضور این شرکتها، چیزی حدود 950 میلیون دلار بودجه عمومیرا برای این شهر به ارمغان آورد. خلاصه اینکه، اگر به دنبال کار و تفریح هستید، آستین یکی از بهترین گزینهها برای شما خواهد بود.
4. ایروان – سیلیکون ماونتینز
نتایج بررسیها نشان میدهد که تا سال 2025، درخواست برای استخدام برنامهنویسان در کشور ارمنستان به 30 هزار نفر خواهد رسید. این امر از رشد بیسابقه تکنولوژی و نوآوری در این کشور و به طور خاص، شهر ایروان حکایت دارد. شهری که رشد سالیانه 20 درصدی را تجربه میکند و هیچ نشانهای از پسرفت در آن مشاهده نمیشود. اگر تاکنون به ایروان به چشم محل کار آینده خود نگاه نکردهاید، پیشنهاد میکنیم که در تصمیم خود تجدیدنظر کنید. هزینه زندگی در این شهر بسیار پایین است و میزان جرائم نیز به نسبت دیگر شهرهای جهان، به مراتب کمتر است. در حال حاضر، زبان اصلی مردم این کشور ارمنی و روسی است اما انگلیسی نیز در حال باز کردن جای خود در میان مردم است.
5. سنگاپور –هاب تکنولوژی آسیا
اگر به دنبال شهری برای راهاندازی استارتاپ خود هستید، به سنگاپور باید توجه ویژهای داشت. در این شهر، نرخ مالیاتها بسیار پایین بوده و مهاجران نیز به سرعت با محیط و شرایط کاری آنجا وفق پیدا میکنند. دولت سنگاپور نیز طرحهای ویژهای را برای حمایت از استارتاپها دارد. بد نیست بدانید که 80 شرکت از 100 شرکت برتر حوزه تکنولوژی در این شهر حضور دارند. سنگاپور به شهری با نوآوریهای بدیع، زیرساختهای آیتی مدرن و سیستم محافظت از آیپی سفتوسخت شهرت دارد.
6. ملبورن – شهر تکنولوژی استرالیا
جدای از سیدنی، مبلورن یکی از شهرهای استرالیا به حساب میآید که در آستانه تبدیل شدن به یک مرکز تکنولوژی و فناوری بزرگ در جهان است. این شهر مملو از شرکتهای بزرگ و کوچک و استارتاپهاییست که آن را به جلو و به سمت پیشرفت هل میدهند. اگر مالک استارتاپ هستید و یا در زمینه مهندسی نرمافزار فعالیت میکنید، میتوانید ملبورن را برای کار و زندگی آینده خود انتخاب کنید.
7. لندن – سیلیکون روندابوت
لندن در میان شهرهای انگلیس، بیشترین سرعت را در زمینه تکنولوژی تجربه کرده است. این شهر، مملو از برنامهنویسان و توسعهدهندگانی است که نقشهای تعیینکنندهای را در دنیای فناوری ایفا میکنند. نوآوری در اشکال مختلف به وفور در این شهر قابل رویت است و در عرصه فناوریهای هیبریدی یا همان ترکیبی از قبیل «تکنولوژیها تبلیغات»، «تکنولوژیهای سایبری»، «تکنولوژیهای مالی»، «تکنولوژیهای پزشکی» و غیره سرآمد است.
8. استکهلم – مرکز فناوری شمال اروپا
اگر تونایی برنامهنویسی را در خود میبینید و به دنبال شهری جدید برای ادامه فعالیت خود هستید، استکهلم میتواند یکی از بهترین گزینهها باشد. درواقع، در این شهر برنامهنویسانی از سراسر دنیا حضور دارند و مقر شرکتهایی همچون اسکایپ، اسپاتیفای، کینگ (کندی کراش) و ماینکرفت در این شهر واقع شده است. طبق آخرین گزارشها، در سال 2016 بالغ بر 1.4 میلیارد دلار در این شهر سرمایهگذاری شده است. خوشبختانه، هزینههای زندگی پایین و درآمد بالا از جمله نقاط قوت این شهر محسوب میشود.
9. بنگلور – شهر آسیایی در حال رشد
بنگلور هند به شهر برنامهنویسان شهرت دارد و دلیل این امر نیز در تصمیم بسیاری از شرکتهای فعال در حوزه فناوری برای احداث دفتری در این شهر نهفته است. شرکتهایی همچون flipkart، BigBasket، Mu Sigma و Ola Caps در این شهر فعالیت میکنند. ترافیکهای سنگین این شهر در نوع خود کمنظیر و بسیار کلافهکننده است اما با این حال، زندگی در بنگلو چالشی جدید را برایتان رقم خواهد زد.
10. تورونتو – عرصهای برای رشد تکنولوژی
رشد و پیشرفت تکنولوژی در تورونتو بویژه در زمینه هوش مصنوعی سبب شد تا بسیاری از علاقمندان به دنیای آیتی مجذوب این شهر شوند و حرفه خود را در محیطی مملو از نشانههای پیشرفت و ترقی ادامه دهند. این شهر نهتنها برای مردان، بلکه یکی از بهترین نقاط جهان برای نوآوران و کارآفرینان خانم به حساب میآید. حدود نیمیاز ساکنین این شهر را افرادی از کشورهای مختلف دنیا تشکیل میدهند و تنوع فرهنگی و کیفیت زندگی در این شهر بسیار بالاست.
چين هم وجود نداره؟!