مشاور معاونت حقوقى وزارت پست:سايت هاى فعال بايد مجوز بگيرند وگرنه فيلتر مى شوند
ايسنا – مشاور معاونت حقوقى وزارت پست و تلگراف و تلفن، گفت: وزارت پست براى دور ماندن از گرداب مسايل سياسى كشور به حمايت و تأييد مجلس نيازمند است.
به گزارش سرويس ارتباطات ايسنا، نصرت نادم، با دفاع از كارنامهى وزير پست، گفت: دكتر معتمدى فردى تخصص و دانشگاهى در اين زمينه است و به دور از غوغا سالارى و جناح بازى به كار خود مشغول است. شايد اين سر در كار خود بردن و اهميت دادن به ارتقاى كيفيت و كميت علمى و فنى ساختار وزارتخانه به مزاق افرادى كه انتظار دارند مسوولان درخط آنها باشند يا كاملا مطيع و گوش به فرمان باشند، خوش نيامده است.
وى، ادامه داد: وزارتخانه در حال حاضر با كمترين سر و صدا بيشترين فعاليتها را انجام مىدهد. البته يك سرى نابسامانىها از گذشته وجود دارد و مربوط به توقعات و تعهداتى است كه از گذشته ايجاد شده و مسوول فعلى در قبال آنها متعهد است.
وى، افزود: اگر قرار است كه به بحثهاى سرنوتسازى مثل IT بپردازيم و به سمت فناورى اطلاعات حركت كنيم، بايد از سرو صداهاى سياسى پرهيز كنيم. شايد بعضى آقايان توقع دارند كه اين وزارتخانه مثل بعضى جاها به شكل سياسى و خطى عمل كند، اما اين انتظار از يك مركز فنى به جا نيست.
وى، با اشاره به طرحهاى در دست اجراى وزارت پست اظهار داشت: واگذارى تلفنهاى اعتبارى به صورت آزمايشى در اصفهان آغاز شده است و با وجود عدم محقق شدن تعهدات شركت مجرى، تا پايان سال جارى اين طرح در سراسر كشور اجرا خواهد شد.
نادم، در مورد فيلترينگ اينترنت، گفت: فيلترينگ مشمول سايتهاى غير اخلاقى مىشود و اصلا برخورد سياسى يا جناحى در اين زميه وجود ندارد. افراد با هر روش تفكر سياسى اگر موازين را رعايت نكنند از اين قاعده مستثنى نيستند. با اين حال براى قانونمند شدن، اعلام شده كه براى ايجاد سيات نياز به اخذ مجوز است و سايتهاى فعال فعلى كه براى كسب مجوز اقدام كنند، حتى اگر غير اخلاقى نباشند، فيلتر خواهند شد.
وى، با رد مضر بودن پارازيتهاى ماهوارهيى بر سلامت، افزود: ما نسبت به وجود اين پارازيتها آگاهيم اما هيچ دخالتى در آن نداريم و هميشه نسبت به آن معترض بودهايم و اميداوريم با طى مراحل قانونى، با اين مساله برخورد قانونى صورت گيرد.
نادم، گفت: براى ايجاد زير ساختهاى لازم براى صنعت IT به يك سرمايه گذارى عظيم نياز داريم و زمان زيادى نيز براى رسيدن به ايدهآلها مورد نياز است.
نادم، در پايان در مورد خط ديتاى گيلان و كيفيت خطوط اينترنت، بيان داشت: خط ديتا به صورت شبكهيى است و تغيير خط ديتاى گيلان از مسير فردين به اردبيل، به دليل داشتن جانشين در مواقعى است كه اشكالى در يكى از مسيرها به وجود مىآيد. ضعف كيفيت به دليل تغيير مسير نيست، بلكه به خاطر ISPهايى است كه در خارج كشور به آن متصل شدهايم. نحوهى سرويسدهى ISPها در زمان مختلف متفاوت و افزايش مشتريان باعث كاهش سرعت مىشود. اما هدف ما اين است كه با اتصال شبكهيى به چند محل و استفاده از فيبر نورى، مشكلا را برطرف سازيم.