ممنوعيت ورود افراد غير متخصص به سبيت
برنامهریزی نمایشگاه سبیت امسال، تنها بر اساس برآوردن خواستها و نیازهای شرکتهای تولیدی کالاهای فنآوری اطلاعات و صنعت ارتباطات طرحریزی شده است و به همین دلیل علاقمندان “غیرمتخصص” از بازدید این نمایشگاه بینصیب میمانند.
بیستوهشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی فنآوری اطلاعات و صنعت ارتباطات آلمان “CeBIT” روز 9 مارس توسط آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و دیوید کامرون، نخستوزیر انگلیس گشایش یافت.
در این نمایشگاه که تا 15 مارس ادامه دارد، بیش از 3400 شرکت از 70 کشور جهان، تازهترین تولیدات خود را در زمینه محصولات الکترونیک، اینترنت و زیرساختهای مخابراتی ارائه میدهند.
آلمان و چین (با 500 شرکت)، در مقامهای اول و دوم عرضه تولیدات مخابراتی و اطلاعاتی این نمایشگاه قرار دارند و پس از این دو کشور، انگلیس با 130 شرکت، مقام سوم را داراست.
به نظر کارشناسان امور کامپیوتری، این بزرگترین نمایشگاه فنآوری اطلاعات و صنعت ارتباطات جهان، هر سال میان برآوردن خواستهای کاربران و نیازهای دستاندکاران این بخش در نوسان بوده است.
به گفته اولیور فرزه، مدیر این نمایشگاه، از آنجا که این دو گروه اساسا انتظارات متفاوتی دارند، مدیریت “سبیت” همواره برای تامین این نیازها با دشواریهای بسیار روبرو بوده است. برای همین، یک سال کاربران از برنامهریزی ما راضی بودند و سال دیگر شرکتهای تولید محصولات اطلاعاتی و خدماتی این بخش.
به گفته اولیور فرزه، از اینرو، برگزارکنندگان نمایشگاه تصمیم گرفتند، از امسال فعالیتهای خود را تنها بر خواستها و نیازهای صاحبان تولید فنآوری جدید، متمرکز سازند.
به گزارش دویچه وله، وی تصریح کرد: این تصمیم بر پایه روند عادی چند سال خیر گرفته شد. بر این اساس، هر سال بر شمار تولیدکنندگان این کالاها و خدمات افزوده و از تعداد بازدیدکنندگان عادی کم شد.
منبع : ايسنا