تکنولوژی

مجهز شدن مدارس ابتدايی به آی‌پد

موبنا- مدارس ابتدایی لاس‌وگاس اقدام به خرید آی‌پد ویژه دانش‌آموزان کرده‌اند تا از سال تحصیلی جدید به شکل رایگان در اختیار آنها قرار گیرد.

مدارس لاس‌وگاس 640 هزار دستگاه آی‌پد سفارش داده‌اند، که 31 هزار دستگاه آن از ابتدای امسال در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و 609 هزار دستگاه باقی مانده از سال آینده در میان دانش‌آموزان توزیع خواهد شد.

بر این اساس اپل با آموزش و پرورش آمریکا همکاری خود را آغاز کرده تا تجهیزات دیجیتالی را در کلاس‌های مدرسه ارایه کند.

گفته می‌شود هزینه‌ای که بابت 31 هزار دستگاه آی‌پد پرداخت شده 31 میلیون دلار است، بنابراین هر آی‌پد هزار دلار هزینه داشته است.

بر این اساس مدارس لاس‌وگاس برای خرید این دستگاه‌ها به کمک هزینه مالی نیاز دارند.
گفته می‌شود، کتاب‌های درسی و دیگر برنامه‌ها و نرم‌افزارهای آموزشی از پیش روی این تبلت‌ها نصب شده و قرار است 47 مدرسه تحت پوشش این طرح قرار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا