اسفاده از سيستم عامل فايرفاکس از سوی آلکاتل
موبنا- در نخستین ساعات بازگشایی کنگره جهانی موبایل، شرکت آلکاتل به عنوان نخستین استفاده کننده از سیستمعامل فایرفاکس از گوشی هوشمند خود رونمایی کرد.
کنگره جهانی موبایل که کار خود را از امروز در بارسلون آغاز کرده و تا پنجشنبه ادامه خواهد داشت، میزبان بزرگترین تولیدکنندگن موبایلی است.
در نخستین ساعات بازگشایی این نمایشگاه شرکت آلکاتل اقدام به رونمایی از نخستین گوشی هوشمند خود با پشتیبانی از سیستمعامل تازه وارد فایرفاکس کرده است.
گوشی جدید آلکاتل One Touch Fire نام دارد و یک دستگاه هوشمند در رده متوسط به شمار میرود.
این گوشی به نمایشگر 3.5 اینچی HVGA TN و پردازنده یک گیگاهرتزی مجهز بوده و ۲۵۶ مگابایت RAM و ۵۱۲ مگابایت حافظه داخلی دارد. دوربین این گوشی 3.2 مگاپیکسل است و از امکانات ارتباطی چون وای فای 802.11b/g/n، بلوتوث 3.0 و GPS بهره میبرد.
گوشی One Touch Fire همچنین از اسلات کارت حافظه microSD برای ارتقا تا ۳۲ گیگابایت پشتیبانی میکند و ب باتری ۱۴۰۰ میلی آمپری مجهز شده است. بدنه گوشی پلاستیک براق است و در دو رنگ نارنجی و صورتی به بازار خواهد آمد.
به لطف بلندگوهای بزرگش، صدای بلندی دارد، اما کیفیت صدا رضایتبخش نیست. قرار است این گوشی از ماه ژوئن (خرداد) در بازارهای اروپا و آمریکای لاتین عرضه شود. اما هنوز آلکاتل درباره قیمت آن اطلاعی نداده است.