تکنولوژی

تازه‌ترین‌های جهانی تلویزیون در ویترین‌های ایرانی

نام نویسنده: مریم عسگری

بازار خرید و فروش لوازم صوتی و تصویری، به ویژه تلویزیون از اواخر اسفندماه دوران پرفراز و نشیبی را سپری کرده است و این روزها به یک آرامش تقریبی و به قول فعالان بازار این کالا، موقتی رسیده است.

آرامشی که از پس یک طوفان و دگرگونی (کاهش شدید موجودی در مورد تعدادی از برندها در یک پروسه زمانی دو هفته‌اي و رشد قیمت‌ها) در بازار این کالا به وجود آمده است و کسبه بازار و فعالان بازار هم امید چندانی به این آرامش موقتی ندارند. دلیل فعالان بازار تلویزیون در مورد موقتی دانستن آرامش بازار لوازم صوتی و تصویری مشخص است. نوسانات نرخ دلار آزاد که این روزها شاهد شدت گرفتن آن هستیم.

به فته فعالان بازار، اگرچه مقام‌های مسوول اعلام می‌کنند که بخش بزرگی از نیاز بازار را تولیدات داخلی تامین می‌کند و قیمت تولیدات داخلی رشد چندانی نکرده است، ولی در بازار شاهد رشد قیمت نمونه‌هاي تولید داخل طی سه تا چهار ماه گذشته بوده‌ایم که علت هم رشد قیمت دلار و افزایش‌‌ هزينه‌هاي جانبی واردات مواد اولیه و قطعات تولیدی است. شركت‌های واردکننده برندهای غیروطنی هم که با مشکلات بیشتری (از ثبت سفارش گرفته تا تامین دلار برای واردات کالا) مواجهند که همه اینها در کنار هم کاهش حجم واردات و در پاره‌اي موارد کاهش شدید موجودی را در بر داشته است.

به هر حال با وجود رفع نشدن این مشکلات، اکنون آرامش در بازار تلویزیون حکمفرما است و شركت‌های عرضه‌کننده هم با وجود نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی که در زمینه ثبت سفارش و واردات کالا دارند مدل‌های جدید را وارد بازار کرده و گروه دیگر هم به تبعیت از رقبای خود در تدارک واردات مدل‌های جدید یا واردات مجدد مدل‌های پرمخاطب هستند.
در این گزار ش ما قصد داریم مدل‌های جدید تلویزیون را که طی یک هفته تا یک ماه اخیر وارد بازار شده‌اند را معرفی کنیم. پس اگر شما هم می‌خواهید با مدل‌های جدید بازار تلویزیون آشنا شوید این گزارش را بخوانید:

سه‌بعدی‌ها
بازار تازه واردها را قبضه کرده‌اند
اگچه فعالان بازار از رشد تقاضا برای نمونه‌هاي LED و LCD دو بعدی، نسبت به نمونه‌هاي سه‌بعدی خبر مي‌دهند، اما شاهد هستیم که شركت‌های واردکننده عمده سرمایه‌گذاری خود را در بخش نمونه‌هاي سه‌بعدی (3D) صرف کرده‌اند.

به همین دلیل است که هر جا خبری از معرفی یک تلویزیون جدید مي‌شنویم بی‌اختیار ذهنمان مي‌رود به سمت تلویزیون‌های سه‌بعدی آن هم از نوع SMART آنها!

البته برخی از شركت‌های عرضه کننده هم بنا به سیاست خاصی که دارند روی تکنولوژی‌هاي خاصی مانند پلاسما یا کوآترون و… کار می‌کنند که البته در این تکنولوژی ها هم سه‌بعدی ها حرفی برای گفتن دارند.

به هر حال د حال حاضر اکثر نمونه‌هاي وارداتی جدید به بازار از سری سه بعدی ها هستند که قیمتی به مراتب بالاتر از نمونه هایی که سه بعدی نیستند دارند که ما در اینجا برخی از این مدل‌های جدید را به شما معرفی مي‌کنیم.

تازه‌واردهایی با رنگ و بوی سه‌بعدی
در بین برندهای مختلف ال‌جی از عرضه کنندگانی است که مانور بیشتری روی سه بعدی هایش مي‌دهد و هر از چند گاهی شاهد عرضه مدلی جدیدتر و البته تکامل یافته‌تر از قبل از تلویزیون‌های سه‌بعدی این برند هستیم. این شرکت از اوایل هفته جاری تلویزیون‌های سه‌بعدی هوشمند جدید خود را با قاب بسیار باریک به بازار عرضه کرده است که از لحاظ طراحی بسیار زیبا و از لحاظ قابلیت‌هاي فنی، در حد حرفه‌اي هستند. براساس اعلام گلدیران، نمایندگی فروش محصولات این برند در بازار داخلی، در حال حاضر مدل‌های 47 LM 86000 با قیمت سه میلیون و 999 هزار تومان و مدل
55 LM 67100 با قیمت شش میلیون و 399 هزار تومان به بازار داخلی عرضه شده‌اند.
سامسونگ نیز از عرضه چهار تلویزیون پلاسمای سه‌بعدی به بازار داخلی از اواخر هفته جاری خبر داد که این تلویزیون‌ها شامل مدل‌های 43E495،55E480،E480 و55E495مي‌شود. در مورد قیمت این تلویزیون‌ها هم باید بگوییم که حافظ پخش نمایندگی رسمی فروش محصولات صوتی و تصویری سامسونگ ارائه قیمت‌ها را به زمان ورود این مد‌ها به بازار موکول کرد.

اما برند سونی که تا همین چند هفته پیش موجودی تلویزیون‌هایش در حد بسیار زیادی کاهش یافته بود اینک مدل‌های جدیدی را به بازار عرضه کرده است که مدل 46EX720 با قیمتی در حدود دو میلیون و 725 هزار تومان، مدل 55EX720 با قیمتی در حدود چهار میلیون و 865 هزار تومان تا چهار میلیون و 870 هزار تومان،مدلHX92546 با قیمتی در حدود چهار میلیون و 820 هزار تومان و مدل
60NX720 با قیمتی در حدود هشت میلیون و 50 هزار تومان در ردیف تازه واردهای این برند در بازار داخلی هستند.

نوبر محصولات دو بعدی
بدون چاشنی سه‌بعدی
درست است که بیشترین مانور فعالان بازار روی نمونه‌هاي ه بعدی است،اما تکنولوژی‌هاي جدیدی هم این اواخر وارد بازار شده‌اند که توجه‌ها را به خود جلب کرده‌اند. نمونه‌اش همین تکنولوژی SUPER LCD که روی تلویزیون‌های LCD جی وی سی ارائه شده است. به گفته مسوول یکی از نمایندگی‌هاي فروش محصولات صوتی و تصویری برند
جی‌وی‌سی، مصرف انرژی محصولات مبتنی بر این تکنولوژی در حد قابل توجهی کمتر از سایر تکنولوژی‌ها است و در ضمن کیفیت تصویر در هم بسیار بالا است. از خانواده جی وی سی مدل 40Z20 که یک تلویزیون 40 اینچي است مبتنی بر این تکنولوژی است که با قیمتی در حدود یک میلیون و 250 هزار تومان به بازار عرضه شده است. این برند که تنها در زمنیه تلویزیون‌های LCD فعالیت مي‌کند همچنین دو مدل 32G3 و 32G30 را از نمونه‌هاي تازه وارد جی وی سی به بازار معرفی کرد که حدود یک هفته است میهمان بازار داخلی شده‌اند. این تلویزیون‌ها قیمتی کمتر از یک میلیون تومان دارند.شارپ هم از سری تلویزیون‌های کوآترون خود مدل 40LE8300 را از جدیدترین مدل‌هایش معرفی کرده است که البته حدود چند ماهی از حضورش در بازار مي‌گذرد. این تلویزیون سه‌بعدی کوآترون با قیمتی در حدود دو میلیون و 486 هزار تومان به بازار عرضه شده است. ایکس ویژن هم حدود سه هفته پیش مدل 42KDC را که یک تلویزیون LED معمولی است با قیمت یک میلیون و 160 هزار تومان به بازار عرضه کرده است.

سامسونگ نیز مدل E480 را که یک تلویزیون سه بعدی پلاسما با سایز 43 اینچ است را همین اواخر به بازار عرضه کرده است که قیمت آن در حدود یک میلیون و 20 هزار تومان است.

منبع : دنیای اقتصاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا