۲۷۰ هزار نفر شمار مشترکان وايمکس
مهر- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به افزایش شمار کاربران اینترنت پرسرعت در کشور گفت: طی 8 ماه گذشته تعداد کاربران وایمکس از 50 هزار به 270 هزار افزایش یافته است.
محمد کرم پور اظهار داشت: شماره مشترکان وایمکس هم اکنون به 270 هزار نفر افزایش یافته و 54 میلیون نفر نیز در کشور از تلفن همراه استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ موبایل هم اکنون 73 درصد است که این رقم با حضور اپراتور سوم و تا پایان برنامه پنجم توسعه به 110 درصد خواهد رسید، تصریح کرد: افزایش تعداد استفاده کنندگان تلفن همراه و اینترنت پرسرعت بی سیم نیازمند افزایش تعداد اپراتورهاست که این امر از نظر امنیتی و اجتماعی در حوزه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار دارد.
کرم پور گفت: تا سال گذشته تنها امکان پایش 3 گیگاهرتز پهنای فرکانس کشور وجود داشت که این میزان هم اکنون به 40 هزار گیگاهرتز رسیده و سال آینده به 60 هزار گیگاهرتز افزایش خواهد یافت.