تکنولوژی

شرکت رسانه‌ای Hulu از سوی اپل خريداری می‌شود

همكاران سيستم- اپل مذاکرات خود را براي خريد شرکت Hulu آغاز کرده است و تلاش مي‌کند در آينده نزديک مديريت اين شرکت را به صورت کامل در اختيار بگيرد.
خبرگزاري بلومبرگ و روزنامه وال‌استريت در گزارش‌هاي جداگانه‌اي به نقل از منبع آگاهي که نخواست نامش فاش شود توضيح دادند که اپل در تلاش است شرکت Hulu را بخرد. شرکت Hulu در زمينه انتشار برنامه‌هاي تلويزيوني و فيلم‌ در فضاي اينترنت و براي رايانه‌ها فعاليت مي‌کند.
شرکت Hulu هم‌اکنون زير نظر شرکت‌هاي NBC Universal، News Corporation، The Walt Disney Company و چند شرکت‌ خصوصي ديگر اداره مي‌شود. اين شرکت از مدتي پيش به دنبال يک خريدار بوده و به همين خاطر سرمايه‌گذاري‌هايي را در بانک‌ها انجام داده است تا بتواند مناقصه‌اي برگزار كند. مجموعه سرمايه‌ي اين شرکت 2/76 ميليارد دلار اعلام شده است و اپل در نظر دارد با پرداخت پول نقد اين شرکت را از آن خود کند.
پيش از اين اعلام شده بود که مايکروسافت تمايل به خريد شرکت Hulu دارد که البته در مذاکرات صورت گرفته با مديران اي شرکت به نتيجه نرسيده است. همچنين گفته شده که گوگل نيز راغب به خريد اين شرکت است و احتمال دارد که به عنوان يک خريدار در مناقصه حضور يابد.
شرکت Hulu مي‌تواند به اپل امکان دهد تا برنامه‌هاي رسانه‌اي موبايلي را به صورت گسترده‌تر براي رايانه لوحي iPad و گوشي هوشمند آيفون عرضه کند. لازم به ذکر است که فروش رايانه لوحي iPad طي فصل گذشته 183 درصد رشد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا