مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: بخش قابل توجهی از مشکلاتی که ما در شبکه کشور داریم این است که بیشتر محتوایی که مردم از آن استفاده میکنند محتوای خارجی است و ما باید به سمت محتوا سازی ایرانی برویم.
به گفته محمد جعفر پور- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران – اگر مشترک بتواند سرویس و خدمات را در داخل ایران تامین کند میتواند با عددی حدود ۳۰ تا ۵۰ میلی ثانیه به سرویس مورد نظر خودش برسد ولی اگه قرار باشد که یک ارتباط بینالمللی را دریافت کند با توجه به اینکه سرویس مورد نیاز کجا ارائه میشود مثلاً ممکن است بیشتر سرویسها در دیتاسنترهایی که در آلمان، یا در دیتاسنترهایی که در حوزه خلیج فارس وجود دارند باشد، با توجه به مسافت بین ۶۰ تا ۱۵۰ میلی ثانیه نیاز باشد که آن سرویس برسد و در دسترس قرار گیرد. به همین دلیل کیفیت ارتباطات به پارامترهای واقعاً متفاوتی وابسته است و امروز من میتوانم به جرات اعلام کنم بخش قابل توجهی از مشکلاتی که ما در شبکه کشور داریم این است که بیشتر محتوایی که مردم از آن استفاده میکنند محتوای خارجی است و ما باید به سمت محتوا سازی ایرانی برویم.
به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات ایران مشکل بعدی در شبکههای دسترسی وجود دارد و راهکار نجات، شبکه فیبرنوری منازل و کسبو کارها است چون اگر فیبرنوری توسعه پیدا کند فشار از روی شبکه موبایل هم برداشته خواهد شد.
شهرداریها، مانع اصلی توسعه فیبر نوری
جعفر پور همچنین در خصوص موانع توسعه شبکه فیبر نوری گفت: به جرأت میتوانم بگویم که مهمترین و بزرگترین مانع در توسعه فیبرنوری منازل و کسب و کارها شهرداریها هستند. البته باید گفت بعضی از شهرداریها انصافاً همکاری بسیار خوبی دارند اما بعضیها هم واقعاً جلوی کار را میگیرند که باید این مشکل حل شود. با بعضی از شهرداریها در زمینه حفاری مورد نیاز فیبرنوری به نتیجه رسیدهایم و حتی نگاه حمایتگرانهای داشتهاند.