ایران

میزبانی «انتخاب الکترونیک» از فعالان زیست‌بوم فناوری در اینوتکس۲۰۲۳

حضور فعال در ۴ رویداد جانبی

گروه صنعتی انتخاب الکترونیک علاوه بر حضور در دوازدهمین نمایشگاه 2023 Inotex که از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود، به عنوان یکی از شرکت‌های نوآور و فناور ایرانی، در چهار بخش جانبی این نمایشگاه از جمله رویداد reverse pitch، G-forum، رویداد استیج و سخنرانی در اختتامیه نمایشگاه حضور موثر و فعال دارد.

به گزارش مرکز ارتباطات رسانه‌ای گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، نمایشگاه «اینوتکس» در حالی دوازدهمین دوره خود را تجربه می‌کند که اکنون به بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور تبدیل شده و هر ساله میزبان بیش از ۷۰ هزار مخاطب از نقاط مختلف جهان به صورت حضوری و مجازی است و در این دوره نیز ۴۰۰ شرکت و مجموعه را میزبانی می‌کند.

گروه صنعتی انتخاب الکترونیک که همواره در حوزه ارتباط با نخبگان، دانشگاه و حوزه فناوری و نوآوری پیشرو و پیشگام بوده است، از حامیان برگزاری این نمایشگاه به حساب می‌آید. پارک فناوری پردیس، صاحب امتیاز این نمایشگاه بوده و دبیرخانه این نمایشگاه با همکاری شرکت‌های مختلف از بخش خصوصی، برگزاری این نمایشگاه را برعهده دارند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری نیز از حامیان و پشتیبان‌های دائمی این نمایشگاه هستند.

این رویداد بزرگترین گردهمایی شرکت‌های نوپا و نوآور در منطقه جنوب غرب آسیا است. توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیت‌ها، تامین منابع مالی، پیدا کردن مسیر مناسب برای ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری از جمله اهداف برگزاری این رویداد به حساب می‌آید.

اینوتکس ۲۰۲۳ در سال جاری از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ میزبان ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه دار خواهد بود. برگزاری ۴۰۰ جلسه B2B و ۲۰ رویداد و بخش جانبی از دیگر برنامه‌های این رویداد است.

همچنین همزمان با برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس در پارک فناوری پردیس، ۵ رویداد تخصصی ریورس پیچ در حوزه‌های لوازم خانگی، صنایع غذایی، نوآوری در بخش عمومی، تجهیزات پزشکی و نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر برگزار می‌شود.

در رویدادهای reverse pitch، از یک طرف صنعت‌گران و شرکت‌های مختلف چالش‌ها و نیازمندی‌های خود را مطرح می‌کنند و از طرف دیگر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و افراد یا مجموعه‌هایی که توانایی حل این نیازها را دارند، راه‌حل‌های خود را متناسب با نیاز مطرح شده ارائه خواهند داد.

گفتگو با نوآوران درباره نیازهای فناورانه صنعت لوازم خانگی

بر همین اساس، گروه صنعتی انتخاب الکترونیک در سومین روز نمایشگاه اینوتکس در قالب رویداد ریورس پیچ سوم درخصوص نیازهای فناورانه صنعت لوازم خانگی با مخاطبان گفتگو خواهد کرد. این رویداد به بررسی چالش‌های موجود هوش مصنوعی (AI) در لوازم خانگی و اینترنت اشیا (IOT) می‌پردازد.

همچنین فاطمه قدیری، مدیر تیم اسنواتِک (مرکز نوآوری و توسعه فناوری انتخاب الکترونیک) یکی از داوران رویداد فینال اینوتکس پیچ به نمایندگی از گروه صنعتی انتخاب الکترونیک خواهد بود.

امسال در اینوتکس ۲۰۲۳ برای دومین بار شاهد برگزاری فروم حکمرانی (G-forum) با پرداختن به  مباحث حوزه فناوری و نوآوری از زاویه دید حکمرانی خواهیم بود. این رویداد که با همکاری اندیشکده حکمرانی شریف برگزار می‌شود، قصد دارد تا با حضور صاحب نظران، سیاست گذاران و فعالان اکوسیستم نوآوری کشور، به بررسی مهم‌ترین چالش‌های حکمرانی در ارتباط با حوزه فناوری و نوآوری بپردازد.

بر همین اساس، در روز نخست نمایشگاه یعنی ۱۹ اردیبهشت ماه پنل فروم حکمرانی با موضوع اثرات حکمرانی بر فناوری، واکاوی ابعاد حقوقی و اقتصادی قانون جدید جهش دانش بنیان با حضور معاون وزیر اقتصاد و دارایی، مهدی طغیانی، نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی و نماینده‌ای از گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، برگزار خواهد شد.

رویداد استیج در روز نخست نمایشگاه نیز به موضوعات استارتاپ‌ها و ایران امروز، فصل تاب آوری و تجربه تاب آوری‌ها و رشد کسب و کار اختصاص دارد که امیر الحاجی، مدیرعامل صندوق اسنوا ونچرز (صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر گروه صنعتی انتخاب الکترونیک)، در این رویداد انتقال تجربه خواهد داشت.

همچنین نماینده دیگری از گروه صنعتی انتخاب الکترونیک به عنوان یکی از سخنرانان اختتامیه اینوتکس در روز چهارم خواهد بود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا